Profitpoint Avaliações

2.121
O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Primii pași spre investiții sigure Am parcurs primii pași cu Ana Maria și alături de echipa Profit Point, va mulțumesc pentru diversitatea de informații, foarte utile pentru un începător ca mine în... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Atat in cursul introductiv, cat si in cel practic am primit informatii valoroase privind functionarea pietelor de capital internationale si locale. Si cel mai important lucru este ca am invatat sa-mi... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Cuvinte de multumire si de recunostinta trimit doamnei Georgiana Nanos, cea care mi-a explicat acest amplu Univers total necunoscut mie ,in care m-am aruncat simtindu-ma in siguranta. Am invatat ca... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Experienta mea cu Profit Point! Am avut o experienta foarte valoroasa si motivanta, care mi-a dat directie si claritat, cu informatii bine structurate si usor de urmarit pentru cineva fara expertien... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Centro de Educação

Escrito pela empresa

Profit Point este compania de educație financiară din România, prezentă de peste 18 ani în acest domeniu, care își propune, prin programe educaționale, suport, mentorat și ghidaj permanent, să ofere cursanților un parcurs complet pe drumul investițiilor. Totodată, ne propunem, ca prin întreg ecosistemul creat alături de echipa noastră, să încărcăm Bateria financiară a românilor, educând pentru viitor!

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Como esta empresa usa o Trustpilot

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(2.121)

656 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Platforma Profit Point este obligatorie înainte de a începe investițiile

Platforma Profit Point este foarte complexă unde avem și foarte multe roluri necesare pt investiții.
Cursurile și de asemenea sunt la subiect și cuprind informații obligatorii pt a începe investițiile la bursa, acest lucru se datorează și persoanelor care țin cursul - ei fiind experți în domeniu dar și cu capabilități f bune didactice!

1 de maio de 2026

Resposta da Profitpoint

Vă mulțumim pentru feedback-ul atât de detaliat! Ne bucurăm că apreciați complexitatea platformei Profit Point și resursele pe care le punem la dispoziție. Mult succes în tot ceea ce vă propuneți!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Curs bine structurat și traineri profesioniști

Cursul este foarte bine structurat, informațiile sunt prezentate logic și ușor de urmărit.
Trainerii sunt competenți, răspund la întrebări și explică pe înțelesul tuturor.
O experiență utilă pe care o recomand.

1 de maio de 2026

Resposta da Profitpoint

Vă mulțumim mult pentru apreciere! Ne bucurăm să aflăm că structura cursului și modul de prezentare au fost pe măsura așteptărilor dumneavoastră.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Excellent course for anybody interested…

Excellent course for anybody interested in financial education and investments. Paul was a very competent and patient trainer, helping all of us to better understand the world of investments.

Keep up the good work, guys !!!

24 de abril de 2026

Resposta da Profitpoint

Thank you for your kind words and appreciation!

Foarte multumit de Cursul Profitpoint

Am uramt Cursul Profit Point si am fost foarte multumit de informatiile si aplicatiile practice care au fost prezentate. Cursul a fost sustinut de Paul Bratianu intr-un mod foarte profesional si pe intelesul oricarei pesrsoane straine de acest domeniu. Multumesc Profitpoint!

Resposta da Profitpoint

Vă mulțumim pentru feedback! Ne bucurăm că ați fost mulțumit de informațiile și partea practică a cursului.
Vă dorim mult succes în continuare!

Excelent

Informațiile oferite sunt porționate foarte bine și explicate pas cu pas. Cursul este adaptat pieței de astăzi și este un punct de pornire solid în crearea unui portofoliu și, mai ales, protejarea lui.

Resposta da Profitpoint

Vă mulțumim pentru feedback! Ne bucurăm că ați găsit informațiile bine structurate și ușor de urmărit!
Vă dorim mult succes în continuare!

Curs Profit Point

Cursul a fost bine structurat, acoperind o gamă largă de aspecte tehnice, foarte importante și utile pentru un viitor investitor pentru piața de capital.
Andrei Puțura este un trainer foarte competent cu reale calități pedagogice.
Mulțumesc!

Resposta da Profitpoint

Vă mulțumim pentru feedbackul oferit! Ne bucurăm că ați avut o experiență plăcută alături de trainer.
Vă dorim mult succes în parcursul dumneavoastră ca investitor!

Curs intensiv

Curs condensat, bine structurat, informativ. Consider cursul o bază bună pentru începătorii pe bursă. Mulțumesc 🙏🏻

Resposta da Profitpoint

Vă mulțumim pentru feedback! Ne bucurăm că ați avut o experiență pozitivă!Vă dorim mult succes în aplicarea lor!

profesionisti

explicatii clare, exemple potrivite, trainer experimentat, cunostinte valoroase dobandite, care pot sa fie puse oricand in practica

Resposta da Profitpoint

Vă mulțumim pentru feedback!

Catalina Stefan

Modul in care a fost structurat si prezentat cursul, cu plusul mentorului care a stiut sa il condimenteze cu glume, exemple si muulta rabdare, astfel incat sa ne faca sa intelegem importanta si veridicul educatiei financiare.
Multumesc Andrei Marinescu pentru profesionalism, implicare si empatie.

Resposta da Profitpoint

Vă mulțumim pentru feedbackul frumos! Ne bucurăm că structura cursului și stilul de predare v-au ajutat să înțelegeți mai ușor informațiile, iar experiența a fost una plăcută.

Apreciem cuvintele adresate și vă dorim mult succes în continuare!

Balasi Lucian - Informatia iti da siguranta

Neavand nici o legatura cu domeniul investitiilor pana in acest moment, informatiile pe care le-am aflat mi s-au parut interesante si reveletoare. Ceea ce face cursul atractiv este faptul ca oamenii cu care am interactionat ( cei doi mentori, Razvan si Andrei) sunt absolut convinsi ca fac lucrul corect prin aceasta educatie financiara, iar convingerea lor mi-a dat si mie incredere!

Resposta da Profitpoint

Vă mulțumim pentru feedbackul acordat! Ne bucurăm că informațiile v-au fost utile și că ați găsit cursul interesant și relevant.
Apreciem încrederea dumneavoastră și vă dorim mult succes în continuarea parcursului de educație financiară!

♠Trezirea la realitate 1

♠Foarte multe informații pentru mine ,care am avut nenorocul să tranzactionez pe saituri false fiind coordonat pas cu pas de un grup de mafioți și unde am pierdut mulți bani . Am făcut greșala că am desconspirat cardurile mele pe care m-au pus să le fac în Revolut ,Zen , Binance etc . Apreciez sportivi .

Resposta da Profitpoint

Vă mulțumim pentru sinceritate și pentru feedback. Ne pare rău să aflăm prin ce ați trecut — astfel de experiențe pot fi foarte dificile. Ne bucurăm că informațiile din curs v-au fost utile și că vă ajută să abordați investițiile cu mai multă prudență și claritate. Vă dorim mult succes și decizii inspirate pe viitor!

cursul ProfitPoint cu Andrei Marinescu

cursul ProfitPoint cu Andrei Marinescu m-a ajutat sa reevaluez investițiile de capital ca find o metoda de investiții profitabila daca urmăresc principiile învățate la curs, având disciplina si un scop clar setat de la început.

Resposta da Profitpoint

Vă mulțumim pentru feedback! Ne bucurăm că acest curs v-a ajutat să vă clarificați strategia de investiții și să priviți investițiile de capital dintr-o perspectivă mai structurată. Vă dorim mult succes în aplicarea principiilor învățate!

Experienta excelenta !

Am avut o experiență foarte buna , informațiile au fost profesionale si bine organizate, comunicare clara pe tot parcursul cursului . Il recomand !

Resposta da Profitpoint

Vă mulțumim pentru feedback! Ne bucurăm că ați avut o experiență foarte bună și că ați apreciat claritatea și organizarea informațiilor. Vă mulțumim pentru recomandare și vă dorim mult succes în continuare!

O experienta minunata

O experienta minunata! Andrei, un mentor extraordinar! Felicitari ProfitPoint pentru initiativa de a face curs financiar pentru a scapa de pensia de la stat!

Resposta da Profitpoint

Vă mulțumim pentru feedbackul oferit! Ne bucurăm că ați avut o experiență minunată și că mentorul v-a fost de ajutor. Apreciem încrederea acordată și vă dorim mult succes în continuare!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Am facut cursul de 9 zile cu Georgiana…

Am facut cursul de 9 zile cu Georgiana Nannos, care mi-a clarificat cu profesionalism multe din intrebarile mele in privinta investitiilor. Acum sunt mult mai pregatita sa pornesc pe acest drum.

Resposta da Profitpoint

Vă mulțumim pentru feedback! Ne bucurăm că acest curs v-a oferit claritate și încredere în privința investițiilor.
Vă dorim mult succes în continuare pe acest drum și vă stăm cu drag la dispoziție!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

ProfitPoint face educație financiară în…

ProfitPoint face educație financiară în mod profesionist lucrând cu profesionisti . Am facut un curs gratuit cu Alin Apostol si cursul Invest Plus (9 sesuni) cu Georgiana Nannos, ambii traineri cu excelentă pregătire practică și teoretică și abilități foarte bune de formatori.

Resposta da Profitpoint

Vă mulțumim pentru feedbackul oferit! Ne bucurăm că ați avut o experiență plăcută alături de trainerii noștri și că ați apreciat profesionalismul și calitatea cursurilor. Apreciem încrederea acordată și vă dorim mult succes în continuare!

A Experiência Trustpilot

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais