Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi købte et sæt med en lille tom dunk til refill, og så en stor 5 l. dunk med gødning. Super smart måde at sælge det på, så man ikke skal købe flere små dunke, der relativt koster noget mere. Levering... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Glæder mig til at prøve produkterne. Jeg savnede dog info om, at ordren først sendes ved frostfrit vejr – det ville have afklaret, hvorfor der gik lidt tid fra bestilling til afsendelse.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Opdatering: Proff Turf har sidenhen kontaktet mig og forklaret, at der var sket en fejl i fragten. Efter deres tilbagemelding blev der hurtigt fulgt op, og jeg modtog mine produkter aller... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fin oplevelse. Jeg var ikke klar over, at ievering først fandt sted når frosten var væk, så blev lidt bekymret. Jeg fik dog hurtigt svar da jeg skrev. En rigtig god service, at opbevare det indtil... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Serviço de jardinagem

Escrito pela empresa

Proff Turf blev etableret med en enkel vision: At give haveejere adgang til professionelle produkter og metoder til plænepleje, som både er enkle at bruge og yderst effektive. Vores mål er at gøre det muligt for enhver at opnå en sund, grøn og velplejet plæne uden mos og ukrudt - uanset tidligere erfaring eller størrelsen på haven.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super service gode produkter.

Super service gode produkter.

26 de junho de 2025

Tusinde tak for din flotte anmeldelse, Kim. 💚

Det glæder os virkelig at høre, at du har oplevet både super service og gode produkter hos os 😍. Det er lige præcis det, vi stræber efter at levere hos Proff Turf!

Tak fordi du valgte os og er med ombord på vores gør-det-selv hold – vi håber, du fortsat får glæde af produkterne. Og husk, hvis du har spørgsmål eller det mindste brug for rådgivning, så er vi altid at fange på chatten. Forsat god weekend. ☀️

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mindblowing produkter samt sublim service.

Efter at have fået bekendtskab med Proff turf's produkter, da min plæne ikke havde fået så meget opmærksomhed i nogle år. Jeg savnede det grønne, så det kunne harmonere med resten af huset. Efter en små 14 dage, efter at have fulgt en plan på Proffturf's div videoer fra start til slut mht fremgangsmåde. Har jeg nu den sprødeste flotte grønne plæne, som den nu fortjener. Så det er ikke sidste gang, jeg skal have produkter derfra. Så spørgsmålet er!? Er min flotte grønne plæne, klar til sommeren, eller er sommeren klar til min flotte plæne? Jeg ved bare at jeg er fan.

9 de junho de 2025

Tusinde tak, Simon Dominik, for din fantastiske flotte anmeldelse 💚

Det er virkelig opløftende at høre, at vores produkter og YouTube‑videoer sammen med din gode indsats har fået din græsplæne til at skinne og harmonere med resten af huset. Vi elsker, at du beskriver det som “den sprødeste flotte grønne plæne” – det er præcis sådan, vi ønsker, dine udbytter skal være! 😍

Om sommeren er klar til din plæne… eller omvendt? Jeg vil vove den påstand, at det er en perfekt match – din plæne er helt sikkert som skabt til de solrige dage og grillhygge, I har i vente ☀️

Vi glæder os enormt meget over at have dig med i “fan‑klubben”, og vi står klar til at hjælpe, til hver en tid!

Rigtig god sommer med din flotte plæne, Simon – og tusind tak for din tillid og de meget varmende og flotte ord - de er værdsatte! 🙌

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Deres produkter giver en fantastisk…

Deres produkter giver en fantastisk græsplæne

14 de maio de 2025

Resposta de Proff Turf ApS

Tusind tak for din anmeldelse og de pæne ord om vores produkter 💚

Det glæder os at høre, at du oplever en tydelig forbedring af græsplænen. Vi arbejder målrettet på at tilbyde effektive løsninger, der er lette at bruge og giver synlige resultater – så det betyder meget at få den slags tilbagemeldinger.

Tak fordi du har valgt Proff Turf – vi sætter pris på din tillid og står klar, hvis du får brug for hjælp fremadrettet.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg stod og skulle anliggende en helt…

Jeg stod og skulle anliggende en helt nye græsplæne på 200kvm og skrev med Proff Turf ang. dette projekt, og efter lidt skriv frem og tilbage i forhold til behov, kom alt hvad der skulle bruges iform af Granulerede Gødninger - Græsfrø - vækstdug og en sæsonpakke til at hold plænen flot rester af sommeren og på godt 2 uger havde vi byens flotteste græsplæne Så kæmpe skud ud til dem, de ved hvad de snakke om og fedt at mærke perfektionismen, energien og den store faglige viden om græsset, når man søger sparring 😃

Glæder mig til endnu en sæson med dem her i 2025

19 de abril de 2024

Resposta de Proff Turf ApS

Hvor er det bare en fornøjelse at læse din anmeldelse – tusind tak for den, og for at tage os med på rejsen i dit græsplæneprojekt! 💚

Det lyder som et virkelig flot resultat, I har opnået på bare et par uger – og hvor er det skønt at høre, at du har følt dig godt hjulpet og rådgivet hele vejen igennem 😍 Vi gør os meget umage for at levere både produkter og vejledning i topklasse, så det betyder virkelig meget for os, at det kan mærkes på den anden side af skærmen – og ikke mindst på græsset 🌱

Vi glæder os også allerede til at følge med i næste sæson og hjælpe dig med at holde plænen skarp i 2025 💪

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Uoverskueligt med info

Synes der er mange steder der er info, så lidt video så tekst med til produkterne, så en masse mails. Uoverskueligt

Kan ikke forstå at I kommer med 2 svar til min anmeldelse. Og jeg har ikke modtaget nogen henvendelse hverken via mobil eller e-mail.

7 de abril de 2025

Resposta de Proff Turf ApS

Tusind tak for din ærlige feedback – det sætter vi stor pris på 💚

Vi kan sagtens forstå, at det kan føles lidt uoverskueligt, når man modtager information flere steder. Derfor ville det også have været rigtig rart, hvis du havde taget kontakt til os, før du lagde din anmeldelse – så kunne vi nemlig have opklaret, at det kun er plejeplanen og videoguides, du skal forholde dig til. Nogle gange ryger plejeplanen i spammappen og det håber vi ikke har været tilfældet ved dig 😊 Men vi har nu også ridset tydeligere op i plejeplanen, for din oplevelse viser os, at hvis én har misforstået det, så er der sikkert også andre, der har haft samme udfordring.

Vi har forsøgt at tage kontakt til dig for at tjekke op på om du har modtaget plejeplanen, samt afklare det nærmere og forhåbentlig vende din oplevelse til en positiv én – desværre har vi ikke kunne træffe dig på hverken mobil eller mail. Men uanset hvad, så tak fordi du tog dig tid til at dele din feedback. Vi har allerede taget din feedback til os og er i fuld gang med at gøre informationen endnu tydeligere fremadrettet 💪

Vi er meget glade for at have dig med ombord og håber, at produkterne vil leve op til dine forventninger, så du får en rigtig dejlig og grøn sommer 🌱

De bedste hilsner,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super god service og suverænt resultat

Super god service og suverænt resultat! Kan helt klar anbefales til haveejere, der gerne vil have en græsplæne, der står skarpt💪

22 de março de 2025

Resposta de Proff Turf ApS

Mange gange tak for din flotte anmeldelse og anbefaling! 💚 Det glæder os enormt, at du har haft en positiv oplevelse med både vores service og resultatet af din græsplæne. 💪​

Vi håber, du fortsat vil få stor glæde af din grønne plæne. Skulle du få brug for råd eller vejledning undervejs, er du altid velkommen til at kontakte os – vi står altid klar til at hjælpe.

En rigtig god oplevelse

En rigtig god oplevelse. Hurtig levering samt rigtig god service både på mail samt personlig kontakt efter behov.
I har lyttet til mine behov og jeres produkter fungere indtil videre godt. Glæder mig til at se resultatet hen over sommeren.

31 de março de 2025

Resposta de Proff Turf ApS

Tusinde tak for din anmeldelse og for at tage dig tid til at dele din oplevelse 💚

Det glæder os virkelig meget at høre, at både leveringen og servicen har levet op til dine forventninger – og ikke mindst, at du har følt dig hørt og godt hjulpet hele vejen igennem 🙌 🌱

Vi krydser fingre for flotte resultater hen over sommeren – og skulle du få brug for sparring undervejs, er vi selvfølgelig altid klar til at hjælpe.

Service i verdensklasse

Service, proffesionalisme og hjælpsomhed til topkarakter. Helt uden sidestykke. Jeg kan kun anbefale at prøve det og så er det nemt at få gødet sit græs rigtigt.

30 de março de 2025

Resposta de Proff Turf ApS

Hvor er det en fantastisk anmeldelse at få – tusinde tak for de flotte ord! 💚

Det gør os virkelig glade at høre, at du har oplevet service i verdensklasse og føler dig godt hjulpet hele vejen igennem 😍 Det er lige præcis det, vi arbejder hårdt for hver dag – at gøre det nemt og trygt at få en flot græsplæne med de helt rigtige produkter.

