licentie gekocht, keurig via de mail gekregen, de licentie werkte niet. 3 keer gemaild, 1 mailtje terug gekregen “stuur een foto van uw foutcode”. die foutcode had ik in 2 van de 3 mails gestuurd. nu... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
niet werkende Microsoft Office 2024 Pro Plus licensie verkocht order PL-1577342182, en klantenservice is niet bestaand of reageerd niet, of wilt niet reageren, chat loopt constant vast en je word node... Ver mais
Licentie besteld en betaald. Zou na 15 min. email met code krijgen. Na 30 min. niets ontvangen en gebeld. Goed opgepakt, oorzaak zou worden uitgezocht. Ben binnen 30 min. teruggebeld. Email komt eraan... Ver mais
Office 2019 en een windows 11 licentie aangeschaft. Zelf per ongeluk het verkeerde mail adres opgegeven bij de aankoop. Maar dit is meteen via de chat recht gezet. Binnen 5 minuten beide mails en lice... Ver mais
Detalhes da empresa
--- LET OP dit bedrijf is niet meer actief --- Reviews worden niet meer beantwoord.
Informações de contato
Rigtersbleek-Zandvoort 10, 0.03H, 7521 BE, Enschede, Holanda
- 0622673861
- info@liclicenties.nl
- productlicenties.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 42% das avaliações negativas
Normalmente leva mais de 1 mês para responder
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Onmiddellijke levering en snelle ondersteuning
Ik kocht een retaillicentie voor Win 11 Pro en ontving de sleutel 5 seconden na aankoop.
Win 11 -> Sleutel wijzigen -> Werkte!
Daarna kreeg ik een bericht dat "een ander apparaat gebruikt..", nam contact op met de ondersteuning en ze reageerden snel en losten mijn probleem op, ik geloof dat de ondersteuning me in ongeveer 20 minuten antwoordde
Besteld en binnen enkele seconden een werkende product code
Besteld en binnen enkele seconden een werkende product code ontvangen voor de upgrade van 11 Home naar 11 Pro
goed geholpen na problemen office mac license
na problemen met een licentie goed geholpen, geld terug gekregen. Met andere licenties nooit problemen gehad. Productlicenties is een aanrader!
Super snel mijn windows 11 home…
Super snel mijn windows 11 home geactiveerd! thnx!
Binnen 2 minuten na betaling!
Binnen 1 minuut na betaling had ik de activatie key binnen en nog 1 minuut later Windows 10 pro was geactiveerd!
Windows 10 besteld
Windows 10 besteld, binnen 15 seconden de code en binnen een paar minuten geïnstalleerd. Kind weer blij want kan weer Minecraft spelen (-:
Gewoon oplichters, afblijven!
Gewoon oplichters! Mensen aan het lijntje houden, onder de naam Floor, in de hoop dat je het opgeeft. Eerste sleutel werkte niet. Tweede ook niet en daarna geen reactie meer :-(

Resposta da Lic licenties (NIET MEER ACTIEF)
Activeer je windows binnen 15 minuten!
Activeer je windows binnen 15 minuten!
, dat is gewoon niet waar geen key ,maar gewoon oplichterij , ook geen terug betaling !

Resposta da Lic licenties (NIET MEER ACTIEF)
Activatie lukte niet meteen maar uitstekend opgelost
Ik heb twee producten bij Productlicenties.nl besteld. De eerste werkte meteen feilloos. De tweede niet. De support van Productlicenties.nl zat er bovenop (hulde aan Floor). Via een aantal e-mails die elkaar sne; opvolgde was het probleem zelfs op zaterdagochtend opgelost. Dat levert een tevreden klant op.
Licentie snel ontvangen
Licentie snel ontvangen, echter dik 14 dagen en 7 mailtjes later nog steeds geen werkende product-sleutel. Gaat het ook niet meer worden. Gauw andere leverancier zoeken
Licentie gekocht voor windows 11 home
Licentie gekocht voor windows 11 home, binnen minuten geregeld en geactiveerd zonder problemen.
Windows 11 pro oem gekocht.
Windows 11 pro oem gekocht.
Werkte niet, ook op een schone installatie niet.
Na 24 uur een bericht “u heeft een retail nodig” en thats it. Verder geen hulp meer. Geen nieuwe code, zoals er op de site wordt belooft, geen geld terug…….ik voel me een beetje opgelicht.
Bij een andere site voor 9 euro een key gehaald en die werkte direct zonder problemen. Het lag 100% aan de niet werkende code! Wat een ballentent.
Geen probleem na aanschaf
Prima snel geleverd voor een goede prijs
Binnen paar seconde al geholpen
Office 2019 Professional Pro Plus…
Office 2019 Professional Pro Plus besteld. Helaas met wat vertraging en installatieproblemen, door Microsoft! Ik ben absoluut geen fan van dat bedrijf!
Ik was ook een beetje sceptisch, omdat de producten bij Microsoft zelf, en stuk duurder zijn. Hoe kan dit dan? Is Productlicenties.nl wel te vertrouwen?
Daar had ik wel vertrouwen in na het zien van de website en inhoud. Daar kun je ook vinden waarom deze licenties veel voordeliger kunnen worden aangeschaft! Het bedrijf is open, transparant en heeft een vriendelijke klantenservice! Daar mag Microsoft nog een puntje aan zuigen!
Alles is uiteindelijk goed gekomen. Ik schrijf deze review niet in opdracht van..., maar puur vanuit mijn eigen ervaring. Fijn te te weten dat wanneer ik in de toekomst nog een licentie nodig heb, ik deze hier op een vertrouwd adres kan aanschaffen. Bedankt!
Ik heb nog steeds geen office bellen…
Ik heb nog steeds geen office bellen kan het gaat alleen maar via chat waardeloos

Resposta da Lic licenties (NIET MEER ACTIEF)
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.