Banner for Profile - Almere, Flevobanden

Profile - Almere, Flevobanden Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

Omroepweg 6-8, 1324 KV Almere, Flevoland, NL

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bij de Profile vestiging aan de Omroepweg in Almere kan ik meestal op korte termijn terecht, of het nu om onderhoud, APK keuring of airco check gaat. De auto is altijd dezelfde dag weer klaar, en word... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Geweldig bedrijf Bel vanochtend dat m’n voorbanden slecht zijn en ze hebben ze op voorraad. Kon meteen langskomen alles binnen uur geregeld. Kan niet beter een echte aanrader deze vestiging van Prof... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Al meer dan 20 jaar gastvrij ontvangen en altijd naar tevredenheid mijn zomer en winterbanden gewisseld. Ook het advies bij nieuwe banden was en is uitstekend. Onlangs een dikke schroef in mijn band... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ze konden me niet meteen helpen,met herstel van mijn band,door leveringsproblemen i.v.m het slechte weer,maar ze bewaakte de voortgang uitstekend door mobiel kontakt,zodat ik niet in het ongewisse ble... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Oficina de Automóveis
  2. Oficina de Inspeção Veicular
  3. Mecânica de Carros
  4. Serviço de Motorista
  5. Loja de Pneus
  6. Oficina de caminhões

Meer dan 2.000 Profilers staan klaar om je snel te helpen Profile is een franchise garage keten welke zich specialiseert in banden, velgen, apk en onderhoud. Met meer dan 150 vestigingen zitten we altijd bij je om de hoek. Bij iedere vestiging werken zelfstandige ondernemers die hun klanten kennen. Dat is niet zo vreemd, want we zijn oprecht geïnteresseerd. Bij Profile werken alleen vakmensen. Uitlijnen gaat bij ons verder dan een lampje op groen krijgen. Investeren in het vakmanschap van onze monteurs vinden we de normaalste zaak. En door alleen met kwaliteitsonderdelen te werken, blijft de fabrieksgarantie van gerepareerde auto’s vaak behouden.

Informações de contato

• Omroepweg 6-8, 1324 KV, Almere, Flevoland, Holanda

• 0900-7763453
Promotion box for Profile - Almere, Flevobanden

Profile. Voor Banden, APK en Onderhoud

Alles voor je auto op één adres. Altijd een vestiging in de buurt!

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

168 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Todas as avaliações

8.807 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Over het algemeen goede en betrouwbare service

Wordt altijd goed geholpen. Bekwame medewerkers die transparant zijn in wat ze doen en wat de prijzen zijn. Enige puntje, ik had een onderdeel nodig die hun garage niet kon leveren (meerdere garages niet). Van een andere garage moest ik achterkomen wat de beste manieren zijn om die onderdeel te kunnen krijgen. Had dat graag van Profile gehoord.

30 de setembro de 2025

Gewoon goed

Kom al 10 jaar om mijn Panda te laten keuren.
Ook al doe ik verdere reparaties zelf wordt er altijd goed meegedacht en geadviseerd. Altijd fijn contact.

19 de setembro de 2025
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

De banden zijn netjes voor ons besteld…

De banden zijn netjes voor ons besteld en keurig gemonteerd.
Wel een opmerking dat je als klant graag geholpen wilt worden en als je aan de balie staat en rechts iemand (jonge man) je gewoon negeert. Als klanten balie helpen niet onder je werkomschrijving valt is het wel netjes om even te zeggen dat de monteurs pauze hebben. Zodat je niet 13 minuten op een reactie wacht. En rustig een bakje koffie kunt pakken.

1 de julho de 2025

Geweldig bedrijf

Geweldig bedrijf
Bel vanochtend dat m’n voorbanden slecht zijn en ze hebben ze op voorraad. Kon meteen langskomen alles binnen uur geregeld. Kan niet beter een echte aanrader deze vestiging van Profile Almere stad. Heel fijn personeel ook.

9 de maio de 2025
Avaliação não solicitada

Probleem goed opgelost

Moest terug bandenspanning meter niet goed gereset. Werd vriendelijk ontvangen en is opgelost. Afgelopen 10 jaar eigenlijk alleen maar goede ervaringen met deze vestiging dus waarschijnlijk was dit gewoon even pech. Aanrader!

24 de abril de 2025
logotipo da Profile - Almere, Flevobanden

Resposta da Profile - Almere, Flevobanden

Geachte heer, mevrouw,
Het resetten van de bandenspanning gebeurd vrijwel in alle gevallen na de bandenwissel, maar gaat niet bij elke auto direct goed. In sommige gevallen moet het tweemaal en soms zelfs driemaal gedaan worden. Gezien de enorme drukte bij ons door de bandenwissel is het onmogelijk om na de wissel 5 a 10 min te rijden met elke auto. Het kan dat dit vergeten is bij uw auto maar het kan ook dat dit bij uw auto in een enkel geval dubbel uitgevoerd moet worden. Wij begrijpen dat dit voor u zo zwaarwegend is dat u een review met cijfer 1 op zijn plaats vind. Hiermee geeft u eigenlijk aan dat u geen enkel vertrouwen in onze monteurs heeft (een lager cijfer bestaat immers niet.) Wij nemen uw feedback mee en danken u hartelijk en begrijpen uiteraard dat het vervelend is als u ongepland nogmaals langs de vestiging moet. Excuses voor het ongemak.
Mvgr. Profile Tyrecenter Flevobanden

Altijd goed geholpen

Altijd goed geholpen. Ook na de overname van mijn leaseauto met bijbehorende banden. Is er toch iets niet ok bijv. trillen na wissel en balanceren (wat sporadisch voorkomt), wordt dit meteen goed opgelost.

24 de abril de 2025

Zeer tevreden

Kwam voor de APK. Auto in eerste instantie afgekeurd, maar ze kwamen met een passende oplossing om toch niet voor de hoofdprijs wel door de keuring te komen.

14 de março de 2025

Prima service en afhandelig

Bijtijdse herinneringen voor afspraak; vlotte en correcte service aan de balie; goed uitgevoerde reparatie; prettige afhandeling (telefonisch en electronische verificatie dat de auto gereed staat.

11 de março de 2025