Min beställning blev försenad på grund av något strul, men kundservice hanterade situationen på ett bra sätt. Jag fick svar ganska snabbt och de var tydliga med vad som gått snett och när jag kunde fö... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Första gången jag beställde från prepphjälpen nu och jag är väldigt nöjd. Gick smidigt och leveransen var i tid. Nödsovsäcken är jag speciellt nöjd!!
Jag fick problem med leverans men fick hjälp direkt efter första meilet.Tack för hjälpen.
Detalhes da empresa
- Loja de equipamentos e roupas para atividades ao ar livre
- Loja de Artigos para Acampamento
- Loja de artigos para esportes ao ar livre
Hos Prepphälpen hittar du ett brett sortiment av beprövade produkter för hemberedskap, krissituationer och friluftsliv. Alltid med snabba leveranser och säkra betalningar!
Informações de contato
Lilla björnens gränd 5, 224 57, Lund, Suécia
- info@prepphjalpen.se
- prepphjalpen.se
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
As pessoas também visitaram
Snabb leverans med bra Mylar påsar
Jag fick problem med leverans men fick…
Bra kundservice
Bra beskrivning av varan
Bra beskrivning av varan.
Lätt att beställa och varan kom på utsatt tid!
Enkelt att beställa och snabb leverans
Enkelt att beställa och snabb leverans. Bra att man kan betala med klarna
Missvisande bilder på produkterna
Företaget har dålig information och missvisande bilder. Jag skulle beställa en bok och ett par nödsovsäckar. Boken jag ska köpa ser i kassan istället ut som en broschyr och jag hittar ingen mer information om den, som sidantal eller liknande. Så jag skippar den och köper ett par nödsovsäckar i tron om att detta är Prepphjälpens egna beställda sovsäckar då de har deras logga tryckt på sig på bilden. De är lite dyrare än andra men jag köper i tron om att jag stöttar ett litet företag som vill växa sig större i Sverige. När produkterna kommer hem har de en helt annan logga på sig och jag hade kunnat få dem bra mycket billigare genom att beställa någon annanstans.

Snabb leverans!
Hjälpsamma
Hjälpsamma, lösningsorienterade, kundvänliga. Utlovad leveranstid hölls trots lite PostNord strul.
Allt gick smidigt och snabbt.
Snabbaste leveransen ever
Snabbaste leveransen ever! Beställde 2 nödsovsäckar. De kom efter 1 dag. Perfekta julklappar.

Fantastiskt
Mylarpåsar är nu fyllda med det vi kan behöva i kris. Fungerade utmärkt med strykjärnet!

Vilka kanon påsar
Vilka kanon påsar . Kan varmt rekommendera dessa att ha till torrvarorna i krislådan

Jättenöjd 😊
Lite lång leveranstid men produkten som…
Lite lång leveranstid men produkten som förväntat.
Tyvärr var stormlyktorna packade utan…
Tyvärr var stormlyktorna packade utan vaddering, så det var skav på dem när jag packade upp dem. Legat för tight. Onödigt och såklart tråkigt då det är meckigt att skicka tillbaka.
Saknar beskrivning o skötsel av…
Saknar beskrivning o skötsel av produkten fanns inget medskickat, tog ganska lång tid att pupa upp (om jag gjorde rätt?)lite för prassligt materiell. Sköna att ligga på formade sig bra och lagom tjocka. Lätt att tömma på luft o rulla ihop.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.