Lic licenties (NIET MEER ACTIEF) Avaliações

O TrustScore é 3 de um total de 5

2,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

licentie gekocht, keurig via de mail gekregen, de licentie werkte niet. 3 keer gemaild, 1 mailtje terug gekregen “stuur een foto van uw foutcode”. die foutcode had ik in 2 van de 3 mails gestuurd. nu... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

niet werkende Microsoft Office 2024 Pro Plus licensie verkocht order PL-1577342182, en klantenservice is niet bestaand of reageerd niet, of wilt niet reageren, chat loopt constant vast en je word node... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Licentie besteld en betaald. Zou na 15 min. email met code krijgen. Na 30 min. niets ontvangen en gebeld. Goed opgepakt, oorzaak zou worden uitgezocht. Ben binnen 30 min. teruggebeld. Email komt eraan... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Office 2019 en een windows 11 licentie aangeschaft. Zelf per ongeluk het verkeerde mail adres opgegeven bij de aankoop. Maar dit is meteen via de chat recht gezet. Binnen 5 minuten beide mails en lice... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Softwares para Computadores

--- LET OP dit bedrijf is niet meer actief --- Reviews worden niet meer beantwoord.

Informações de contato

Bom

O TrustScore é 3 de um total de 5

278 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 42% das avaliações negativas

Normalmente leva mais de 1 mês para responder

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

9 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Onmiddellijke levering en snelle ondersteuning

Ik kocht een retaillicentie voor Win 11 Pro en ontving de sleutel 5 seconden na aankoop.
Win 11 -> Sleutel wijzigen -> Werkte!
Daarna kreeg ik een bericht dat "een ander apparaat gebruikt..", nam contact op met de ondersteuning en ze reageerden snel en losten mijn probleem op, ik geloof dat de ondersteuning me in ongeveer 20 minuten antwoordde

27 de agosto de 2024

Windows 10 besteld

Windows 10 besteld, binnen 15 seconden de code en binnen een paar minuten geïnstalleerd. Kind weer blij want kan weer Minecraft spelen (-:

1 de junho de 2024

Gewoon oplichters, afblijven!

Gewoon oplichters! Mensen aan het lijntje houden, onder de naam Floor, in de hoop dat je het opgeeft. Eerste sleutel werkte niet. Tweede ook niet en daarna geen reactie meer :-(

3 de abril de 2024

Resposta da Lic licenties (NIET MEER ACTIEF)

Dag, ik heb u meerdere malen proberen te bellen op een nummer uit Zwitserland. Helaas zonder succes. We hebben proberen te bellen omdat wij nu al meer dan 5 mail gestuurd hebben waar geen reactie op gekomen is. In die mails zitten ook 2 nieuwe licenties om het opnieuw mee te proberen.

Ik ga er vanuit dat onze mail in jullie spam folder komt. Vandaar dat we proberen te bellen, maar dat lukt dus ook niet.

Wij zijn geen oplichters, wij zijn een legitiem bedrijf met goed werkende licenties die in contact met u probeert te komen. - Jesse

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Activeer je windows binnen 15 minuten!

Activeer je windows binnen 15 minuten!
, dat is gewoon niet waar geen key ,maar gewoon oplichterij , ook geen terug betaling !

9 de abril de 2024

Resposta da Lic licenties (NIET MEER ACTIEF)

Dag, Met de gebruikte naam waarmee u een review heeft geschreven kan ik geen informatie vinden in ons systeem. Heb je wellicht een bestel nummer voor mij? Of kan je een mail sturen met meer informatie?

- Jesse

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Activatie lukte niet meteen maar uitstekend opgelost

Ik heb twee producten bij Productlicenties.nl besteld. De eerste werkte meteen feilloos. De tweede niet. De support van Productlicenties.nl zat er bovenop (hulde aan Floor). Via een aantal e-mails die elkaar sne; opvolgde was het probleem zelfs op zaterdagochtend opgelost. Dat levert een tevreden klant op.

6 de abril de 2024

Licentie snel ontvangen

Licentie snel ontvangen, echter dik 14 dagen en 7 mailtjes later nog steeds geen werkende product-sleutel. Gaat het ook niet meer worden. Gauw andere leverancier zoeken

5 de abril de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Windows 11 pro oem gekocht.

Windows 11 pro oem gekocht.
Werkte niet, ook op een schone installatie niet.
Na 24 uur een bericht “u heeft een retail nodig” en thats it. Verder geen hulp meer. Geen nieuwe code, zoals er op de site wordt belooft, geen geld terug…….ik voel me een beetje opgelicht.
Bij een andere site voor 9 euro een key gehaald en die werkte direct zonder problemen. Het lag 100% aan de niet werkende code! Wat een ballentent.

3 de novembro de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Office 2019 Professional Pro Plus…

Office 2019 Professional Pro Plus besteld. Helaas met wat vertraging en installatieproblemen, door Microsoft! Ik ben absoluut geen fan van dat bedrijf!
Ik was ook een beetje sceptisch, omdat de producten bij Microsoft zelf, en stuk duurder zijn. Hoe kan dit dan? Is Productlicenties.nl wel te vertrouwen?
Daar had ik wel vertrouwen in na het zien van de website en inhoud. Daar kun je ook vinden waarom deze licenties veel voordeliger kunnen worden aangeschaft! Het bedrijf is open, transparant en heeft een vriendelijke klantenservice! Daar mag Microsoft nog een puntje aan zuigen!
Alles is uiteindelijk goed gekomen. Ik schrijf deze review niet in opdracht van..., maar puur vanuit mijn eigen ervaring. Fijn te te weten dat wanneer ik in de toekomst nog een licentie nodig heb, ik deze hier op een vertrouwd adres kan aanschaffen. Bedankt!

7 de outubro de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik heb nog steeds geen office bellen…

Ik heb nog steeds geen office bellen kan het gaat alleen maar via chat waardeloos

25 de setembro de 2023

Resposta da Lic licenties (NIET MEER ACTIEF)

Dag F, Ik heb je 9 dagen geleden een mail verstuurd met een mogelijke oplossing. Geen reactie op ontvangen helaas. 3 dagen geleden opnieuw een mail gestuurd met de vraag of het inmiddels gelukt is. Daar ook geen reactie op ontvangen.

Ik ga je direct weer een mail sturen met een vervangende licentie & mijn telefoonnummer mocht je meer vragen hebben.

(edit: Mail is verstuurd, kijk ook even in de spam folder)

Jesse - Productlicenties

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.