Banner for Profile - Almere-Buiten, Flevobanden

Profile - Almere-Buiten, Flevobanden Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

Oliemolenstraat 15-19, 1333 DA Almere, Flevoland, NL

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Al een aantal jaren laat ik bij Profile Almere Buiten mijn bandenwissel doen en sinds enige tijd ook kleine reparaties. Ze staan altijd voor je klaar en leveren kwalitatief uitstekend werk. Omdatj mij... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Behulpzaam. Mee denken en kijken in mogelijkheden. Vriendelijk personeel. Je bent een klant en geen nummer. Ik ben heel tevreden.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zeer prettig telefonisch contact in het weekend, de banden waren niet op voorraad, maar ik kon al op woensdag terecht om de auto van nieuwe achterbanden te voorzien. Het ontvangst was netjes, werd vri... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Na een grote onderhoudsbeurt + APK bleken m’n remklauwen tijdens m’n eerste grote rit vast te lopen. Profile Almere Buiten (Remko) bood aan om diezelfde dag nog naar Duitsland te rijden om mijn auto o... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Oficina de Automóveis
  2. Oficina de Inspeção Veicular
  3. Mecânica de Carros
  4. Serviço de Motorista
  5. Loja de Pneus
  6. Oficina de caminhões

Meer dan 2.000 Profilers staan klaar om je snel te helpen Profile is een franchise garage keten welke zich specialiseert in banden, velgen, apk en onderhoud. Met meer dan 150 vestigingen zitten we altijd bij je om de hoek. Bij iedere vestiging werken zelfstandige ondernemers die hun klanten kennen. Dat is niet zo vreemd, want we zijn oprecht geïnteresseerd. Bij Profile werken alleen vakmensen. Uitlijnen gaat bij ons verder dan een lampje op groen krijgen. Investeren in het vakmanschap van onze monteurs vinden we de normaalste zaak. En door alleen met kwaliteitsonderdelen te werken, blijft de fabrieksgarantie van gerepareerde auto’s vaak behouden.

Informações de contato

• Oliemolenstraat 15-19, 1333 DA, Almere, Flevoland, Holanda

• 0900-7763453
Promotion box for Profile - Almere-Buiten, Flevobanden

Profile. Voor Banden, APK en Onderhoud

Alles voor je auto op één adres. Altijd een vestiging in de buurt!

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

186 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

8.563 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Niet klantvriendelijk

Niet klantvriendelijk. Ik kreeg een leen busje mee waarin er nauwelijks diesel in zat. Als ik dit meld bij de gastheer, is het antwoord dat ik maar moet gaan tanken als ik er een goed gevoel bij heb. Vervolgens is er getankt, maar is niet vergoed. Ik vind het jammer dat het zo is verlopen, omdat ik een vaste klant was.

23 de janeiro de 2024

Goede professionele service

Goede professionele service. Snel en makkelijk een afspraak en zelfs de service voor de auto halen en brengen. Legt aan een niet-kenner van auto's in begrijpelijke taal uit.
Als er iets is met de auto kan ik altijd irect even langs komen om het te laten nakijken.

16 de fevereiro de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ongeveer een maand geleden hebben wij…

Ongeveer een maand geleden hebben wij onze opel mogano bedrijfs bus gebracht bij het filiaal almere buiten. ,in verband met lekkage water pomp .
De mededeling was 1 dag reparatie vervanging waterpomp.
Lang verhaal kort de wagen heeft 2 weken in de garage gestaan .
Tussen tijds werd gezegd dat het in orde was maar na 1 rit lekkage van diesel verstuivers.
Weer terug naar garage waar mij is verteld dat de turbo lekt ,die is pas vervangen door ander bedrijf en ik heb gevraagd wat de turbo te maken heeft met het vervangen van de waterpomp ?
Nu rookt de motor verschrikkelijk en heeft weinig kracht .
Plus dat we twee weken geen werk hebben kunnen verrichten en geen inkomsten
Dit is gebeurt in februari 2023

28 de fevereiro de 2023

APK keuring gedaan

APK keuring gedaan. Goed advies gekregen voor de versleten banden. Goede prijs kwaliteit verhouding. De medewerkers geven je een goed gevoel.

13 de março de 2023

Ontevreden

Het vervangen van de waterpomp van de Movano 59-VGB-4 heeft een week geduurd omdat de distributie was verdraaid(kan gebeuren).Nadat dit was opgelost stond de wagen een uur later weer in de garage met een zwaar rokende en slecht lopende motor en een brandend verstuiverlampje. Na een week weer klaar volgens zeggen maar nog steeds roken slecht starten en het lampje brande nog.Ik heb de wagen nodig voor het werk wat inmiddels 2 weken stil gelegen had.Op ons verhaal werd eigenlijk niet gereageerd en vage verhalen op wat het misschien zou kunnen zijn.Toen wij de wagen brachten was alleen de waterpomp een probleem voor de rest liep hij goed. wij lieten hem voor die tijd altijd bij Profile repareren zonder probleem tot nu toe.Inmiddels gaat hij steeds slechter lopen en starten met grote rookwolken.Er is waarschijnlijk wat met de verstuivers gebeurd maar ze willen mijns inziens niet hun fout toegeven.

Tom

T.Ariens