Super god service
Super god service, gode svar og ærlig svar på spørgsmål og fantastisk hjælp med at læsse på traileren
Tak for hjælpen med kilo svinet 😊
Her kan du følger med i, hvad der røre sig hos ProBike, din autoriseret Honda motorcykel forhandler
Tak for hjælpen med kilo svinet 😊
Totalt professionel, ultra kompetent og på alle måder sympatisk betjening. Bent som driver forretningen har mere erfaring end de fleste i service, reparation og salg af Honda motorcykler. Han har et kæmpe udvalg af nye Honda'er i sin forretning og så har forretningen den kvalitet som virkelig tiltaler erfarne motorcyklister: Høj effektivitet og stor teknisk kompetence i værkstedet, hvor reparationer foretages hurtigt og den håndværksmæssige kvalitet har høj. Gid flere forhandlere på Sjælland havde tilsvarende kvaliteter - især nu hvor den elskelige mester af en Honda-specialist Otto Jarmer fra Tåstrup Motorcykler langsomt sænker tempoet pga alder. Probike er på alle måder forbilledlig, så jeg storglæder mig til næste besøg.
Rene ord for pengene.
Seriøs/professionel og hjælpsom.
Jeg har ikke brugt en eneste værkstedstime hos ham, men til trods for det hjælper han mig hver gang jeg kommer. At jeg ikke har brugt timer i år er nok også lidt fordi Bent har travlt og jeg gerne vil være kørende hele tiden.
Men når han har tid, så får vil jeg bede om værkstedstimer.
Tak for hjælp med pakninger, termostat, kronrørsleje osv.
Mvh
Bækgaard
VFR 750 94’
Det flinkeste personale. Altid glade og giver sig tid til at hjælpe. Desuden er mekanikerne vildt dygtige :)
Jeg har brugt Probike til service af mine 3 motorcykler gennem perioden. Arbejdet har altid været i top og færdigt til den aftalte tid. Jeg har altid kunne låne en motorcykel mens min var til service hos Probike. Det er mit klare indtryk, at Bent ved hvad han laver og sætter en ære i at levere et godt arbejde. Jeg har desværre skulle sælge min Fireblade, hvilket viste sig ikke at være helt nemt. Men Bent har hjulpet mig, og gennem hans kontakter blev salget hurtigt klaret - og til en fair pris. Det er hyggeligt at komme hos Probike. Man får altid en god snak om mange forskellige emner - ikke kun motorcykler. Tonen er direkte og engageret. Jeg kan give Probike og Bent de bedste anbefalinger.
Fantastisk god og hurtig service. Jeg har brugt ProBike de sidste 10 år til de 2 cykler jeg har. Personligt har jeg kun fået gode oplevelser med fokus på kvalitet og pris. Ved sidste service fik jeg desuden lov at prøve en sprit ny NC750 DCT årg 2023. Så bliver det vist ikke nemmere og mere ukompliceret at køre MC. Fin MC om man er nybegynder eller/og man bare skal køre og nyde det hele kun med fokus på trafik og omgivelser. Rigtig fint bud på en turcykel der kører langt på literen og er nem af handle på parkeringspladser og vej.
Super service - og yderst professionel.
Har købt en ny Honda Scooter, alt klappede som det skulle og da jeg hentede den var der en ekstra overraskelse. Kan kun anbefale Probike..
Nøj jeg har fortrudt mange gange, at jeg valgte at få min motorcykel bugseret hertil
.!!
Jeg var så uheldig at vælte i en rundkørsel med 20 km/t.
Men på trods af en gennemsnitlig handelspris på over 100.000 kr, så vælger de at totalskade den?!
De virkede arrogante og fuldstændig iskolde overfor mig, og jeg fik følelsen af at de totalskadet min cykel, fordi de ikke gad at lave den..
De havde bildt taksatoren ind, at min motorcykel var i general dårlig stand og ikke vedligeholdt ordentligt.
DER KUNNE DE IKKE, HAVDE TAGET MERE FEJL!
Det var en Honda St1300 fra 2002 med kun 54.000 km på tælleren! Den var hentet hjem fra Tyskland 8 måneder inden ulykken og stod pisse flot!
Jeg kæmpede med taksatoren for bare at få en lille smule for min cykel, fordi han brugte værkstedet ord mod mit.
Her 4 måneder efter hele det her cirkus, så opdager jeg at min "Totalskadet" cykel lige pludselig står til salg på nettet!?
Fuldstændig genopbygget og køreklar!
WT@#!!!
Det bekræfter så overfor mig at de ikke gad at reparere min cykel, hvis det kan svare sig for et andet værksted at købe den og genopbygge den!
Arrogant Amatører og tabere!
I ser aldrig en cykel fra mit bekendtskab igen!
Blev kontaktet ,efter henvendelse igår, idag af ejeren. Magen til ubehøvlet og nedladende tone skal man lede længe efter. Ringede ang arbejde jeg gerne ville ha dem til at lave på min mc. Det havde han åbenlyst ingen interesse i (så er det godt at der er andre der vil). Håber at han bare havde en dårlig dag og ikke et generelt problem
Jeg har købt 2 motorcykler hos Bent, som også har stået for service af dem begge, Behandlingen og service har altid været super professionel og reel, og jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Bent og holdet hos Probike.
Har lige fået min honda scooter 125 ccm leveret klargjort må sige der er super service kom fra århus kan varmt anbefale og handle hos ham super kunde venlig . en glad kunde fra aså nordjyland
Super professionel service.
Jeg har kun positive ting at sige om Pro-bike og Bent. Virkelig flink, dygtig og troværdig. Og så er der altid varm kaffe på kanden👍🏽🤘🏽
Har handlet 4/5 gange hos Probike (Bent) og hver eneste gang har jeg fåret super service blandet med kæmpe faglig viden, kan kun give dem 5 meget store stjerner herfra - så Probike klap jer selv på skulderen - super sted at handle
Nu har jeg købt 3 motorcykler af Probike. Og jeg må sige at jeg har fået top professionel behandling af Bent hver eneste gang. I en branche der ellers er præget af stærkt svingende kvalitet kan du trygt handle hos Probike. Du får en kundeservice ud over det sædvanlige og Bent holder sine aftaler 100%. Mine bedste anbefalinger.
Fantastisk sevice⭐
Sendte en forespørgsel søndag, fik svar mandag og modtog mine vare tirsdag morgen ⭐
Bedre bliver det ikke!!!
Mange anbefalinger herfra 😁
Wow sikke en services
De hjælper med at finde en løsning.
Således vores ferietur kan forsætte.
Igen 1000 tak til Bent og hele team Pro-Bike.
En butik i absolut højklasse, alt står helt skarpt!
En flink ekspedient der uden begrænsninger svinger om sig med prøveture af cykler der evt. kunne have interesse.
Manden har forstået at man skal prøve for at vurdere...... Bravo!
Jeg anbefaler butikken til alle som vil købe en Honda motorcykel med ro i sindet om at den er behandlet ordentligt under udpakning og overlevering.
Stor viden og indsigt kombineret med kanon service, er en ret god cocktail. Fremragende.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.