Vi har haft besøg af Gitte og Emil til et førstehjælpskursus målrettet voksne der arbejder med børn. Gitte og Emil var dygtige formidlere der skabte en god stemning. De lavede nogle gode og relevante... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Øland AiRFORCE Vi fik i dag besøg af Kristoffer, til førstehjælp. Vild god oplevelse massere af forklaringer og læring. Gode praktiske eksempler og afprøvning af førstehjælp på hinanden. Kan helt kl... Ver mais
Klæder en godt på til at være mere selvsikker og rolig I at skulle yde første hjælp. Vil helt bestemt deltage igen. Bestseller event med instrukør Kristoffer
As pessoas também visitaram
1. hjælpskursus kan klart anbefales
Jeg var på 1. hjælpskursus med Kristoffer som underviser. Det var godt at få genopfrisket de ting, jeg i tidernes morgen havde lært ved militæret. Kurset var meget praktisk orienteret og formidlet på en interessant og underholdende måde. Kan klart anbefales
Virkelig godt og lærerigt kursus
Et virkelig godt og lærerigt kursus. Selvom emnet var alvorligt formåede Kristoffer at formidle vigtig viden på en god og underholdende måde. Et hands-on kursus, hvor vi så virkelighedstro eksempler ved brug af statister og sminke. Vi fik også mulighed for hver især at træne hjerte-lunge redning. Jeg er helt sikkert blevet klædt bedre på til at yde førstehjælp, hvis behovet skulle opstå.
Fint og effektivt genopfrisknings…
Fint og effektivt genopfrisknings kursus.
Godt førstehjælpskursus med fokus på øvelser 👍
Super godt førstehjælpskursus 👍 Simon forklarede de forskellige ting, på en meget forståelig måde og var god til at svare alle vores skøre spørgsmål. Godt med masse af hands on øvelser. Og så var det meget fedt, at der blev brugt makeup og falsk blod til demonstrationerne, sp man fik nogle flere dimensioner med, når man skulle prøve at finde ud af, hvad der var galt med vedkommende 👍
Rigtig godt og lærerigt…
Rigtig godt og lærerigt førstehjælpskursus, meget grundig og brugbar læring for hele holdet
En god oplevelse af gennemgang fra Simon
En god oplevelse af gennemgang fra Simon
Super underholdende og lærerigt
Super underholdende og lærerigt.
Underviseren meget god til af formidle
Underholdende let forståeligt og tid…
Underholdende let forståeligt og tid til spørgsmål og ekstra uddybming
Fantastisk dag
Fantastisk dag, vores lære forstår virkeligt det i at lære fra sig. Det har været en rigtigt god fornøjelse 😊
God og indlevende instruktør
God og indlevende instruktør, som formår at holde mig koncentreret trods adhd.
Super relevant kursus
Super relevant kursus, der blev formidlet på en struktureret og let forståelig måde.
God balance mellem teori og praktiske øvelser.
Stor tak til Simon
Virkelig godt og lærerigt kursus takket…
Virkelig godt og lærerigt kursus takket være Simon
Mega lærerigt kursus
Mega lærerigt kursus. Skud ud til Simon.
Christoffer er en Fantastisk instruktør…
Christoffer er en Fantastisk instruktør til førstehjælp kursus , vi vil 100% anbefale ham her fra Hohenwarte Bondegårdsferie
Han er kompetent og forståelig og fantastisk og med humor det kan vi li
Tak for det
Meget kompetent underviser (Kristoffer)
Superfint jeg skal skeive ti twgn 🙄
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.