Precious PetAvaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Åpnet pakken og så hvor fint absolutt alt var pakket inn med silkepapir, sløyfer og til å med et håndskrevet kort. De lille detaljene settes utrolig stor pris på! 🌟Anbefaler på det sterkeste å bestil... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fra jeg åpnet pakken så jeg at her var noe annerledes. Varen jeg bestilte var nemlig pakket godt inn selve varen var pakket inn i silkepapir med sløyfe rundt . Det lå også håndskrevet kort med en... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En flott nettbutikk som er oversiktlig og lett å finne fram i. Savner egen kategori for seler, men dette kommer sikkert senere. Kvaliteten på produktene er supre, tygg og mat er hundene vil... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kjapp frakt og gode produkter Zarah Woofsen sinne pels produkter anbefaler jeg på det sterkeste vår chihuahua jente hadde problemer med tørr hud som ikke var forbundet med allergi og bare etter ett ba... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Pet Shop

Escrito pela empresa

Precious Pet har det du drømmer om av eksklusive produkter til hund med fokus på kvalitet, design og funksjonalitet. Produktene er unike og passer godt inn i det moderne og stilfulle hjem.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

14 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Koselige saker til pus!

Jeg likte godt at det var så høy kvalitet på varene. Det er en sjeldenhet når det gjelder utstyr til dyr. Ofte er det simple materialer og mye bruk av lim og stifter. Her var det mer som å handle inn til et barn. La inn et par bestillinger til jeg!

19 de dezembro de 2024

Resposta da Precious Pet

Så hyggelig tilbakemelding! Tusen takk <3 Vi er veldig opptatt av kvaliteten på produktene, så er glade for at du også er fornøyd med kvaliteten.

Veldig fornøyd

Varene var som beskrevet og på bildet. I tillegg var de pent innpakket, og ble levert i løpet av få dager. Jeg handler gjerne hos Precious Pet igjen.

30 de novembro de 2024

Resposta da Precious Pet

Tusen takk for koselig tilbakemelding! Vi setter stor pris på det!

Det lille ekstra

Utrolig rask levering
God kvalitet
Nisje butikk med det lille ekstra til hunden.

29 de novembro de 2024

Resposta da Precious Pet

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge inn en tilbakemelding! Det betyr så mye for oss ❤️

Veldig bra nettbutikk

Veldig bra nettbutikk, rask levering og hyggelig hilsen med smaksprøver med leveringen😊

23 de novembro de 2024

Resposta da Precious Pet

Så hyggelig å høre! Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive om oss her 🥰

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zarah Woofsen potesalve til hund.

Zarah Woofsen potesalve til hund.

Bestilte potesalve til hundene mine på søndags kveld.
Fikk pakken levert personlig på døren mandag kveld med en hyggelig takk og hilsen i pakken og en liten godis pose til hundene! Kjempe godt produkt, rask og god service 🥰🫶

11 de novembro de 2024
Avaliação não solicitada

Resposta da Precious Pet

Tusen takk for tilbakemeldingen! Vi gjør alt vi kan for å gjøre kundene våre fornøyde, så dette betyr utrolig mye for oss å høre 🥹

Rask levering

Rask levering, følelsen av luksus og kvalitet når man åpner pakken!

20 de outubro de 2024

Resposta da Precious Pet

Tusen takk for anmeldelsen. Vi setter så stor pris på det!

Super fornøyd!

Rask levering, god kvalitet på produkter og det var veldig fin personlig hilsen som gjorde prikken over i-en! Kommer definitivt til å handle igjen.

23 de outubro de 2024

Resposta da Precious Pet

Så utrolig koselig å høre!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hunden min elsker alt fra hundesengen…

Hunden min elsker alt fra hundesengen til godbiter😍
God service og trygge rene produkter til bestevennen din🩵🐶

23 de setembro de 2024

Resposta da Precious Pet

Så koselig å høre! Vi jobber hardt for å finne det beste til våre firbeinte bestevenner, så er glad for at dere liker produktene 😍

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Dyyyr retur og vaaaaaanskelig å komme i…

Dyyyr retur og vaaaaaanskelig å komme i kontakt med kundeservice.

26 de agosto de 2024

Resposta da Precious Pet

Hei Lena Carina! Dette var veldig trist å lese, og dette tar vi svært alvorlig. 🥺 Returkostnadene står på våre sider under frakt og retur, og dessverre er vi for små til å kunne tilby noe billigere retur på nåværende tidspunkt. Vi håper selvfølgelig på å kunne tilby billigere returfrakt til våre kunder i fremtiden.

Når det gjelder at det er vanskelig å komme i kontakt med oss ser vi at du kun har sendt oss en henvendelse i chat, denne mottok vi lørdag kveld og svarte deg neste virkedag mandag kveld. 🥰 Vi er også tilgjengelige via kontaktskjema på nettsiden eller på e-post hello@preciouspet.no.

Would recommend

Quick and very sweet with the packing. Lots of cute stuff at the shop.

26 de agosto de 2024

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! 🥹 Det setter vi svært stor pris på! 🩷

Veldig fornøyd.

Veldig fornøyd.

24 de agosto de 2024

Resposta da Precious Pet

Tusen takk for tilbakemeldingen, Irma! 🥹 Vi setter svært stor pris på deg som kunde! 🩷

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super herlig ansatte og fin nettbutikk

Super herlig ansatte og fin nettbutikk. Fikk informasjonsrikt og rask tilbakemelding på det jeg lurte på.

23 de julho de 2024

Resposta da Precious Pet

Tusen takk Iselin, så hyggelig å høre! 🥹 Vi setter svært stor pris på det, og deg som kunde 🩷

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Nydelig utvalg av produkt og veldig…

Nydelig utvalg av produkt og veldig hjelpsom kundeservice ✨

26 de julho de 2024

Resposta da Precious Pet

Tusen takk for tilbakemeldingen Celine! 🩷 Hvis du har noen tilbakemeldinger som kunne gjort opplevelsen bedre ønsker vi veldig gjerne at du tar kontakt med oss på hello@preciouspet.no. ✨

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Veldig god service og utrolig…

Veldig god service og utrolig hyggelige,anbefales på det sterkeste.

19 de julho de 2024

Resposta da Precious Pet

Tusen takk for de fine ordene! Det betyr mye for oss at du er fornøyd, og vi håper du handler hos oss igjen snart.

Veldig fornøyd

Fantastiske produkter og veldig god kundebehandling.

20 de junho de 2024

Resposta da Precious Pet

Så flott å høre at du hadde en god opplevelse hos oss! Din tilbakemelding motiverer oss til å fortsette å levere det beste. Takk!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Elsket opplevelsen av pakken!

Elsket opplevelsen av pakken!
Opplevelsen av å åpne pakken fikk deg til å føle deg som en skikkelig VIP! Var utrolig moro, og godteriet falt veldig i smak hos Mr. Kresen selv❤️

28 de maio de 2024

Resposta da Precious Pet

Tusen takk for herlig tilbakemelding! Alle hunder og katter skal virkelig få VIP-opplevelsen hos oss, og vi er veldig glade for at selveste Leo, aka. Mr. Kresen likte godbitene fra PIVO 🥰

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Soppen var en kjempe hit for både…

Soppen var en kjempe hit for både samboer og hunden. Kjemperask levering.. Allt i allt er jeg kjempefornøyd 👍👍😉

18 de dezembro de 2023

Resposta da Precious Pet

Så hyggelig at dere likte produktet dere kjøpte! Tusen takk for tilbakemeldingen 🥰

Utrolig fornøyd

Lynrask levering og Saga, valpen vår, har fått en mye bedre opplevelse av å kjøre bil❤️
Nå kan hun i stedet for å pipe og sikle av stress, sovne i bilsengen som er myk som en sky å ligge på😍

18 de dezembro de 2023

Resposta da Precious Pet

Så godt at Saga fant roen i bilsetet fra Bouclé 😍 Takk for at du tok deg tid til å legge inn en tilbakemelding.

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais