Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super stronka z oferowanymi produktami. Każdy znajdzie coś dla siebie bez podpisywania umów i wypowiadania ich. Kupujesz, dostajesz, jeśli chcesz to kończysz. Myślę, że przez dłuższy czas będę tu zer... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nie pierwszy raz korzystam ze sklepu i jestem zadowolona. Szybki dostęp do netflixa po zakupie usługi- w weekend napisałam na czacie i wysłałam potwierdzenie zapłaty- dostęp miałam po paru chwilach. S... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Strona przejrzysta po wpłacie dostałem maila że dostanę kod za 30 60 minut. Jednak tego kodu nie dostałem i musiałem napisać na czacie po trzech godzinach od załatwienia sprawy dosyć szybko jednak kot... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Strona super i konta też ma różne konta zakupione u tego sprzedawcy, są niesnaski czasami że konto przestaję dzialac ale wchodzę na czat strony piszę i w ciągu gora 5 minut większości szybciej dostaje... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Serviço de Comércio Eletrônico

Escrito pela empresa

W PRMI wierzymy, że dostęp do najlepszej cyfrowej rozrywki powinien być natychmiastowy i w 100% bezproblemowy. Jesteśmy nowoczesnym i sprawdzonym dostawcą legalnych kodów cyfrowych, kart podarunkowych oraz subskrypcji Premium. Naszą misją jest dostarczanie najwyższej jakości rozrywki VOD prosto na Twoje ekrany – bez czekania, bez stresu i bez ukrytych haczyków. Co sprawia, że klienci ufają właśnie nam i zostają na dłużej? Błyskawiczna dostawa 24/7: Nasz system jest w pełni zautomatyzowany. Twój kod ląduje na Twojej skrzynce e-mail dosłownie w kilka sekund po zaksięgowaniu wpłaty, niezależnie od tego, czy kupujesz w środku dnia, czy w środku nocy. Żelazne bezpieczeństwo transakcji: Współpracujemy wyłącznie z największymi, certyfikowanymi operatorami. Twoje dane i pieniądze są u nas zawsze pod pełną ochroną. Oferujemy tylko legalne i gotowe do użycia kody. Bezkonkurencyjne wsparcie na żywo: To nasz największy atut, który miażdży konkurencję. Nie odsyłamy Cię do powolnych formularzy kontaktowych. Nasz czat na żywo wspiera kupujących codziennie w godzinach 9:00 - 21:00. Średni czas reakcji i rozwiązania jakiegokolwiek problemu to u nas zaledwie 5 minut! Nie kupuj kota w worku u niesprawdzonych sprzedawców. Wybierz markę PRMI, dołącz do rosnącego grona zadowolonych klientów i ciesz się swoim domowym seansem bez absolutnie żadnych opóźnień. Gwarantujemy 100% satysfakcji z każdej przeprowadzonej transakcji!

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 mês

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

4,3

Todas as avaliações

122 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Kupiłem konto CDA na 30 dni a wygasło…

Kupiłem konto CDA na 30 dni a wygasło po 7 dniach. Dostałem tylko informacje o wygaśnięciu konta. Czat na który można tylko napisać reklamację w ogóle nie odpowiada. Po kilku dniach dostałem nowe hasło, jednak konto działało tylko kilka dni. W odpowiedzi na skargę zablokowano mi konto.Trudno straciłem pieniądze i zaufanie. Omijać z daleka. Nieuczciwi!!!

22 de julho de 2026

Resposta da Prmi

po co baranie oszukujesz jak konto działa od samego początku bo inaczej ci nie można nazwać człowieku naucz się pisać Po co oszukujesz konto działało I działa szanowni państwo klient Twierdzi że dzisiaj konto nie działało tak my się logujemy na konto zostało 17 dni na tym koncie do oglądania jakim cudem byśmy kupili na 17 dni CDA Premium nie da rady totalny wariat szkoda gadać

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Po zakupie

Po zakupie - otrzymanie konta to moment.
Gdy mija miesiąc i trzeba nowe dane ( bo jak sami twórcy podkreślają na stronie co miesiąc się zmienia, z pewnymi wyjątkami ) - w teorii kontakt poprzez Chat, szybka wysyłka i mamy kontynuację. W praktyce ... z mojego krótkiego doświadczenia kontakt z Chatem - niestety - wcale nie jest taki szybki. Kilka wiadomości - na początku odpowiedź po ponad 1. dobie, a na 2. czekam już 3 dzień ( już nawet nie oczekuję odpowiedzi ). Nie wiem czy to odpowiada jakiś bot, czy prawdziwa osoba - dla mnie to bez znaczenia.
Od początku sceptycznie podchodziłem do tej strony, bez oczekiwań "wow, na pewno będzie dobrze". Raczej sugeruję zakup na 1 miesiąc - powyżej to trochę loteria. Dla mnie bez powrotu. Powodzenia.

EDIT: Ja czekałem kilka dni. Rozumiem że jest kolejka, itd. Ale słowa "wprowadzanie w błąd" -- kogo wprowadzam ? Napisałem jak było. Czat był dostępny we wskazanych godzinach mimo to odpowiedzi żadnej. Otrzymałem ja dopiero dzisiaj. Nigdy nie wypisuje głupot, ale wstrzymuje się zawsze z hura optymistyczna recenzja po 1 dniu bo pewne rzeczy wychodzą po czasie. Poza tym to Państwo macie na stronie napisane że czat działa praktycznie cały czas i odpowiedzi są bardzo szybko. Proszę bardzo:

"Jeśli Twój obecny login wygasł, wystarczy, że napiszesz do nas na czacie lub przez formularz kontaktowy – zgodnie z opisem produktu, NATYCHMIAST prześlemy Ci nowe, świeże dane na kolejny okres".

Powtórzę się dość wyraźnie, bo nie lubię gdy ktoś mi wmawia nieprawdę, nikogo nie wprowadzam w błąd. Napisałem jak to u mnie wyglądało. Nie zawsze jest kolorowo, ale nie mam w interesie by kłamać I działać na Państwa szkodę. Zamiast MNIE oczerniać, przeanalizujcie Państwo co nie zagrało i tyle. Wspomniałem że konto działało, problem się pojawił przy prolongacie, bo miałem zakup 2 miesięczny i tutaj już za wczasu to sygnalizowałem (tj. Zbliżający się koniec ). Jeżeli będzie odpowiedź od Państwa ja również nie omieszkam zaktualizować odpowiedzi.

20 de julho de 2026

Resposta da Prmi

Nie możemy zgodzić się z tą opinią, ponieważ nasz czat obsługiwany jest przez człowieka, a nie automat. Czasami może pojawić się kolejka, jednak zawsze wracamy do rozmowy z tym samym klientem i staramy się pomóc jak najszybciej.

Jeżeli klient kupuje pakiet kont, dane są wysyłane od razu po zgłoszeniu się na czacie. Prosimy więc nie wprowadzać innych klientów w błąd.

Na stronie dostępny jest również numer telefonu do właściciela sklepu. W przypadku jakiegokolwiek problemu zawsze można zadzwonić i wyjaśnić sprawę bezpośrednio.

Zależy nam na rzetelnej obsłudze klientów i szybkim rozwiązywaniu zgłoszeń.

Oszuści

Nie kupuj niczego od tych oszustów. Wyślą Ci konto, które nie działa. Jeśli kupisz ponownie, wyślą Ci to samo konto i powiedzą, że nie możesz im zwrócić pieniędzy. Oszuści.

29 de junho de 2026

Resposta da Prmi

Proszę wejść na czat na sklep damy nowy konto Proszę usunąć komentarz

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

wszystko w jak najlepszym porzadku mila…

wszystko w jak najlepszym porzadku mila i wyrozumiala obsluga

7 de maio de 2026

Resposta da Prmi

Dziękujemy za zaufanie i 5 gwiazdek! ⭐ Sprzedawanie konta premium na co dzień, wiemy dobrze, że w tej branży jest bardzo różna. Tym bardziej cieszymy się, gdy dotrzemy do miejsca, w którym uzyskaliśmy dostęp do usług jak Ty. Cieszymy się, że wszystko działa błyskawicznie. Wpadaj do nas, udanych seansów! 🍿 Pozdrawiamy, zespół PRMI.PL

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Na początku kupowałam tylko na miesiąc…

Na początku kupowałam tylko na miesiąc ale teraz kupuje na dłuższy czas bo naprawdę to działa.

26 de abril de 2026

Błyskawiczna realizacja zamówienia

Błyskawiczna realizacja zamówienia. Wszystkie instrukcje czytelne i łatwe w obsłudze. Polecam

29 de março de 2026

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Stoper stronka wszystko szybko sprawnie…

Stoper stronka wszystko szybko sprawnie ,opieka bardzo dobra

6 de abril de 2026

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wszystko sprawnie i zgodnie z…

Wszystko sprawnie i zgodnie z zamówieniem.

30 de março de 2026

Super strona z kontami…

Super strona z kontami do różnych rzeczy i film i sport wszystko co mnie interesuje znajdę tu.

28 de março de 2026

Super

Super. Wszytko działa. Szybko i sprawnie. Korzystam od dłuższego czasu

28 de março de 2026

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Szybki kontakt i sprawna obsługa.

20 de fevereiro de 2026

Premium bez zobowiązań

Produkty oferowane przez prmi.pl działają i to jest najważniejsze.
Wszelkie rozwianie wątpliwości jak też ukończenie transakcji można przeprowadzić na czacie na żywo.
Ogólnie firma warta polecenia.

23 de março de 2026

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Polecam zawsze szybko i sprawnie…

Polecam zawsze szybko i sprawnie rozwiązują problem.

22 de março de 2026

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Prmi w zamian za 5 gwiazdek na…

Prmi w zamian za 5 gwiazdek na Trustpilot oferuje dodatkowy rabat na zakup kont na ich stronie. Ja wystawiłem 4, bo ostatnim razem konto zakupione w niedzielę z rana otrzymałem dopiero w poniedziałek w południe.

20 de fevereiro de 2026

Resposta da Prmi

Dzień dobry Panie Tomaszu. Dziękujemy za podzielenie się opinią. Chcielibyśmy od razu sprostować jedną ważną kwestię. Kody rabatowe przyznajemy za każdą szczerą opinię od naszych klientów, niezależnie od tego, ile gwiazdek nam przyznają. Zależy nam na prawdziwym feedbacku, a nie tylko na pochwałach. Co do sytuacji z kontem awaryjnym to bardzo za to przepraszamy. W weekendy nasz support techniczny działa w ograniczonym wymiarze, dlatego zgłoszenie z niedzieli rano zostało sfinalizowane w poniedziałek. Pracujemy nad tym, by przyspieszyć wydawanie kont również w dni wolne. Pozdrawiamy, Zespół prmi.pl.

usługa Netflix

korzystam ze sklepu i jestem zadowolonyy, szybko sprawnie- polecam warto

18 de março de 2026

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jak do tej pory jedyny który dostarczał…

Jak do tej pory jedyny który dostarczał C+
👍

18 de março de 2026

Resposta da Prmi

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais