Diabetes och övervikt? Den reguljära vården har inte rätt kunskap och verktyg för att hantera effekter som kommer av diabetes på rätt sätt. Vår tonåring skickades runt till psykologer och dietister... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Detalhes da empresa
Läkarledd metabol diagnostik och evidensbaserad behandling av övervikt kopplad till insulinresistens. PROAKTIV erbjuder komplett kartläggning — kroppskomposition (DEXA), blod- och hormonscreening, kontinuerlig glukosmätning (CGM) och MR-buk vid indikation — följt av individualiserad behandlingsplan med veckovis läkarkontakt. Vi är en av få kliniker i Sverige som utreder och behandlar prediabetes och typ 2-diabetes som del av överviktsbehandlingen. Max 100 patienter per år. 90-dagars resultatgaranti. Michel Tagliati, leg. läkare Grundare, PROAKTIV Stockholm | Digitalt hela Sverige
Informações de contato
Engelbrektsgatan 9, 114 32, Stockholm, Suécia
- +46761700535
- info@proaktivhalsa.se
- proaktivhalsa.se
Mycket professionella
Mycket professionella. Utmärkt bemötande.
Väldigt kunnig läkare
Väldigt kunnig läkare, kan sin sak. Otroligt bra, peppar och väldigt omtänksam. Michel har hjälpt mig något enormt och hjälpt mig växa som människa.
Toppen bra
Har bra förståelse och kunskap om sin sak. Fick lätt hjälp och kände förtroende
Kan verkligen rekomendera Proaktiv och…
Kan verkligen rekomendera Proaktiv och Dr. Michel Tagliati. Jag har nog aldrig träffat någon läkare som är så genuint engagerad i sina patienter som Michel. Själv har man haft sömnbrist i många år o haft fullt upp i livet utan att tänka på mig själv. Michel sa vid ett tillfälle när skall du ta hand om dig själv. Nu 14 mån senare har jag fått veta att jag är insulin resistent. Nu sover jag som en stock. Samt är 30 kg lättare. Så skönt att få proffsig hjälp. Han tar även sig tid o kollar helheten. Hur ser livssituationen ut osv. Så vill du förändra din framtid så tveka inte. Värt varenda krona. Investera i dig själv.
Diabetes och övervikt?
Diabetes och övervikt?
Den reguljära vården har inte rätt kunskap och verktyg för att hantera effekter som kommer av diabetes på rätt sätt. Vår tonåring skickades runt till psykologer och dietister mm när problemet i själva verket fysiskt.
Michel jobbar nu med vår dotter och har gått ner 10kg på kort tid genom att Michel agerat på rätt saker som normal vård inte kan.
Kan inte nog rekommendera Proaktiv hälsa!
Dr Tagliati - som den goda sjukvården var förr!
Dr. Michel Tagliati står för den typ av vård som nästan har försvunnit, personlig, kontinuerlig och genuint engagerad. Hos honom möter man en läkare som verkligen följer sina patienter över tid och som ser hela människan, inte bara symptomen.
Hans mottagning påminner om hur sjukvården fungerade när den var som bäst: man hade sin egen läkare, fick tid, uppföljning och förtroende. Dr. Tagliati förenar medicinsk kompetens med omtanke och lyhördhet, en sällsynt kombination i dagens vård.
Ett helhetsgrepp som förändrat både hälsa och perspektiv
Michel har varit en verklig livräddare. Han har inte bara hjälpt mig att återfå balans och hälsa, utan också gett mig nya perspektiv på livet. Det jag uppskattar mest är det holistiska angreppssättet – att se hela människan, inte enbart symtomen.
Tillgängligheten och engagemanget har varit exceptionella, och jag har alltid känt mig sedd, förstådd och stöttad.
Proaktiv Hälsa lever verkligen upp till sitt namn – de arbetar förebyggande, med omtanke och professionalitet på högsta nivå.
Sällsamt omtänksam doktor med en hel…
Sällsamt omtänksam doktor med en hel arsenal av kunskaper, erfarenheter, tester och lösningar.
SKARP VARNING / RISKINFORMATION
SKARP VARNING / RISKINFORMATION
Detta meddelande syftar till att tydliggöra väsentliga risker och ansvarsförhållanden kopplade till bolagets nuvarande VD och verksam läkare.
Personen är endast AT-läkare och saknar specialistkompetens, vilket innebär begränsad medicinsk behörighet att fatta självständiga beslut inom specialistområden. Detta medför potentiell patientrisk och ökat ansvar för bolaget.
Det föreligger upprepade anmälningar till Inspektionen för vård och omsorg (IVO) mot personen. Dessa är pågående och kan leda till disciplinära åtgärder, sanktioner eller indragna behörigheter, vilket i sin tur kan medföra direkt ansvar för bolaget och dess styrelse.
Personen har historik av flera konkurser i tidigare bolag. Detta utgör en tydlig ekonomisk och juridisk risk för bolaget, inklusive potentiella krav på styrelseansvar vid obestånd eller oegentligheter.
F-skattsedel saknas för aktuellt bolag, vilket kan leda till skatte- och avtalsrelaterade problem samt exponera bolaget för ytterligare juridiskt ansvar.
Personen är föremål för pågående utredning av Ekobrottsmyndigheten, vilket medför potentiella straffrättsliga och ekonomiska konsekvenser. Fortsatt tillsyn av IVO ökar ytterligare risken för legal, ekonomisk och reputationsmässig skada.
Samlad riskbedömning:
Denna kombination av begränsad medicinsk kompetens, upprepade IVO-anmälningar, konkursbakgrund, saknad F-skatt och pågående ekobrottsutredning innebär en hög risknivå för bolaget, dess styrelse och samarbetspartners.
Rekommendation:
Alla beslut kring ekonomiskt eller medicinskt ansvar, avtal, patientkontakt eller styrelseuppdrag bör ske med extrem försiktighet och tydlig dokumentation. Styrelse och partners uppmanas att omgående utreda och säkerställa riskhantering samt juridisk ansvarsfördelning.
Personlig engagemang
Stort personlig engagemang av Dr. Tagliati. Hade provat allt innan och var inför valet att opereras gastric by-pass men blev rekommenderad av annan läkare att komma i kontakt med Proaktiv Hälsa och Dr. Tagliati innan operationen.
Allt började med omfattande provtagning och kropps och hälsokontroll för att sedan anpassa medicinering beroende på dina värden. Tät återkommande kontakt med läkare som följer upp noga värden och förändringar.
Doktor Michel har hjälp mig under hela…
Doktor Michel har hjälp mig under hela min vikt resa och stöttat mig.
Jag har nu gått ner 23 kg.
Jag rekommenderar starkt proaktiv hälsa, du får den hjälp du behöver och dom hjälper dig under hela din resa och finns på telefon om man undrar efter något.
Jag kom i kontakt med dr Michel och…
Jag kom i kontakt med dr Michel och Proaktiv Hälsa för cirka ett år sedan. För första gången i mitt snart 60-åriga liv upplevde jag en läkare som verkligen lyssnade och brydde sig om mina problem. Jag har kämpat mot övervikt sedan jag var 14 år. Testat alla dieter som funnits att få tag i. De flesta läkare har gett råden att ha mer karaktär och disciplin. Ingen har någonsin varit intresserad av att reda på varför jag haft så lätt att gå upp i vikt och svårt att gå ner. Inte förens nu då jag träffat Michel. Han visar individuellt och personligt intresse för sina patienter och tar reda på vad som blir bäst för just dig och hur du ska uppnå dina personliga mål. Känner för första gången att jag hittat något som fungerar för mig. Är så tacksam. Kan varmt rekommendera Proaktiv Hälsa.
Jag rekommenderar helt klart Proaktiv hälsa
Jag rekommenderar Proaktiv hälsa! Det har varit en mycket bra resa hittills, ned 28 kg på 6 månader ungefär, med bra och precisa råd på vägen. Fortsätter med tillförsikt mot målvikt om några månader och om du som jag haft problem med vikten nästan hela livet så är det värt att ta hjälp här.
Rekommenderas!
Jag har nu varit patient hos Michel sen 2 januari. Resultatet på de första 10 veckorna är -10 kilo. Jag är otroligt nöjd med utvecklingen! Dessutom är Michel närvarande gällande mina önskemål och otroligt snabb på att svara.
Jag kan inte ge honom och hans mottagning annat än 5 av 5 i betyg!
Extremt kompetent läkare som har den…
Extremt kompetent läkare som har den ovanliga förmågan att verkligen lyssna på patienten! :)
Gått ner 8kg på 6 månader. Det efter att ha kämpat med träning och diet utan resultat. Och som Michel säger, det hänger ihop med min stressnivå.
Tack för superbra hjälp!
Kunskap som leder till ordentlig vård
Kunskap som leder till ordentlig vård. Som det ska vara.
Michel är mycket omtänksam läkare
Michel är mycket omtänksam läkare. Första läkarn som lyssnat på mina problem. Är mån om att man ska må bra.
Kropp till knopp
När man är 50+ och provat i stort sett alla ” metoder ” så är de fantastiskt att möta en läkare som vågar vara rak o tydlig om vikten. Att sen få veta vad allt beror på är så befriande. Varje vecka får vi fördjupad kunskap i hur kroppen fungerar. Det finns ingen bestämd behandling ” mall ” , allt är individuellt. Får snabb återkoppling på mina frågor och känner att det finns ett genuint intresse av att vi alla ska få den hjälp vi behöver.
Startade med allt i slutet på förra året och har gått ner 20 kilo.Livet känns så mkt ” lättare ” på många sätt nu.
Du som funderar, ge det här en chans. Ångrar själv ingenting.
Rekommenderar från hela mitt hjärta
Inte alltid lätt att nå huvudperson, men det är kanske inte tänkt att det ska vara lätt. Dock när du får tag i honom får man verkligen hjälp som behövs. Värt att kämpa och ha tålamod. Gick ner ca 20 kg på mindre än ett år och är mycket nöjd. Och ganska smärtfritt också. Ingen hungerkänsla som jag fick kämpa emot. Nu gäller att hitta ett sätt att stanna där, hoppas han fortsätter att hjälpa med det. Rekommenderar Proaktiv hälsa från hela mitt hjärta, men tänk på att ha tålamod som sagt.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.