I love this shop! Great quality, great prices - and the most important thing: my cat gets healthy food without sugar, grain-free and without unnecessary preservatives! What I like as well: teh company... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
wawooo… sikke er firma. jeg bestilte en GRATIS hvalpepakke til en veninde som har en hvalp,som en lille overraskelsesgave. jeg bestilte den og kun 2 dage senere kunne jeg hente den i pakkeshop. fragte... Ver mais
Super gode produkter, og rigtig hurtig levering. Har prøvet både foder og godbidder til vores labradoodle, og jeg skulle hilse og sige at han elsker det. Vi vender stærkt tilbage, da jeg desværre fik... Ver mais
Det eneste foder, både tørkost og vådfoder, som min hund har villet spise uden lokkemidler. Han betragter tørkosten på fod med godbider og smask elsker vådfoderet. Og så er der dag til dag levering.... Ver mais
Detalhes da empresa
Sobre PrimaShop.dk
Escrito pela empresa
Sundhed og velvære er essentielt byggesten for et godt liv og det udspringer ofte af det mad/foder der indtages.
Hos PrimaShop.dk har vi derfor valgt at fokusere på de 2 brands PrimaDog og PrimaCat.
Opskrifterne er udviklet i tæt samarbejde med fagfolk og ud fra den seneste forskning på området. Der anvendes kun ingredienser af højeste kvalitet, for at kunne dække deres naturlige behov.
Næringsmæssigt er kød det vigtigste for hunde og katte. Netop derfor er kød vigtigste ingrediens i alle vores produkter på PrimaShop.dk. De er fremstillet helt uden brug af Hvede, Soya, kunstige sødemidler og farvestoffer og mange produkter er desuden beriget med en super-food blanding af bl.a. Nordiske bær og urter.
Uanset hvilken hund eller kat du har, har vi et foder, en pølse, en snack eller et tyggeben der passer til den. Det er uanset om det er en lille hund eller en stor hund, om den har problemer med fordøjelsen eller om den kan lide Kylling, Okse eller Laks.
Vores sortiment omfatter alt hvad din hund eller kat har brug for, for at leve et sundt og dejligt liv.
Informações de contato
Middelfartvej 4B, 4200, Slagelse, Dinamarca
- info@primashop.dk
- primashop.dk
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Ingen klager herfra
Kattene er vilde med jeres tørfoder
Virkelig en god oplevelse
Virkelig en god oplevelse, god pris, hundemad min hund elsker der er glutenfri. Og jeg bestilte onsdag aften og havde det torsdag middag. Og gratis fragt for 2 sække. Altså jeg kunne ikke være mere tilfreds tak for en god handel i anbefales på det varmeste der er styr på tingene :-)
God palet af varer.
Jeres hvalpepakke er nok den bedste vi har modtaget, så det bliver spændende, at se hvordan vores hvalp reagere på jeres foder.
Der kom en del tørfoder, noget "pølse" og snacks.
Kvalitetsfoder god og hurtig service
Nemt og hurtig levering
Der var rod i leveringsform
Der var rod i leveringsform, det blev antydet det var min skyld , da jeg havde bestilt flere vareprøver... man tager penge for gratis vareprøver (det er trykt på poserne)

Resposta da PrimaShop.dk
Nemt og hurtig levering
Nemt og hurtig levering, og lækre produkter som vores hund er helt vild med!🤩🐶
Varerne blev hurtigt sendt afsted til…
Varerne blev hurtigt sendt afsted til os.
Vanvittig hurtig ekspedition.
Vanvittig hurtig ekspedition.
Modtog varen dagen efter jeg bestilte.
Vores hund elsker foderet, s det er bestemt ikke sidste gang jeg bestiller ved PrimaShop.
Hvalpepakke
Bestilte den gratis hvalpepakke, som kom hurtigt efter bestilling og var fyldt med lækre produkter. Kunne sagtens finde på at bestille nogle af produkterne en anden gang
Super sted at handle
Super sted at handle. Hurtig levering. Kan bestemt anbefales 🙂
Endelig noget mad min hund vil spise
Dejlig nemt at bestille derfra og endelig noget foder min hund vil spise. Kæmpe anbefaling herfra
Hej ville sig god service og god…
Hej ville sig god service og god kvalitet og hurtig levering og min hund, han er ekstrem vil med jeres produkter
Jeg vandt et gavekort til dem og brugte…
Jeg vandt et gavekort til dem og brugte det. Og fik da både gratis prøve til min hund og kat så jeg er meget tilfreds.
Altid hurtig levering
Jeg har en jagthund der er blevet…
Jeg har en jagthund der er blevet opfostret med PrimaShop hundefoder fra hvalp. Den er helt vild med maden, og det er også mit indtryk at det er god og sund kost for hunden. Hunden virker til at have en sund mave uden problemer. Samtidig synes jeg det er let at bestille og få hundemaden leveret via nettet. Der er også gode godbidder og supplement til tørfoder som jeg har prøvet. Så i sin helhed god tilfreds med producenten og produkterne.
Både tørkost og nu også vådkost i…
Både tørkost og nu også vådkost i minimeals er en kæmpe favorit hos min hund.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.