Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Lederen riem gekocht kostprijs Euro 10 volgens het kaartje maar bij afrekening Euro 12. Nu moet je terug naar de Primark, bus heen en bus terug dus ga je niet terug busreis kost meer dan de Euro 2 da... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Binnen 24 uur een broek geprobeerd te ruilen voor een grotere maat. Kassabon was helaas niet meer voor handen. Netjes bankafschrift met alle relevante gegevens laten zien. Ruilen onmogelijk. Ook de zo... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Voor een normaal bedrag een stapel kleding uitgezocht, kom ik bij de kassa in Primark Hoog Catherijne , word ik door ee Engelstalige medewerker afgesnauwd ' we werken niet met Rabobank' zodra ze mn r... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ruilen zonder bon is onmogelijk bij dit grote bedrijf. Zelfs als je met je afschrijving aan kunt tonen dat je betaald hebt. En zelfs niet binnen 20uur na aankoop. tBij andere soortgelijke grote bedr... Ver mais

1,8

Ruim

O TrustScore é 2 de um total de 5

196 avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik heb willen een jeans salopette…

Ik heb willen een jeans salopette willen retourneren ik had nog het kasticket, maar toen ik deze aangekocht heb was het ticket er aangekleefd met tape. En daarom werd mijn retour geweigerd. Amai dan doe je alles goed en word het toch nog geweigerd.....

8 de março de 2023
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Medewerker heeft me goed geholpen Elfa van primark Utrecht …

De volgende keer alleen de juiste prijzen bij de producten zetten 😅

Medewerker Elfa heeft me goed verder geholpen, me ontzorgd en heeft ze de juiste antwoorden op mijn vragen gegeven.

Verder kom ik al lang bij de Pri en het is zo cheap, dat ik vind dat andere zich niet moeten aanstellen om de kwaliteit! Mensen werken zich suf om je producten te maken, show some gratitude you know!

7 de fevereiro de 2023

Zeer slechte service.

Zeer slechte service.
Ondergoed in de verpakking mag niet geruild.
Staat nergens in de winkel, achterop de kassabon zeggen ze dan.
TOTTAL GEEN SERVICE!
ZE SPREKEN RR OOK NOG ENGELS IN EEN NEDERLANDS FILIAAL

31 de janeiro de 2023
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Goedkoop en vaak leuke en hippe kleding…

Goedkoop en vaak leuke en hippe kleding voor dames. Ook redelijk goede kwaliteit kleren voor kinderen. Wachtrijen vaak wel lang bij de kassa. Klantvriendelijkheid kan soms ook wat beter maargoed wat wil je voor die prijs. Bh's ook goedkoop alleen helaas niet in mijn maat.

4 de janeiro de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Slechte service, oplichters en van klantvriendelijkheid is al zeker niet meer te spreken

Van mij krijgen jullie 1 ster, als deze al verdiend is. De primark bij Rotterdam zuidplein is niet meer wat het geweest is. Onvriendelijk en ongeïnteresseerd, van service is niet te spreken.

Ellenlange rijen aan de kassa en bijna geen personeel.

Iets retour brengen is tegenwoordig niet normaal meer mogelijk. Weigeren producten terug te nemen die kapot zijn en slaan retouren verkeerd aan, waardoor je hier dus een hoop op misloopt. Wanneer je ze er op aanspreekt beweren ze het goed gedaan te hebben en alles en de juiste producten teruggekomen te worden. Terwijl ik na een simpele optelsom toch echt op een lager bedrag uit kom wat ik vervolgens niet terug krijg.

Zelf heb ik in meerdere winkels gewerkt maar nooit ben ik zo onbeschoft en klachtonvriendelijk met mijn klanten omgegaan.

Mij zijn jullie kwijt als klant

8 de janeiro de 2023

Mijdt Primark Nijmegen

Vandaag, 2 januari 2023, heb ik de slechtste ervaring in winkels ooit meegemaakt. Mijn kinderen hebben mij meegesleept naar de Primark in Nijmegen.

Binnen viel direct op dat het winkelpersoneel het niet zo nauw neemt met netheid, opruimen is blijkbaar niet hun ding. Kleren opgestapeld in bergen, niets opgevouwen. Kleding overal op de grond, smerig.

Nadat we de juiste afdeling gevonden hadden konden we beginnen aan de speurtocht naar een nieuwe broek voor de een en laarsjes voor de ander. Bij gods gratie konden we tussen de ontstellende bende wat leuks vinden.

Nu nog passen. De laarsjes waren geen probleem maar voor het passen van een broek is toch een paskamer nodig, zeker voor een 12-jarige. Op de 2e en op de 1e verdieping waren deze gesloten en stond er een bordje dat op de begane grond een geopende paskamer zou zijn. Wij dus naar beneden.

Beneden aangekomen zagen wij een gesloten paskamer. Een medewerkster wist mij, na mijn vraag of ik haar iets mocht vragen, toe te snauwen dat de paskamers gesloten waren. Mijn frustratie was daarna dermate hoog dat ik mijn kinderen heb gezegd dat ze de laarsjes en de broeken maar gewoon moesten neerleggen. Vervolgens wisten wij niet hoe snel we die verschrikkelijke winkel uit moesten rennen.

Nooit, maar dan ook nooit meer Primark. Het was een bende, smerig, slechte communicatie en waardeloos personeel. Schande.

Dhr. de Groot

1 de janeiro de 2023

Terrible Customer Service....

Terrible Customer Service..... contacted them a number of times regarding a coat I wished to purchase..... website states to check items in stock go to the local website to check..... tried this but but would not allow me to do it.... Contacted them to be fobbed off with Primark jargon and they failed to answer any of my questions.... after 4 attempts to resolve my issue I gave up... Never got the coat..... Customer service and local websites useless

20 de dezembro de 2022

Ik ben,internationaal Primark-er

Ik ben,internationaal, in heel veel Primark’s geweest…. In London kun je over de ‘koppen’ lopen , élke dag drukte , in het weekend nóg drukker dan druk , maar….. alles is daar onder controle qua , netheid, indeling, voorraad, info etc . Barcelona & Gerona , idem dito!!, Edinburgh 👍🏼top! Manchester super! , Paris 👍🏼, Dublin wow! ……… maar dan :Tilburg NL 👎🏼🫤🫣 Chaos op de winkelvloer, geen overzicht , alles door elkaar getrokken, geopend, op de grond , bijna geen Nederlands-talig personeel, serieus, dit haalt de magie van Primark in een diep dal, zéker als je een moeder met 2 kids hoort zeggen : mam, wat is dit een rommel-winkel, ik weet niet waar ik kan kijken alles is door de war …. En dat is nog netjes gezegd! Primark-management van Tilburg : werk aan de winkel !! Persoonlijk kom ik niet meer terug naar de Tilburg Primark , tévéél chaos ! Doe wat met deze negatieve revieuw want Primark verdient zoveel meer !

18 de dezembro de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Puzzeltocht naar een ellenlange wachtrij voor de kassa

Bij de kassa op de 3e verdieping van Primark Utrecht was niemand aanwezig. Er stond niet aangegeven waar je kunt afrekenen. Uiteindelijk wijst iemand me naar de 2e verdieping.
Dat staat een ploeg personeel bij de kassa om aan iedereen uit te leggen dat ze een verdieping lager moeten zijn wegens personeelstekort.
Op de eerste verdieping wederom zo'n ploeg met dezelfde boodschap.
Op de begane grond is de kassa open, en daar staat een ellenlange wachtlijsten. Zeer ontmoedigend !
Ik heb mijn boodschappen demonstratief achtergelaten, en ben onverrichterzake vertrokken.

8 de dezembro de 2022

Van mijn krijgen geen 1 ster

Van mijn krijgen geen 1 ster. Filiaal Arnhem totaal niet klantvriendelijk.
zonder kassabon kan je tegenwoordig niet meer ruilen, voorheen kon dit nog met een bankafschrift zolang de kaartjes nog maar aan de artikelen zat. Terug in de tijd schijnbaar en geen digitaal tijdperk waar ze in leven. Ik wilde geen geld terug alleen een maatje groter. Daarnaast beweert de medewerker dat iedere winkel op deze manier het werkt. Ik weet wel beter, ik heb al andere ervaringen in andere winkels. En daar staat de klantvriendelijkheid boven aan en wordt je met respect behandeld. Het ondertoontje van fijn dag mevrouw is alles zeggend. Voor mijn geen Primark meer.

4 de dezembro de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Rotterdam centrum .Zeer slecht…

Rotterdam centrum .Zeer slecht .Zaterdag om 11 uur geprobeerd iets af te rekenen maar er waren maar 4 kassa’s open en een hele lange rij. Toen een klant met problemen die na een kwartier nog stond te discussieren maar geen kassa erbij . Ik ben weggegaan en kom hier nooit meer!

12 de novembro de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Was niet mogelijk om een ongedragen…

Was niet mogelijk om een ongedragen artikel incl bon en prijskaartje 2 dagen buiten zichttermijn te ruilen voor een andere maat of artikel. Andere winkelketens gaan hier veel klantvriendelijker mee om. Zeker omdat ik geen geld terug wens.

28 de outubro de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bill counter scammers. Careful while paying in cash

Billing counter scammers. If you pay through cash double check the amount before paying it. I got scammed by paying extra €10 . I gave change of 20,10,10 for bill of €36 but Lady in cash counter hide my €10 and scammed me. She unethically spoken with some other person while my billing is going on and hide €10 in the mean time and asked me to pay extra €10. I got confused and paid her the extra €10.
Date 10/10/2022
Time :18:34
Bill counter :13
Bill bar code number : 721013126889101022

10 de outubro de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

De primark nepnagels zijn echt slecht

De primark nepnagels zijn echt slecht. Ze passen slecht en als je ze op hebt geplakt, krijg je ze er bijna niet af. ‘5 minuten weken in aceton’. Ik ben begonnen om 20:30 met mijn rechterhand en die was om 22:00 pas klaar. Sinds die tijd zit links in de week en ook hier is het een drama. Het is 22:38 en ik heb nog 2 vingers te gaan. Balen. Nooit meer nepnagels.

5 de outubro de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Kon mijn product niet terugbrengen

Kon mijn product niet terugbrengen, omdat het prijs kaartje ontbrak. Bij andere (wellicht wat duurdere winkels waar meer winstmarge is) is dit geen probleem en kan je gewoon met de bon ruilen of je product terugbrengen. Niet service gericht maar vooral op de kleine regeltjes. Niet oplossend gericht gedacht.
Beetje zonde. Wel vriendelijke persoon, maar niet klantgerichte instelling. (of regels)

4 de outubro de 2022

Zeer slechte winkel

Zeer slechte winkel. Op de eerste verdieping zijn de kassa's en de paskamers gesloten. Ben weer naar buiten gelopen naar een andere winkel. Ik ga daar nooit meer heen.

25 de setembro de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

zonder kassabon kan je tegenwoordig…

zonder kassabon kan je tegenwoordig niet meer ruilen/retourneren, voorheen kon dit nog met een bankafschrift zolang de kaartjes nog maar aan de artikelen zat. Terug in de tijd schijnbaar en geen digitaal tijdperk waar ze in leven.

1 de agosto de 2022

Extreem slecht

Extreem slecht. Ik kom er al vanaf dat de winkel er is ik heb een sport legging gehaald sta bij de kassa ik wil de broek ruilen tegen Slippers ik haal de broek uit de tas en trek het kaartje mee er af zegt dat domme wijf achter de kassa dat ik hem niet meer kan ruilen want het kaartje is er nu af en dat kunne ze niet meer terug nemen ik mag tog hopen dat je er letterlijk in stikt gaat ze eindelijk de manager er bij halen die komt even en zegt sorry kaartje is er af staat duidelijk op de bon ik kon niet eens zegge dat het net was gebeurd met uit de tas halen

10 de junho de 2022

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.