en produkt som mottsvarar mina krav på funktion och en bra instruktion för monteringen av hylla för vedförvaring. Det tog mig ca två timmar att montera hyllan. Är mycket nöjd med mitt köp.
Markisen uppfyllde mina förväntningar! Jag kan, förutom att använda den på min altan med utskjutande tak också montera den på min husbil vars ursprungliga markis havererat. En stor fördel att den k... Ver mais
Nöjd med varan o att det var lätt att sätta ihop byrån Men strul med Post Nord som ändrade tider o dagar 2 gånger Och förslog bägge gångerna att jag skulle hämta ut paket på ett utlämningsställe... Ver mais
Vårt sortiment
Vårt sortiment inkluderar varumärken som en.casa, lux.pro, casa.pro, neu.holz, neu.haus, corium och pro.tec, som ger variation och design till ditt hem. Från mysiga barnsängar till eleganta sidobord och praktiska skåp och garderober – vi har allt du behöver för ett trivsamt hem. För trädgården erbjuder vi också robusta möbler och dekorativa element som förvandlar din utomhusmiljö till en oas av välbefinnande.
Prisvärdhet
Vi lägger stor vikt vid att våra produkter erbjuder en rättvis balans mellan pris och kvalitet. Varje artikel väljs noggrant ut och kontrolleras för att uppfylla dina förväntningar. Att handla online hos PremiumXL är enkelt och bekvämt, och vårt vänliga kundserviceteam finns alltid tillgängligt för att hjälpa dig med frågor eller funderingar.
Varför välja PremiumXL?
PremiumXL är mer än bara en webbshop. Det är ett varumärke som utmärker sig genom många års erfarenhet och förståelse för kundernas förväntningar. Vi inbjuder dig att bli en del av vår gemenskap och dra nytta av vårt omfattande utbud.
Vårt löfte
Lita på vår erfarenhet och hitta de perfekta produkterna för ditt hem redan idag. Handla smart, lev vackert – med PremiumXL.
Eversburger Str. 32, 49090, Osnabrück, Alemanha
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Det tog mig ca två timmar att montera hyllan.
Är mycket nöjd med mitt köp.

Resposta da premiumXL Sverige
Jag har fått begagnad hylla som var repig och trasig, det var synligt att någon försökte skruva ihop den förut. Till och med i kartongen var skräp och svarta hår (jag är blond). Äckligt!

Resposta da premiumXL Sverige
Den beställda sängen skickades i två paket. Det ena paketet anlände den 11 september. Vi har fortfarande ingen information om när det andra paketet kommer att levereras.

Resposta da premiumXL Sverige
Bra produkt & väl fungerande leverans. Rimligt pris.

Resposta da premiumXL Sverige
En vecka sen leverans, attended delivery mellan 8-17 med oklart leveransdatum…
Fick ta 3 dagar ledigt från jobbet i väntan på ett paket som aldrig kom.
På detta så var produkten såpass skadad när den anlände att det inte gick att sätt ihop det.

Resposta da premiumXL Sverige
Högsta kvalitet på både produkt och leverans.

Resposta da premiumXL Sverige
Bra kvalitet på produkten. Bra beskrivning, snabb leverans,

Resposta da premiumXL Sverige
Bra service och orderhantering.
Frakten var också korrekt.
Handdukstorken ser bra ut, utan defekter.
Ett bra köp för det erbjudna priset.

Resposta da premiumXL Sverige
Värsta jag varit med om. Fick efter 8 dagar från beställning att leveransen har levererats. Det var inte sant och omöjligt att spåra leveransen vad som hade hänt. Efter dagar av telefonkontakt med diverse fraktbolag och mailande till PremiumXL så fick jag en återbetalning. Inget mail om varför eller vad som hänt med leveransen. Jag får vara glad att jag fick pengarna tillbaka men resten katastrof.

Resposta da premiumXL Sverige
Jag har köpt en tvättkorg med hylla. Dålig kvalitet. Var tvungen att lima fast vissa delar som var trasiga.

Resposta da premiumXL Sverige
Snabbt Leverans ,och produkterna vi beställde ser jättebra ut!!

Resposta da premiumXL Sverige
När vi kom till hämtnings stället Coop triangeln i Gävle. Fanns inte varan där.

Resposta da premiumXL Sverige
Inget att klaga på. Skickades inom ca 4 dagar, skåpet jag köpte var väl packat och helt, och överrenstämde mycket bra med bild och beskrivning, kvalitativ.

Regarding our order/invoice PXLH-0040:
(2P) Standgarderobe Jässaatka – 1 Stange + 1 Schrank + 3 Ablagen – 200x61x40cm – Grau
Unfortunately, parts of the delivery are missing. We have only received the shelves (3 Ablagen). The remaining parts – the rail (1 Stange) and the cabinet (1 Schrank) – have not been delivered.
Could you please check the status of the missing parts and let us know when we can expect them to arrive?
Many thanks in advance.
Best regards,