Ik voelde me tijdens gesprekken met mijn pro deo advocaat echt gehoord, zelf toen mijn verhaal erg ingewikkeld was.
Veja o que dizem as avaliações
hij zat met mij en mn moeder aan de keukentafel en regelde gewoon vertaling voor die rechtbank papieren omdat ik t zelf niet snapte
ze namen mijn zaak serieus ook al was het pro deo en dat gaf mij meteen vertrouwen dat ik goed geholpen werd
hij nam elke brief van de rechtbank door en legde alles uit in normale taal eindelijk snapte ik beslissingen
Detalhes da empresa
Pro Deo Advocaat Amsterdam - Uw partner voor hoogwaardige juridische bijstand Bij Pro Deo Advocaat Amsterdam staan we klaar om u bij te staan met deskundige juridische hulp, zelfs wanneer u niet de middelen hebt om een advocaat te betalen. Onze website, prodeoadvocaatamsterdam.com, biedt uitgebreide informatie en ondersteuning voor mensen die in aanmerking komen voor een door de overheid gefinancierde advocaat, ook wel een pro deo advocaat genoemd. Ons team bestaat uit ervaren advocaten die gespecialiseerd zijn in verschillende rechtsgebieden, waaronder strafrecht, familierecht en arbeidsrecht. We begrijpen dat juridische problemen stressvol kunnen zijn, en ons doel is om deze last te verlichten door u duidelijke, betrokken en effectieve bijstand te bieden. Op onze website vindt u informatie over hoe u een pro deo advocaat kunt aanvragen, wat de voorwaarden zijn, en welke kosten eventueel van toepassing zijn. Bij Pro Deo Advocaat Amsterdam streven we ernaar om iedereen, ongeacht de financiële situatie, toegang te geven tot rechtvaardigheid en rechtsbijstand. Ons motto: iedereen verdient een stem en een eerlijke verdediging. Bezoek ons op prodeoadvocaatamsterdam.com en ontdek hoe wij u kunnen helpen uw rechten te beschermen.
Informações de contato
Boompjes 40, 3011 XB, Rotterdam, Zuid Holland, Holanda
- +31103602818
- contact@prodeoadvocaatrotterdam.com
- prodeoadvocaatrotterdam.com
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Ik voelde me tijdens gesprekken met…
de advocaat hielp echt om mijn stress…
de advocaat hielp echt om mijn stress wat minder te maken
Pro deo advocaat legde rustig uit welke…
Pro deo advocaat legde rustig uit welke keuzes ik allemaal had.
ze namen mijn zaak serieus ook al was…
in de woonkamer hielpen ze mij…
in de woonkamer hielpen ze mij begrijpen wat ik moest doen in deze situatie
De advocaat hielp mij mentaal…
De advocaat hielp mij mentaal voorbereiden op de zittingen zodat ik rustiger en zelfverzekerder de rechtszaal inging.
De pro deo advocaat bleef altijd…
De pro deo advocaat bleef altijd respectvol en professioneel in elk contact moment.
hij bleef respectvol ook toen ik het…
hij bleef respectvol ook toen ik het niet met hem eens was ik zat met mn moeder aan tafel en hij luisterde gewppn
hij nam elke brief van de rechtbank…
ze lette op kleine dingen die ik zelf…
ze lette op kleine dingen die ik zelf pas later snapte en dat hielp achteraf enorm
hij zat met mij en mn moeder aan de…
Ik voelde me eindelijk veilig omdat ze…
Ik voelde me eindelijk veilig omdat ze echt aan mijn kant stonden
ze praatte met me als mens niet als een…
ze praatte met me als mens niet als een dossiernummer echt fijn gevoel
hij was eerlijk over wat haalbaar was
hij was eerlijk over wat haalbaar was, geen mooie praatjes
ze behandelden me gewoon als een…
ze behandelden me gewoon als een betalende klant, niet anders omdat het pro deo was echt respectvol
Ze toonden altijd respect
Ze toonden altijd respect, zelfs op momenten dat anderen dat niet deden in de rechtszaal.
ze reageerde gelijk ton er haast bij…
ze reageerde gelijk ton er haast bij was, geen tijd verspilt
Hij Luisterde Rustig En Liet Me Uitpraten
hij luisterde rustig en liet me uitpraten zonder onderbreken
alles werd duidelijk uitgelegd
alles werd duidelijk uitgelegd, voelde me nooit minder omdat ik geen geld had
ondanks lage vergoeding bleef hij…
ondanks lage vergoeding bleef hij keihard knokken voor mijn zaak
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.