Tak fordi du anbefaler os – det betyder virkelig meget, vi er meget rørte over de flotte ord, samt taknemmlige for at have dig med ombord 🙏

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super service og tingene kom til den…

Super service og tingene kom til den rigtige tid vh lars

20 de março de 2025

Resposta de Proff Turf ApS

Tusinde tak, Lars, for din anmeldelse og de pæne ord 💚

Det er skønt at høre, at alt er kommet frem som det skulle – og til tiden! Vi ved, hvor vigtigt det er, når man gerne vil i gang med at forkæle græsplænen 🌱

Tak fordi du valgte os som din græspartner – vi håber, du bliver rigtig glad for dine produkter. Får du brug yderligere assistance, så er vi altid klar på chatten.

Du ønskes en dejlig dag.

De bedste hilsner,

Virkelig fede produkter

Virkelig fede produkter. Vi brugte det sidste år og har aldrig haft så flot en græsplæne. 👍 Super nem vejledning og gode råd gennem hele sæsonen. Kundeservice svarer på spørgsmål lynhurtigt og kompetent 👏👏
Glæder mig til at bruge det igen i år.

21 de março de 2025

Resposta de Proff Turf ApS

Hvor er det bare dejligt at høre – tusind tak for din flotte anmeldelse og de rosende ord! 💚

Det gør os virkelig glade at vide, at du oplevede så stor en forskel sidste år – og at både vejledningen og vores kundeservice har levet op til dine forventninger 🙌👏 Vi stræber efter at gøre det så nemt og trygt som muligt at få en lækker, grøn plæne, og det lyder til, at du virkelig har ramt plet med det hele 🌱

Vi glæder os til at følge med i endnu en sæson sammen med dig – og står selvfølgelig klar, hvis der skulle dukke nye spørgsmål op undervejs.

Rigtig god fornøjelse og grønne hilsner,

Bare nemt !👍

Når vejledningen følges opnås også det gode resultat. Produkterne lever til fulde op til mine ønsker. Og sprøjten på dunken, det er sgu nemt😀 Der er dog et par produkter jeg godt kunne tænke mig var muligt at købe i 5l. Ingen kritik blot et ønske

7 de setembro de 2024

Resposta de Proff Turf ApS

Tusinde tak, Steen, for din flotte anmeldelse og gode feedback 💚 Det betyder meget for os, at du har haft en nem og positiv oplevelse med både produkterne og sprøjten på dunken 😍. Vi elsker, at du synes det er nemt at følge vejledningen og opnår de ønskede resultater – det er lige præcis det, vi stræber efter!

Vi tager din kommentar om 5L-produkterne med os som en rigtig god idé og vil helt sikkert bestræbe os på at udvide 5L-sortimentet til næste sæson. 🙌

Tak fordi du valgte Proff Turf til din græsplæne – vi håber, du fortsat vil få stor glæde af produkterne.

God service ! Nem tilgang

Efter kontakt med ProffTurf og en snak om vores plæne / mangel på, blev jeg anbefalet en proff sæson pakke. Den er modtaget med alt der er brug for inkl en udførlig plejeplan. Derudover yderligere hjælp på chatten i forhold til pleje af plænen. Er spændt på at se efter noget tid med produkterne. Førstehåndsindtrykket er super godt. Nemt at anvende og følge planen.

10 de julho de 2024

Resposta de Proff Turf ApS

Tusinde tak, Mathias, for din varme anbefaling 💚 Vi sætter stor pris på din feedback. Det er fantastisk at læse, at du har oplevet den gode service, vi bestræber os på at levere 😍😍, og at du værdsætter vores ekstra service i form af fortsat rådgivning over chatten efter dit køb.

Vi håber, du bliver rigtig glad for dine produkter. Tak fordi du har valgt en sæsonpakke fra os til din græsplæne ⭐

Rigtig god og grøn sommer!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bedste service og det virker!

Har købt en sæsonpakke ved Proff Turf og givet mine forældre i gave. Efter et par uger kan vi allerede se en betydelig forskel! Derudover er der virkelig god kundeservice, hvis man har spørgsmål eller brug for hjælp. Kan helt klart anbefale Proff Turf!

27 de junho de 2024

Resposta de Proff Turf ApS

Tusinde tak for din flotte anmeldelse! 💚 Det er skønt at høre, at sæsonpakken allerede har gjort en betydelig forskel for dine forældres græsplæne efter blot et par uger. Vi er også glade for at høre, at du har oplevet vores gode kundeservice - vi er altid her for at hjælpe! 😍😍

Vi er meget taknemmelige for din anbefaling og håber, at dine forældre fortsætter med at nyde deres flotte græsplæne.

Rigtig god og grøn sommer til jer alle!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bestilte fra proffturf og allerede…

Bestilte fra proffturf og allerede efter få uger ser min plæne meget pænere ud, kan klart anbefales og vi køber helt sikkert mere til næste sæson

1 de junho de 2024

Resposta de Proff Turf ApS

Tusinde tak for din anmeldelse! 💚 Det er dejligt at høre, at din plæne allerede ser meget pænere ud efter få uger. Vi er glade for, at du er tilfreds med vores produkter og service, og at du vil købe mere til næste sæson. 🌱

Vi ser frem til at hjælpe dig med at holde din plæne flot og sund fremover.

