PromoviewAvaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

We werken nu 2 maanden samen met Promoview en we hebben mooie stappen gemaakt met ons Instagram account. We zijn van 1000 volgers naar 2300 volgers gegaan. We zijn enthousiast om een langere tijd met... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Vriendelijk en professioneel bedrijf. Kijken goed mee naar de belangen van de klant. Sturen bij waar nodig is en houden goed contact over alles wat ze doen en waarom. Ik ben zeer tevreden over onze sa... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Echt een super bedrijf. De opstart liep niet zo goed ivm bepaalde codes. Maar namen alle tijd, legde alles uit en hebben alles tot in de puntjes uitgezocht. Echt een aanrader.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik zit in mijn tweede maand en ik heb al +300 volgers bij. Het helpt me om te groeien, en mijn account heeft meer bereik. Eveneens een goede service, snelle hulp bij vragen en goede opvolgin... Ver mais

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

103 avaliações

Sem histórico de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

39 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vind promoview een heel goed concept…

Vind promoview een heel goed concept wat goed werkt, met een beetje langzame start is na paar maanden gelinkt in het systeem zeker een goede drive voor veel klanten te genereren, ik ben gegroeid niet alleen in volgers maar ook in me agenda, heb ongv 1,5 maand meer werk in een tijdsraam van ongv een jaar. Mensen van promoview hebben veel geduld en altijd bereid hun service te verbeteren, zeker een aanrader!

26 de janeiro de 2025

Betrouwbare partij

Betrouwbare partij, in 3 maanden tijd erg veel volgers bijgekregen waarvan sommige klant zijn geworden binnen mijn bedrijf! Zeker een aanrader!

21 de janeiro de 2025

Topbedrijf

Topbedrijf! De communicatie is uitstekend en ze behalen geweldige prestaties. Ze weten echt waar ze mee bezig zijn. Zeker een aanrader!

20 de janeiro de 2025

Mijn persoonlijke ervaring

Het team heeft de beloften die ze vooraf hebben gedaan, nagekomen. De communicatie is helder en bij vragen krijg je binnen 24 uur een reactie. Daarnaast streven ze ernaar om elke maand te verbeteren en betrekken ze je bij dit proces. De maandelijkse groei is zichtbaar en dit is top!

20 de janeiro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fijn om zo consistent te groeien

Mooie dienst om toch consistent je social media account met nieuwe volgers te verrijken. Vooral als je veel tijd besteed aan content maken, is het wel zo fijn dat er ook steeds meer mensen je content zien 😊. Plus; de jongens denken ook echt met je mee. Tevreden over de samenwerking tot nu toe 👍

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik was al een tijdje op zoek naar…

Ik was al een tijdje op zoek naar iemand die me kon helpen op het gebied van marketing. Na een informatief kennismakingsgesprek was ik volledig overtuigd om het eens te proberen en ik heb nog geen moment spijt ! Ik zit nu in mijn tweede maand dat ik met hun samenwerk en we hebben al een pak volgers bij waar ook veel klanten uit voortgekomen zijn ! Ook volgen ze je heel goed op en vragen regelmatig wat er jij anders zou zien. 100% een aanrader

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Benaderd door de mannen van Promoview…

Benaderd door de mannen van Promoview en ik kan niks anders zeggen dan dat ik het iedereen aanraad, hoge kwalitatieve volgers erbij gekregen die daardoor weer tot conversie leiden. Al met al, super tevreden over het werk van Promoview

11 de janeiro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Prima ervaring met Promoview

Prima ervaring met Promoview. Was eerst wat sceptisch, maar het heeft nu wel echt toegevoegde waarde. In een maand tijd plusminus 700 volgers erbij. En geen bots, maar veel potentiele klanten, waarvan er een aantal reeds hebben besteld in mijn webshop. Communicatie met promoview is ook goed. Kortom tevreden.

Heel erg tevreden 👍

Klantenservice is perfect, alles werkt prima, ik ben blij met de hoeveelheid die er gedaan wordt. Ik wens alleen dat er later meerdere opties komen, bijvoorbeeld dat je meer of minder betaald en dat er dan meer of minder interacties worden voltooid. (Ik wil graag dat er meer mensen worden ge-dmed)

Top bedrijf

Duidelijke en goede communicatie van het team en het allerbelangrijkste veel realistische volgers erbij die ook daadwerkelijk voor jouw doelgroep zijn. Top bedrijf!

2 de janeiro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De snelle reactietijd en constante…

De snelle reactietijd en constante beschikbaarheid maakten het hele proces soepel en stressvrij. Ik kan Promoview aan iedereen aanbevelen die op zoek is naar betrouwbare en efficiënte service. Speciale bedankje voor Dennis.

Dit is echt top!

Dit is echt top!
Ik was in het begin erg sceptisch omdat ik bang was voor neppe volgers maar niet is minder waar! Er is nauw contact en je doelgroep word echt heel goed getarget, mijn bestellingen zijn verdubbeld en ik ben met heel veel mensen in contact gekomen die mijn bedrijf nog verder laten komen.

Ik zou dit zeker eerder aanraden ipv een standaard marketing bureau

16 de janeiro de 2025

Toppers

Een tijdje geleden in aanraking gekomen met Promoview via Instagram. Top bedrijf! Een goed werkende automation voor meer volgers & engagement + snelle communicatie van uit het Promoview team. Aanrader voor iedereen in de info product business!

7 de novembro de 2024

Echt helemaal te gek!

Echt helemaal te gek!! Was eerst best wel sceptisch maar nu 3 weken onderweg en heel stabiel groeien per week de volgers. Geen gekke profielen met plaatjes van een poes of kip als profielfoto, echte volgers die matchen met het profiel wat we als volgers zouden willen. Complimenten voor het team van promoview en zeker een aanrader om de hulp van in te schakelen

4 de janeiro de 2025
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.