Spoedige levering, goed ingepakt en product werkt prima!!! Minder goed is de bezorging, namelijk DHL!! In mijn mail kreeg ik bericht dat product was afgeleverd terwijl bezorger product weer mee nam i... Ver mais

Gisteren langs geweest bij Pro Gear achter enkele USB kabels om mijn Serato te kunnen aansluiten op Pioneer mixers en CDJ's. Ondanks het kleine aankoop bedrag een uitstekende service gekregen van Laur... Ver mais
Vooralsnog niks op aan te merken. Prijs is perfect, de levertijd is goed en alles is perfect en duurzaam verpakt. Bedank kaartjes erbij waardoor het vertrouwen wel gecreëerd wordt. Geen ervaring overi... Ver mais
Zeer sterke service! Een item was niet op stock en er werd onmiddelijk gebeld en gemaild over de situatie, alternatieven voorgesteld, goede bereikbaarheid, ... Els doet dat schitterend!
Is je bestelling in voorraad? Dan verzenden we ze onmiddellijk!
Plezantstraat 395B, 9100, Sint-Niklaas, Bélgica
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Persoonlijke aanpak, goede en vlotte communicatie. Zeker aan te bevelen.
Heel goede ervaring. Pakketje iets later geleverd maar komt door staking bij B Post. Top

Resposta de Pro Gear
Top service! Vlot geleverd en handgeschreven kaartje erbij, waar krijg je dat nog!

Resposta de Pro Gear
Snelle levering maar verkeerde product (mijn fout). Verkeerd artikel teruggestuurd en juist artikel besteld.

Resposta de Pro Gear
Zeer vlug bediend,alles perfect verlopen.kwaliteit en de juiste prijs,zeker voor herhaling vatbaar

Resposta de Pro Gear
Snelle verzending en er zat een lief kaartje bij waarbij men ons veel plezier wenst met ons spel.

Supersnelle & vlekkeloze levering
Breed gamma en uitgebreide stock.
Aanrader !

Resposta de Pro Gear
Ik heb hier een Pioneer dj controller FLX4 besteld. Beste prijs op dit moment van heel Europa, snelle levering en keurig op de hoogte gehouden van de status. Top

Zeer sterke service!

Resposta de Pro Gear
Top winkel met de nodige professionele uitleg super vriendelijk en behulpzaam
The place to be dus 😜

Resposta de Pro Gear
Zeer snelle levering. Professioneel. Product voldoet aan verwachting.

Resposta de Pro Gear
Top! Nieuwe oorcovers gekocht voor m’n headset. Was binnen 2 dagen binnen en er zat ook nog een pen bij en persoonlijk zelfgeschreven bedankje bij. :)

Resposta de Pro Gear
Snelle levering, competitieve prijzen en leuk handgeschreven kaartje.

Resposta de Pro Gear
Zeer snelle levering. En goed verpakt. Kan weer singels draaien.

Resposta de Pro Gear
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.