Hav en rigtig god og grøn sommer, Oliver!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Måske det højeste serviceniveau, jeg har oplevet

Jeg bestilte græsfrø fra Proff Turf. Jeg modtog pakken som jeg skulle og alt var fineste i orden. Jeg fik dog nogle spørgsmål ift. den bedste mulighed for at anvende dem. Theis og resten af Proff Turf stod klar til at rådgive mig og har givet mig en rigtig god oplevelse og rigtig højt niveau af service selv efter købet!

Stor anbefaling herfra :-)

22 de junho de 2024

Resposta de Proff Turf ApS

Tusinde tak for din positive anmeldelse! 🌟💚 Vi er super glade for at høre, at du modtog din pakke som forventet, og at alt var i fineste orden. Det er skønt at vide, at Theis og resten af Proff Turf-teamet kunne hjælpe dig med dine spørgsmål og levere den gode service, selv efter købet. 😍

Vi sætter virkelig stor pris på din anbefaling og håber, at du får stor glæde af dine græsfrø.

Rigtig god og grøn sommer til dig! 🌱

Kæmpe anbefaling herfra!

Kæmpe anbefaling herfra!
Vi købte et ældre hus forrige år med en græsplæne der var fuldstændig død og fyldt med mos og ukrudt, og undersøgte derfor mulighederne for at redde den uden at skulle rive det hele op og anlægge en ny. Kom herved frem til proff turf og deres sensommer pakke, som er meget simple og nem at anvende ved deres hjælpe videoer og rådgivning. Og sikke dog en plæne der er kommet ud af det, nærmest ingen ukrudt og en græsplæne der vækket til live igen. Så skal helt sikkert købe en af deres pakker igen her i foråret.

26 de outubro de 2023

Tusinde tak Tobias, for din store anbefaling! 🌟💚

Vi er super glade for at høre, at vores sensommerpakke har hjulpet dig med at forvandle din græsplæne fra død og fyldt med mos og ukrudt til en flot og livlig plæne. 😍🌱 Det betyder meget for os at vide, at vores hjælpevideoer og rådgivning har gjort det nemt for dig at opnå disse resultater.

Vi sætter virkelig pris på din anbefaling og glæder os til at hjælpe dig igen her i foråret med en ny pakke. 🌿

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Græsplæne i stedet for mosplæne

Jeg har haft store udfordringer med mos i min græsplæne. Faktisk var 80% af græsplænen mos og pga megen skygge i haven troede jeg ikke, der kunne gøres noget ved det.

Men jeg prøvede Proff sæsonpakken fra Proff Turf og alt mosset er forsvundet. Så nu har jeg fået en græsplæne i stedet for en mosplæne. :)

Thumbs up herfra - produkterne fra Proff Turf virker og er nemme at bruge.

1 de junho de 2023

Resposta de Proff Turf ApS

Hej Jan, vi takker mange gange for din skønne anmeldelse! 🌟💚

Vi er glade for at høre, at vores Proff sæsonpakke har hjulpet dig med at forvandle din mosplæne til en smuk græsplæne. 😍🌱 Det er fantastisk at vide, at produkterne har virket og været lette for dig at anvende, selv i din skyggefulde have.

Din feedback betyder meget for os, og vi er taknemmelige for din "thumbs up". 👍

Vanvittig god service

Jeg skulle anlægge ny have/græsplæne omkring vores nybyggede hus. Derfor tog jeg kontakt til prof turf/Theis..

Jeg har fået hjælp lige fra fræsning, afretning, såning og det videre forløb..

Her godt 4 uger efter vi startede, står plænen på 900m2 bare super flot og tæt.

Tusind tak for sindssyg god service og vanvittige produkter…

Mvh Lund

20 de agosto de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk gode produkter og god brugervenlighed

Jeg prøvede deres balance og Micro booster, da jeg godt ville have min græsplæne til at se flot ud til en stor fødselsdagsfest🇩🇰
Og det må man godt nok sige at den blev, wauw nogle vilde produkter også er de så nemme at bruge. Og selv her godt en måned efter er plænen stadig tæt og ekstremt grøn😍
Stor anbefaling her fra👍

3 de julho de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Er super glad for produkterne

Er super glad for produkterne.
Fik lagt rullegræs i maj og, selv under tørken i juni har plænen bare stået flot.
Vandet jævnligt selvf. Men det har helt klar være det værd at bruge produkterne for at give plænen den bedste start på sommeren.

9 de julho de 2023
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais