Met grote regelmaat liet ik bij salons mijn nagels doen, en was daarmee uren zoet, met vaak iemand die geen Nederlands of Engels sprak, en dan duurt nagels zetten erg lang. Door je moeder geattend... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Ideaal voor tijdelijke feestelijke nagels, wanneer je voor je werk geen nagellak of lange nagels mag hebben. Ik heb ze gebruikt voor een feestje. Ik ben niet gewend om langere nagels te hebben ivm wer... Ver mais
Wel goede communicatie: ik kreeg een online actie doorgestuurd, maar die was niet zo duidelijk. Na het sturen van een mail heb ik heel snel een heel correct antwoord op mijn vraag ontvangen. Daarna... Ver mais
Ik gebruikte deze keer de nagelstickers omdat ik maar enkele dagen mooie nagels wilde. Na 5 en 2x zwemmen zaten ze er nog perfect op. Alleen jammer dat de stickers wat dikker zijn waardoor je achteraa... Ver mais
Detalhes da empresa
Oh My Manicure is ontstaan vanuit liefde voor mooie, verzorgde nagels en het verlangen om iedereen een luxe manicure ervaring te bieden, gewoon thuis. In onze webshop vind je zorgvuldig samengestelde collecties press-on nagels en gellakstickers die kwaliteit, stijl en eenvoud combineren. Wij geloven dat self-care mag aanvoelen als een klein moment van luxe. Daarom kiezen we alleen producten waar wij zelf 100% achter staan: elegant, duurzaam en comfortabel in gebruik. Bij Oh My Manicure draait alles om jou. We streven naar een warme, zorgvuldige service, snelle verzending en een ervaring waarmee je je gezien en verwend voelt. Jouw feedback helpt ons om continu te groeien en onze collecties nog verfijnder te maken.
Informações de contato
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Blij verrast!!
Nagels zijn inderdaad makkelijk aan te brengen en voelt helemaal niet nep aan op je eigen nagels.
Nagels zien er mooi uit..
Hoop dat ze de 2 weken blijven zitten!
Ik heb ze nu 5 dagen zitten..
Ben tot nu toe blij verrast! ;))
Super bedrijf
Snelle levering, prachtige nagels die lang blijven zitten, èn een persoonlijk berichtje. TOP!
Top service!
Beautiful nails that actually fit mine
Beautiful nails that actually fit mine. Quick and personal handling + delivery.
Top service
Top service, Fijne communicatie, Door fout van DHL had het pakketje vertraging opgelopen maar werd heel netjes opgelost
Nagels vliegen er elke paar dagen af…
Nagels vliegen er elke paar dagen af ondanks dat ik alle stappen goed en duidelijk volg…
Super mooie kwaliteit nagels
Super mooie kwaliteit nagels en met een heel lief persoonlijk briefje verstuurd!
Ik heb nu voor de 2e keer besteld
Ik heb nu voor de 2e keer besteld, 4 setjes deze keer 🙈 ik vind het zo fijn dat je niet merkt dat je plaknagels op hebt , de nagels zitten mooi aangesloten ook
Na eerste teleurstelling heel goed geholpen. Prima producten!
Correctie 23-1-25: ik kon niet anders dan hier terugkomen om mijn review aan te passen na de hele goede en persoonlijke reactie en service die ik ontving n.a.v. mijn bericht. Heel fijn, dankjewel!
3 sterren, omdat: aan de ene kant prima nagels. Blijven zo 2 a 3 weken zitten met lijm, en ruim een week met de plakkers. Maar ze zijn niet anders dan dat je ze ergens anders goedkoper besteld. Precies dezelfde pakketjes kom je overal tegen. Verder had ik o.a. de “Gold French Almond Medium” gekocht en daar bladdert de glans tip na een paar dagen al vanaf. Dat was wel een teleurstelling na 25 euro betaald te hebben. Ik zal niet nog een keer bestellen.
Zeer goede kwaliteit
Zeer goede kwaliteit! En een snelle levering!nagels zien er prachtig uit, en blijven ook goed zitten!
Pakketje werd de dag erna al geleverd
Pakketje werd de dag erna al geleverd. Netjes verpakt met een persoonlijk kaartje! Het was al een cadeautje op-zich om het te mogen ontvangen.
Duidelijk en snel
Prachtige nagels
Hele mooie nagels, goede kwaliteit en ze blijven lang mooi zitten. Super blij mee! Makkelijk om zelf aan te brengen.
topproduct
Vlotte levering en mooie nagels
Vlotte levering en mooie nagels! Stevig, mooie kleur en vorm en ideale lengte. Blij mee!
Hele fijne ervaring!
Zelf plaatste ik voorheen altijd gellak op mijn nagels, vaak merkte ik dat ik het veel tijd en moeite vond. De nagels van Pressonnails zijn veel sneller in gebruik en voelen stevig aan! Binnen een handomdraai heb ik nette nagels van hoge kwaliteit!
Ik ben er erg blij mee!
Hele mooie nagels!
Hele mooie nagels! Ziet er super natuurlijk uit en krijg veel complimentjes!!
Wauw
Ik heb net de nagels erop geplakt. Het was even zoeken welke nagels het best passen, maar het plakt direct en ziet er mooi uit. De nagels ogen natuurlijk en je voelt ze niet zitten. Ik ben nu al fan!
Super mooie nagels van hoge kwaliteit
Super mooie nagels van hoge kwaliteit. In 10 minuutjes heb ik de nagels erop zitten en ze blijven zitten totdat ik ze zelf eraf haal (ongeveer 3 weken). Echt een aanrader!
Hele mooie nagels!
Hele mooie nagels en blijven erg goed zitten. Ik ben er heel erg blij mee!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.