Detalhes da empresa

1. Nutricionista
  2. Posto de Saúde Comunitário
  3. Serviço de fitness e nutrição
  4. Centro médico

ProFitt is een professioneel en gespecialiseerd expertisecentrum op het gebied van voeding, leefstijl en vitaliteit. Sinds 2012 begeleiden wij mensen en organisaties bij het realiseren van een gezondere leefstijl, met persoonlijke aandacht, wetenschappelijk onderbouwd advies en praktische toepasbaarheid als uitgangspunt. Ons team bestaat uit kwaliteitsgeregistreerde en gespecialiseerde diëtisten. Vanuit onze diëtistenpraktijk bieden wij persoonlijke begeleiding bij onder andere gewichtsdoelen, sportvoeding, volwaardig vega(n) eten en leefstijlverbetering. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in medische en complexe zorgvragen, zoals diabetes, hart- en vaatziekten, een verhoogd cholesterol, oncologie, maag-darmklachten (waaronder PDS en het FODMAP-dieet), voedselallergieën en -intoleranties, kinderdiëtetiek en eetstoornissen. Ook bieden wij de Gecombineerde Leefstijlinterventie (GLI). Naast onze praktijk hebben wij onze jarenlange kennis en ervaring vertaald naar het ProFitt Health Platform: een digitaal, persoonlijk en volledig online platform voor particulieren en organisaties. Via een uitgebreide vragenlijst brengen wij het voedings- en leefstijlpatroon van de gebruiker in kaart. Op basis hiervan stellen onze diëtisten een persoonlijk Foodplan op maat samen, afgestemd op individuele doelen, voorkeuren en behoeften. Wij werken niet met standaardadviezen of chatbots; elk plan is zorgvuldig opgesteld door een diëtist en gebaseerd op actuele wetenschappelijke inzichten. Het Foodplan bevat praktische voedingstips, persoonlijke aandachtspunten, een dagmenu afgestemd op de energie- en voedingsbehoefte en aanvullende content die helpt om het plan succesvol toe te passen in het dagelijks leven. Alles is direct toepasbaar en gericht op duurzame gedragsverandering. Voor extra ondersteuning kunnen gebruikers via het platform eenvoudig vragen stellen aan een diëtist via de module ‘Jouw online diëtist’. Elke werkdag staat ons team klaar om persoonlijk te reageren. Indien gewenst kan aanvullende 1-op-1 online coaching worden ingepland. Voor teams en organisaties bieden wij daarnaast inspirerende online masterclasses over voeding en leefstijl. Voor bedrijven ondersteunt ProFitt duurzame inzetbaarheid en vitaliteit op de werkvloer. Ons platform is schaalbaar, flexibel inzetbaar en sluit aan bij de dagelijkse praktijk van medewerkers, zonder consultplicht of tijdsdruk. In veel gevallen is het aanbod fiscaal aantrekkelijk inzetbaar via de werkkostenregeling. Bij ProFitt geloven we dat een gezonder leven begint met persoonlijke begeleiding die past bij iemands leven. Of het nu gaat om zorg, preventie of vitaliteit: wij maken voeding en leefstijl begrijpelijk, haalbaar en effectief, voor vandaag én voor de lange termijn.

Informações de contato

4,4

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

12 avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Willemijn heeft een voedingsplan voor…

Willemijn heeft een voedingsplan voor mij geschreven dat heel behulpzaam is geweest tijdens de voorbereiding op mijn eerste marathon. Haar adviezen waren duidelijk uitgelegd in het plan en deze diende dan ook als een fijne houvast in aanloop naar/tijdens de marathon. Dit heeft mijn prestatie ontzettend geholpen. Ik zou haar zeker aanbevelen als (sport)diëtiste!

13 de abril de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fijne begeleiding bij eerste marathon

Willemijn heeft me geholpen met een persoonlijk marathonplan voor mijn eerste marathon, met veel aandacht en tips voor voeding en strategie. Waar ik voorheen worstelde met eten rondom lange duurlopen, wist ik dankzij haar tips beter wat voor mij werkte. Dat heeft me veel vertrouwen gegeven richting mijn marathon. Ook kon ik bij haar terecht met vragen, waarop ze snel en duidelijk reageerde. Ik heb de marathon dankzij haar met voldoende brandstof en zonder maag- of darmproblemen kunnen voltooien. Ik ben dan ook heel blij met haar begeleiding en zou haar zeker aanraden.

