Ik kwam vandaag onverwachts bij Profile Heuver te Emmen tijdens mijn vakantie. Mijn olielampje brandde. Helaas ben ik zelf niet heel bedreven in olie peilen als vrouw zijnde. Maar wat een fijne serv... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Problem with Vbelt. I was two times in another service and pay around 500€, but noise stay still. Profile fix it in 20 minutes. I will never back again to Suzuki service again.
Zoals altijd: vriendelijk personeel, snelle service en dan ook nog goede service. Tijdens het wachten, koffie, thee, leesvoer, schaal met fruit. Ik moest op een afspraak in Emmen zelf zijn en daarom k... Ver mais
Vriendelijke te woord gestaan en goede service, daar een nieuwe band beschadigd bleek en deze keurig netjes opnieuw besteld werd. Pas afrekenen toen ook deze band gemonteerd was. super service
Detalhes da empresa
- Oficina de Automóveis
- Oficina de Inspeção Veicular
- Mecânica de Carros
- Serviço de Motorista
- Loja de Pneus
- Oficina de caminhões
Meer dan 2.000 Profilers staan klaar om je snel te helpen Profile is een franchise garage keten welke zich specialiseert in banden, velgen, apk en onderhoud. Met meer dan 150 vestigingen zitten we altijd bij je om de hoek. Bij iedere vestiging werken zelfstandige ondernemers die hun klanten kennen. Dat is niet zo vreemd, want we zijn oprecht geïnteresseerd. Bij Profile werken alleen vakmensen. Uitlijnen gaat bij ons verder dan een lampje op groen krijgen. Investeren in het vakmanschap van onze monteurs vinden we de normaalste zaak. En door alleen met kwaliteitsonderdelen te werken, blijft de fabrieksgarantie van gerepareerde auto’s vaak behouden.
Informações de contato
Kapitein Nemostraat 2, 7821 AC, Emmen, Drenthe, Holanda
- 0900-7763453

Profile. Voor Banden, APK en Onderhoud
Pede aos clientes que avaliem
Snel en prima geholpen
Prima bandenwissel.
Afspraak snel gemaakt en weer goed geholpen met de bandenwissel.
Problem with Vbelt
Service is uitstekend (kan niet beter)
Service is uitstekend (kan niet beter). Prijs voor wisselen winterbanden loopt de spuigaten uit (ruim 180 euro incl. Opslag voor een seizoen)
Altijd netjes en correct
Altijd goed en professioneel en altijd vriendelijk personeel
Vriendelijk personeel en deskundig
Vriendelijk en betrouwbaar!
Ze hebben gedaan wat er verwacht werdt .
Top garage
Ze zijn heel transparant, overleggen alles en denken mee. Ook werken ze snel. Super vriendelijk en eerlijk.
Reparatie na APK afkeur
Na afkeur APK kon heel snel een reparatieafspraak worden gemaakt.
De reparatie is goed uitgevoerd
Opdracht uitgevoerd volgens afspraak
Opdracht uitgevoerd volgens afspraak. Ik was op tijd, maar het duurde lang voor ik aan de beurt was. Men doorzocht ongevraagd de kofferbak op zoek naar technische gegevens onderstel, terwijl dit in het service boekje staat. Als ze dit nou hadden gevraagd, hadden ze niet in de kofferbak hoeven zoeken. Opdracht was uitlijnen, stuur staat nu toch een beetje scheef. Detail, maar toch.
APK keuring en een herkeuring.
APK keuring en een herkeuring.
Beide oke
Vriendelijk personeel
Kom er graag koffie staat klaar.
Snel een afspraak te maken
Snel een afspraak te maken, flexibele vriendelijke instelling van het personeel en goede koffie.
APK keuring Camper.
APK keuring Camper.
Kundige mensen. Geholpen volgens afspraak
En betaalbaar voor onderhoud.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.