Afgelopen weekend een mooie Eriba Nova gekocht. Pluim voor de soepele bezoektijden en snelle communicatie ! Bij ophalen werd de tijd genomen om alles te laten zien!Wat erg gewaardeerd werd. Was zelfs... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Omdat we stoppen met camperen en onze mooi Sprite wilden verkopen kwamen we in contact met Prins Caravans. Zeer prettig contact, een reëel bod en vlotte afhandeling. Prima ervaring.
Het is jammer dat dit bedrijf zich voordoet als een dealer uit Emmen. Dit Bedrijf CC Emmen heeft niets met dit bedrijf te maken. Prins Caravans gebruikt deze naam in reacties op een advertentie op ma... Ver mais
Wat een fijn bedrijf , wat een goede service ,na goede uitleg vandaag een mooie caravan opgehaald en wat een top mannen, hartstikke eerlijke verkopers Jeroen en Albert toppers☆☆☆☆☆ wij zijn blij m... Ver mais
Detalhes da empresa
Bij Prins erkennen we dat elke vakantiegangers uniek is. Daarom streven we ernaar om voor elk budget de perfecte caravan te bieden, zodat uw droom van eindeloze avonturen werkelijkheid wordt. Of u nu op zoek bent naar een compacte partner voor uw reizen of een luxueuze metgezel, bij Prins Caravans vindt u precies wat u zoekt. Onze inzet gaat verder dan de aankoop. Met onze uitstekende service en onderhoud zorgen we ervoor dat uw caravan altijd in topvorm blijft, klaar voor uw volgende avontuur. Bij Prins doen we graag dat beetje extra, omdat we geloven dat een zorgeloze vakantie begint met betrouwbaarheid, kwaliteit en uitzonderlijke service.
Informações de contato
Rademakerstraat 25, 7881 JX, Emmer-Compascuum, Holanda
- 0591-785432
- info@prins-caravans.nl
- prins-caravans.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Wat een drama!!
Wat een drama! Onze TEC Travel King 510 TE ingeruild tegen een kleine Fendt 390. Wij wilden een kleine en lichter in gewicht caravan. Op de valreep de caravan verkocht en de Fendt gekocht. Ging allemaal heel snel want wij zouden een paar dagen later op vakantie gaan. In de advertentie stond dat er een zakluifel en een fietsendrager op zat. Zaten er niet op bij aankomst. Heb vóór die tijd nog met meneer Prins contact gehad over het fietsenrek, maar die van ons kon van de TEC overgezet worden op de Fendt. Is niet gebeurd. Er werd van achter een fietsendrager gehaald en moesten we maar in de caravan leggen en er zelf opzetten. Zo ook de zakluifel, werd van achter gehaald en in de caravan gelegd. Bij thuiskomst wilde mijn man de fietsendrager op de dissel plaatsen maar paste van geen kant! De pinnen waren véél te kort! Ik heb Prins gebeld en kreeg als antwoord dat het moest passen want deze fietsendrager was speciaal voor Fendt caravans. Dat geloofde ik al niet, er wordt geen fietsendrager speciaal voor een caravan gemaakt! Het moet gewoon passen maar dan met lange pinnen. Het werd een heen en weer gepraat. Tevens paste het sleuteltje niet in het slot van de fietsendrager. Kreeg als antwoord, moet gewoon passen! Deze sleutels horen bij dit fietsenrek en dat gaat wel vaker wat moeilijker kreeg ik als antwoord. Wij zijn niet van gisteren en kamperen al 40 jaar en hebben al heel wat fietsenrekken op caravans en campers geplaatst! Weer bellen met meneer Prins en hij werd steeds onvriendelijker en dan druk ik mij nog voorzichtig uit. Hij zou alles aangetekend opsturen. Nou je begrijpt het al, heb nog niks binnen! Ik Prins hier weer op geattendeerd en hij antwoord nu gewoon niet meer. Dan nog de luifel. We hebben de luifel op de caravan geplaatst en even uitgerold om te bekijken. Wij zijn ons rot geschrokken! Zo gigantisch smerig! We hebben de luifel er weer afgehaald en mijn man heeft deze schoon staan boenen. Ook dit aan Prins gemeld en kreeg als antwoord, is het nou zo erg om dat even schoon te maken? Wat een service! En hij begon te zeggen dat onze TEC caravan die wij bij hem hadden ingeruild hagelschade had. Dat is een leugen!! Er zat géén hagelschade op het dak. Ik heb hem gevraagd om direct daar foto's van te sturen naar mij, maar niet gekregen. Nog eens gevraagd, niet gekregen. Dat zegt genoeg! Dan even terug naar de avond dat wij de caravans om kwamen ruilen. Een joviale man met mooie gladde praatjes is het. Hij houdt je vooral "gezellig" aan de praat zodat je maar niet teveel "ziet" van wat je beter niet kunt zien. Ook stelde hij de vraag wat wij voor onze TEC gegeven hadden en hij zei dat wij daar véél te veel voor hadden betaald. Nu staat "onze" TEC voor nog meer geld te koop dan waar wij hem voor kochten en wat hij dus véél te veel vond! Ook negatieve praat over andere dealers, ook dat kan hij goed. Nee, hij zelf is geweldig! Dat liet hij wel merken! Mensen, jullie zijn gewaarschuwd! GA NIET IN ZEE MET DEZE VERKOPER PRINS! Hij naait je waar je bij staat!
En, scrol even naar beneden naar al diegenen die Prins maar 1 ster geven. (Nul sterren kan helaas niet) Bij al die posts moet je eens naar de likes kijken! Wordt volop geliked. Dat zegt genoeg! Allemaal mensen met ervaring van het kopen van een caravan bij Prins! (die van mij lopen ook al aardig op zie ik)
En, hij vraagt je ook direct om een review te schrijven over zijn bedrijf. Het duurde hem wat te lang voordat ik dat deed en zei letterlijk, niet vergeten is belangrijk! Dat had ik dus toen gedaan. Toen nog een goede review. Maar die weggehaald en deze geplaatst. Hij wil toch graag een review, nou meneer Prins, die heeft u dan nu!
En nu een update, we zijn een paar weken verder en word geïntimideerd en bedreigd als ik de review niet weghaal. Hij hoopt dat ik bang word maar dat wordt ik niet. Ik denk er over om met deze bedreiging naar de politie te gaan. Ik hou jullie op de hoogte. UPDATE 2!! Inmiddels caravan ingeruild en een prachtige camper gekocht bij een geweldig bedrijf in Zuidwolde! Wat een verademing!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.