20 de março de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Een account op het nieuwe platform van…

Een account op het nieuwe platform van Profitt aangemaakt. De vragenlijst ingevuld, wat heel makkelijk en snel ging. Vervolgens vrijwel direct een op maat gemaakt voedingsadvies gekregen.
Daarnaast een heleboel extra informatie over diverse onderwerpen. Heel erg interessant en toegankelijk.

Ik ben heel blij met deze informatie en het plan. Het helpt mij goed op weg om gezonder te eten en af te vallen, zonder honger te leiden.

Daarnaast hele goede persoonlijke begeleiding van L. Slebus. Echt een vakkundige diëtiste. Ze neemt echt de tijd om te luisteren en persoonlijk te kijken was ik nodig heb. Heb er al zoveel aan gehad.

5 sterren dik verdiend!!!!

2 de fevereiro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Het platform werkt super!

Ik ervaarde altijd een drempel om een diëtiste te raadplegen om mijn voedingspatroon onder de loep te nemen en mijn (sportieve) doelen na te streven. Tijd was meestal de beperkende factor. Met het handige platform van profitt heb ik eindelijk de persoonlijke en professionele begeleiding van een diëtist op een hele laagdrempelige manier en heel overzichtelijk gepresenteerd. Voor mij werkt dit super! Een echte aanrader!

26 de janeiro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vitaliteit op een manier die past bij verschillende mensen en een drukke werkagenda

Als werkgever hebben wij ProFitt Vital at Work ingezet voor ons hele team, en we zijn daar ontzettend blij mee. Wat direct opviel, is hoe toegankelijk en laagdrempelig het platform is. Medewerkers kunnen op hun eigen moment en tempo aan de slag met hun vitaliteit, zonder dat het voelt als een verplicht programma.

De kracht van ProFitt zit voor ons in de personalisatie. Medewerkers krijgen geen algemeen advies, maar begeleiding die aansluit bij hun eigen doelen, vragen en leefstijl. Dat zorgt voor meer betrokkenheid en eigenaarschap. Vitaliteit wordt iets van henzelf, niet iets dat “van de werkgever” is. We merken binnen het team dat het gesprek over gezondheid en energie op een natuurlijke manier meer ruimte heeft gekregen. Medewerkers voelen zich gesteund en serieus genomen, wat bijdraagt aan duurzame inzetbaarheid, werkplezier en onderlinge openheid. De combinatie van digitale ondersteuning, inhoudelijke kwaliteit en de mogelijkheid tot één-op-één begeleiding maakt dit aanbod sterk en toekomstbestendig.

Voor Newid voelt ProFitt Vital at Work niet als een losse interventie, maar als een waardevolle investering in onze mensen. Een aanpak die werkt omdat hij menselijk is, professioneel onderbouwd en flexibel genoeg om aan te sluiten bij verschillende behoeften binnen ons team.

20 de janeiro de 2026

Profitt.nl professioneel en persoonlijk

Profitt.nl heeft mijn verwachtingen overtroffen. De website is gebruiksvriendelijk en het team is zeer deskundig en persoonlijk. Ze boden op maat gemaakte oplossingen die perfect aansloten bij mijn behoeften. De communicatie was helder en persoonlijk. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar betrouwbare dienstverlening in diëtetiek!

29 de março de 2024

Aandacht en deskundig

De afspraak ging precies op gemaakte tijd, en er was aandacht genoeg voor deskundig advies betreffende mijn lifestyle.
Kortom had er een tevreden en goed gevoel over de sessie.

12 de março de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Veel kennis en samen opzoek naar wat wel werkt

Via via ben ik bij Pleun terecht gekomen en ik heb er geen spijt van. Ze is heel kundig en zoekt samen met je uit wat de triggers zijn en hoe ik wel gezond met eten kan omgaan. Veranderingen zijn een proces en zonder Pleun had ik al lang de handdoek in de ring gegooid. Door haar hulp heb ik het vertrouwen terug en ook meer grip op mijn eigen gedrag.

12 de março de 2024
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.