Top service door een super team! Flexibiliteit. Door onvoorzien omstandigheden (defect aan voertuig) had ik verwittigd dat ik wat later ziou zijn. Dit was geen probleem en men heeft toch nog diez... Ver mais

Veja o que dizem as avaliações
Wat een service! Dankzij Dirk kom ik reeds 30 jaar naar Forrez. Als ik hem zie werken en springen vraag ik mij werkelijk af hoe hij dat kan uithouden. Niettegenstaande de drukte regelt hij alles... Ver mais
2dehands wagen maakte kloppend geluid vooraan dus even gestopt bij Banverco. Technieker werd onmiddellijk vrijgemaakt en reed een eindje mee om te luisteren wat het kon zijn. Wagen even op de brug ger... Ver mais
Al meer dan 20 jaar klant, en nog nooit problemen gehad. Afspraken worden steeds correct nageleefd. Wissel zomer-winter en omgekeerd duurt maximum een uurtje, en dat tijdens het drinken van een k... Ver mais
Detalhes da empresa
Meer dan 2.000 Profilers staan klaar om je snel te helpen Profile is een franchise garage keten dat zich specialiseert in banden, velgen, apk en onderhoud. Met meer dan 220 vestigingen in Belgie en Nederland zitten we altijd bij je om de hoek. Bij iedere vestiging werken zelfstandige ondernemers die hun klanten kennen. Da’s niet zo vreemd, want we zijn oprecht geïnteresseerd. Bij Profile werken alleen vakmensen. Uitlijnen gaat bij ons verder dan een lampje op groen krijgen. Investeren in het vakmanschap van onze monteurs vinden we de normaalste zaak. En door alleen met kwaliteitsonderdelen te werken, blijft de fabrieksgarantie van gerepareerde auto’s vaak behouden.
Informações de contato
Posthofbrug 6-8, 2600, Antwerpen-Berchem, Bélgica
- info@profile.be
- profile.be

Profile. Voor Banden en Onderhoud
Proper and decent service
Quick service, decent, friendly guys working very well and price is good too
altijd top service bij Valck Haacht
Prima service!
Perfecte service
Perfecte service: binnen drie dagen juiste diagnose en probleem verholpen.
Op afspraak.
Op afspraak.
Banden van goede prijs-kwaliteitverhouding stonden klaar.
In een minimum van tijd was de klus geklaard.
Top service 👍.
Service au top et équipe souriante et…
Service au top et équipe souriante et accueillante
Afspraken worden nagekomen.
Afspraken worden nagekomen.
Werken worden correct uitgevoerd.
Snel en goed werk
Online een afspraak gemaakt voor…
Online een afspraak gemaakt voor bandenwissel. Alles vlot verlopen. Prima service
Top service en snel geholpen!
Zeer vriendelijk personeel en je wordt er snel geholpen met professioneel advies!
Snelle afspraak, vriendelijke service
Snelle afspraak, heel vriendelijk ontvangen en vlotte banden vervangen. Top
Excellent travail et l’équipe est top
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.