licentie gekocht, keurig via de mail gekregen, de licentie werkte niet. 3 keer gemaild, 1 mailtje terug gekregen “stuur een foto van uw foutcode”. die foutcode had ik in 2 van de 3 mails gestuurd. nu... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
niet werkende Microsoft Office 2024 Pro Plus licensie verkocht order PL-1577342182, en klantenservice is niet bestaand of reageerd niet, of wilt niet reageren, chat loopt constant vast en je word node... Ver mais
Licentie besteld en betaald. Zou na 15 min. email met code krijgen. Na 30 min. niets ontvangen en gebeld. Goed opgepakt, oorzaak zou worden uitgezocht. Ben binnen 30 min. teruggebeld. Email komt eraan... Ver mais
Office 2019 en een windows 11 licentie aangeschaft. Zelf per ongeluk het verkeerde mail adres opgegeven bij de aankoop. Maar dit is meteen via de chat recht gezet. Binnen 5 minuten beide mails en lice... Ver mais
Detalhes da empresa
--- LET OP dit bedrijf is niet meer actief --- Reviews worden niet meer beantwoord.
Informações de contato
Rigtersbleek-Zandvoort 10, 0.03H, 7521 BE, Enschede, Holanda
- 0622673861
- info@liclicenties.nl
- productlicenties.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 42% das avaliações negativas
Normalmente leva mais de 1 mês para responder
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Snel en goed geregeld, voor betaalbare prijs
Snel geregeld en licentie werkte direct zonder problemen.
Was een beetje huiverig om t te proberen maar na het lezen van andere recenties toch de gok gewaagd.
Is zeker een aanrader, een Windows licentie voor een betaalbare prijs.

Goed en snel geregeld
Goed en snel geregeld, bij afrekenen gelijk de licentie ontvangen en die werd gelijk geaccpteerd

Resposta da Lic licenties (NIET MEER ACTIEF)
Na betaling had ik na vijf minuten mijn…
Na betaling had ik na vijf minuten mijn key. Werkt perfect. Ik ben heel tevreden. Een echte aanrader.

Goede prijs
Goede prijs; snelle levering.
Gewoon goed. Wat je van een webwinkel mag verwachten. Top.

Binnen enkele minuten Licentie binnen
Na betaling, na enkele minuten licentie binnen.
Bij het activeren kreeg in eerst een melding dat het niet gelukt was, maar na herstart werkte het naar behoren.

Resposta da Lic licenties (NIET MEER ACTIEF)
Makkelijk te vinden en snel binnen…
Makkelijk te vinden en snel binnen gekregen

Resposta da Lic licenties (NIET MEER ACTIEF)
Nooit de codes per email ontvangen
Nooit de codes per email ontvangen. Wel op de site zelf gelukkig en ik had ze opgeschreven anders was ik ze kwijt. Slechte zaak!!!
Codes werkten wel. Sorry voor de 2 sterren, maar geen email ter bevestiging van de bestelling met de codes is iets essentieels!
Update: Zat NIET in mijn spam. Wel meteen een e-mail ontvangen van Jesse. Goede service!

Nooit ontvangen
Nooit de code mogen ontvangen in de mail met hoe je het activeert!!

Resposta da Lic licenties (NIET MEER ACTIEF)
Direct een geldige nieuwe licentie
Na een verandering aan mijn pc (nieuw moederbord), bleek ik een nieuwe Windows-licentie nodig te hebben. Ideaal om, ook in het weekend, direct een werkende code te kunnen krijgen en tegen een goede prijs!

Resposta da Lic licenties (NIET MEER ACTIEF)
licentie werkt prima maar er werd niet…
licentie werkt prima maar er werd niet vermeld dat het over een OEM-licentie gaat.

Resposta da Lic licenties (NIET MEER ACTIEF)
Was in het begin een beetje sceptisch…
Was in het begin een beetje sceptisch om een product key aan te schaffen omdat het best wel goedkoop was. Na wat ervaringen gelezen te hebben dacht ik ga het gewoon proberen. Met succes, na me betaling kreeg ik gelijk de bon met daarop me key, ingevoerd en geactiveerd. Al met al als je twijfels had om te te bestellen hoop ik met deze review die weg genomen te hebben

Resposta da Lic licenties (NIET MEER ACTIEF)
Perfect produkt voldoet aan de…
Perfect produkt voldoet aan de verwachtingen, binnen 15 minuten het benodigde ontvangen wat je niet vaak meer meemaakt. Daarnaast uiterst betrouwbare club, waar ik graag nog eens zaken mee doe !

Resposta da Lic licenties (NIET MEER ACTIEF)
Ik ben super-goed geholpen!