Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Eerste keer besteld, een hele prinsessen-outfit voor jarige kleindochter. S'middags besteld, de volgende morgen, keurig verpakt, geleverd. Alles ziet er prachtig uit, het is precies zoals op de fo... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Moda Infantil
  2. Loja de Roupas para Bebês
  3. Loja de Roupas

Prinsessenjurk.nl is een Nederlandse webwinkel die zich volledig richt op de verkoop van prinsessenjurken en bijbehorende accessoires voor kinderen. De webshop biedt een breed assortiment prinsessenjurken aan in allerlei soorten en kleuren. Naast jurken verkoopt Prinsessenjurk.nl ook accessoires zoals kroontjes, toverstafjes, handschoenen en schoenen om de outfit compleet te maken. De producten zijn geschikt voor verkleedpartijtjes, verjaardagen, schoolfeesten, carnaval of gewoon om thuis in te spelen. De jurken worden geselecteerd op kwaliteit, comfort en uitstraling, zodat kinderen zich echt als een prinses kunnen voelen. Onze producten zijn zorgvuldig getest en voldoen aan de Europese veiligheidsnormen voor speelgoed en kinderkleding. Zo ben je verzekerd van veilige materialen die geschikt zijn voor kinderen. Prinsessenjurk.nl richt zich vooral op gemak voor ouders: eenvoudig online bestellen, snelle levering en een duidelijke klantenservice. Daarnaast biedt de webshop regelmatig nieuwe modellen aan, afgestemd op trends. Kortom, Prinsessenjurk.nl maakt het mogelijk om dromen van jonge prinsessen werkelijkheid te laten worden met een magische outfit voor elke gelegenheid.

Informações de contato

4,7

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

37 avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Elsa jurk Frozen

Wij kochten een Elsa jurk voor onze dochter van 4. De jurk is prachtig en van super kwaliteit. De jurk werd zeer mooi verpakt opgestuurd met nog een leuke kleurplaat en kleurpotloodjes erbij. Er zaten een heel aantal accessoires bij. Enkele items werden niet meegeleverd door een vergetelheid. Na 1 mailtje werden deze in een zeer stevige verpakking opgestuurd, binnen de week. Wij kopen hier zeker nog eens!

15 de abril de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Reactie op negatieve review...

Even een reactie op de review van mvr AP ...deze dame schrijft van overal.waar ze iets kocht of bestelde een slechte review ... kijk maar even naar haar andere reviews ...zou er nie teveel aandacht aan schenken...mvr wil volgens mij enkel een financiële tegemoetkoming uitslepen....en de jurken van ali lijken helemaal in de verste verte niet op jullie mooie jurken
Mvg sabine

2 de abril de 2026

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering, stevige verpakking, netjes ingepakt, goede kwaliteit, leuke tekening erbij met potloodjes. Kleindochter heeft het nog niet kunnen passen... dus van de maat kan ik nog niets kwijt...maar het lijkt wel oké.

9 de abril de 2026

Voor Herhaling vatbaar.

Eerste keer besteld, een hele prinsessen-outfit voor jarige kleindochter.
S'middags besteld, de volgende morgen, keurig verpakt, geleverd.
Alles ziet er prachtig uit, het is precies zoals op de foto's.

8 de abril de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mooie Elsa jurk, accessoires en schoenen.

De producten, Elsa jurk met accessoires en schoenen zijn precies zoals op de foto. Het zijn mooie materialen. Ze zijn als een cadeautje verpakt. Dus al met al heel tevreden, er zal veel speelplezier zijn met deze mooie jurk 🤩

31 de março de 2026
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Prinsessenjurk Anna - Frozen.

Leuke site, duidelijke foto's. Bestelling is snel verzonden. Product klopt met beschrijving.
Er zat een fabricagefout in de gekregen jurk en na een melding is er een nieuwe jurk opgestuurd.

26 de janeiro de 2026

Fijne service

Mijn eerste pakket was helaas niet aangekomen.

Gelijk contact opgenomen met de klantenservice, en een paar dagen later werd het pakketje alsnog bezorgd.
Heel erg fijn!

19 de fevereiro de 2026

Super leuke prinsessenjurk

We hadden deze jurk besteld voor onze dochter. Ze was er super blij mee. De service die ze bieden is ook super. Zeker een andere aanrader als je een prinsessenjurk wil hebben!!

18 de fevereiro de 2026

Hele snelle levering

Hele snelle levering, mooi artikel, heel leuk dat er een mooie kleurplaat bij was voor mijn dochtertje. Aanrader 🙏🏼🩷

10 de fevereiro de 2026

Aanrader

Super leuke spulletjes, gaat een leuke prinsessen verjaardag worden. Ook netjes verzonden

20 de janeiro de 2026
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.