Heel fijn geholpen in mei door Louis met het uitzoeken van mijn nieuwe bank.Prettig contact gehad terwijl ik niet de makkelijkste was met kiezen ;) en de bank was ook lekker snel geleverd eind juli.... Ver mais
We zijn bij Pronto in Huissen super goed geholpen door Albert. Hij luisterde geduldig naar onze wensen, dacht mee en gaf ons ook de ruimte. Hierdoor konden we goed door de showroom modellen heen kijke... Ver mais
Op het moment dat wij de Pronto winkel in Huissen betraden wisten wij welke eettafel én in welke uitvoering wij wilden hebben. Verkoper Louis stond versteld van de snelle afhandeling. Hij heeft e.e.a... Ver mais
We waren op zoek naar eetkamer stoelen. Louis hielp ons zonder aandringen, luisterde goed en heeft ons uiteindelijk helpen kiezen waarbij we een geheel persoonlijke set van stoelen en een bank voor de... Ver mais
Pronto Wonen: Verrassend gezellig!
Bij Pronto Wonen draait alles om een interieur waarin jij je écht thuis voelt. Met veel passie inspireren we je met de nieuwste woontrends, verrassende combinaties en sfeervolle interieurs. In onze collectie vind je alles om van jouw huis een gezellig thuis te maken: van banken, fauteuils en stoelen tot tafels, kasten en bijzettafels. En dat allemaal voor een betaalbare prijs.
✓ Kies & stel samen
Stel jouw perfecte meubel helemaal naar wens samen.
✓ Verrassend betaalbaar
De leukste meubels voor de leukste prijzen. Bij Pronto Wonen ben je altijd verzekerd van de beste prijs.
✓ Persoonlijk interieuradvies
Onze interieuradviseurs denken graag met je mee. Samen vertalen we jouw woonwensen naar een interieur dat past bij jouw smaak, huis én manier van wonen.
✓ Veel op voorraad & snel in huis
Veel meubels hebben we op voorraad en kunnen snel worden verzonden. Voorraadartikelen heb je binnen 10 werkdagen in huis!
✓ 42 woonwinkels in Nederland
Laat je inspireren in een van onze 42 woonwinkels, vol wooninspiratie en de laatste trends. Ontdek onze meubels, ervaar materialen en kleuren en laat je adviseren door onze interieuradviseurs.
Wil je thuis alvast inspiratie opdoen? Bekijk dan onze collectie online of maak een afspraak voor persoonlijk interieuradvies.
Nijverheidsstraat 15, 6851 EJ, Huissen, Gelderland, Holanda
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Bij binnenkomst bij Pronto Wonen in Huissen werden we gastvrij ontvangen. We waren op zoek naar een fauteuil en wat accessoires. Al snel zaten we in de gewenste fauteuil met de juist kleur en ook bij onze keuze voor de accessoires werden we zeer goed geadviseerd door zowel Cristel Bulters en Louis Fauchey. E.e.a. past heel goed bij ons interieur; het staat heel mooi. We zijn inmiddels alweer thuis aan de koffie en kijken terug op een leuk winkelbezoek.

Resposta da Pronto Wonen - Huissen
De verkoper Sebastiaan denkt goed mee.
Netjes geholpen.

Resposta da Pronto Wonen - Huissen
Erg goed geholpen door Wessel bij het uitzoeken van leuke vaasjes.

Resposta da Pronto Wonen - Huissen
Wij zijn ontzettend goed geholpen met de keuze voor onze nieuwe meubels, door Louis en Lynn. Ontzettend blij met onze aankoop!

Resposta da Pronto Wonen - Huissen
We zijn zeer goed geïnformeerd over de mogelijkheden van de bank die we hebben aangeschaft bij Pronto wonen in Huissen. Cristel Bulters nam alle tijd om ons goed te adviseren en te informeren. Uiteindelijk daarom ook een bank uitgekozen die perfect bij ons huis past en ook nog eens goed is voor de rug. Ik raad iedereen aan om daar eens langs te gaan als je opzoek bent naar een goede bank.

Bijzonder goed geholpen door Luuk Stammen. Prettig gesprek en goed advies

Resposta da Pronto Wonen - Huissen
Na een aantal winkels te hebben bezocht zonder Goededag of intresse bij binnenkomst kwam ik hier en werd hartelijk begroet door een stagiaire. Ik heb een gehele nieuwe inboedel gekocht en super geholpen en geadviseerd door Sebastiaan. Ik zal hier nog zeker terugkomen. Sebastiaan en stagiaire hartelijk dank voor alle goede adviezen en lekkere cappuccino.

Resposta da Pronto Wonen - Huissen
Zeer leuk en goed geholpen door Cristel een mooie bank en stoel uitgekozen en ik liep ook nog een mooie kapstok tegen het lijf.
Geen pushende verkoop maar goed advies en een nette winkel

Resposta da Pronto Wonen - Huissen
Heb onlangs een relaxfauteuil en zitbank besteld. Uw verkoper Louis was zeer deskundig. Gaf goede adviezen en denk mee aan de wensen van de klant.

Geweldig geholpen.
Zeer vriendelijk personeel.
De kwalitateit en de prijzen zijn zeer scherp.
En alles is mogelijk.
Dikke tien voor Pronto.

Resposta da Pronto Wonen - Huissen
Hele vriendelijke medewerker duidelijk uitgelegd en alle tijd leuke jongen naam is luuk

Resposta da Pronto Wonen - Huissen
Deskundige en vriendelijke verkoper die met je meedenkt en tips geeft!

Resposta da Pronto Wonen - Huissen
We zijn bij binnenkomst begroet en met rust gelaten wat wij als prettig ervaren.
Nadat we het juiste gevonden hadden, Sebastiaan gevraagd naar mogelijkheden en hij heeft ons goed geholpen met meerdere keuzes en ook laten zien hoe het er op andere banken uitziet.

Resposta da Pronto Wonen - Huissen
We zijn geholpen door Wessel een hele aardige, spontane jonge man.
We hebben 2 luxe chille stoelen gekocht.
Deze winkel is en blijft helemaal top hele goeie servers 👌🏻

Heel prettig geholpen door Cristel Bulters bij Pronto Huissen

Resposta da Pronto Wonen - Huissen
We zijn fijn geholpen! Alles goed uitgelegd. Voor en nadelen. Alles is aan bod geweest.
Geholpen door: Luuk Stammen.

Resposta da Pronto Wonen - Huissen
We zijn heel goed geadviseerd door Sebastiaan .
Hij heeft ons in alle rust stoffen, modellen ,en mogelijkheden uitgelegd.
Daardoor hebben we een goede kijk gekregen ,wat we nu echt wilden .
Blij met de keuze die we gemaakt hebben en we kijken uit naar de banken .
Vooral de tijd die Sebastiaan met ons nam ,is echt als heel fijn ervaren .
En wat een verrassing ,was de winkel .
De allereerste keer ,maar zeker niet de laatste keer ,
want ook de woon accessoires zijn een reden om terug te gaan .
Fam.Brouwer

Resposta da Pronto Wonen - Huissen
Gezellige winkel met leuke inrichting.
Louis Fauchey van Pronto Huissen heeft ons goed geholpen.
Nam de tijd, vriendelijk, wist veel van alle banken en mogelijkheden.

Heel erg bedankt Luuk Stammen van Pronto Huissen
want jij hebt ons binnen 3 uur een eethoek verkocht.
Wij kwamen alleen binnen voor een spuitbus Textile and Leather Protector en nog niet voor de nieuwe
en waarschijnlijk laatste eetkamerstoelen en tafel.
Jouw vakkundige en klantvriendelijke advies hebben
van deze aankoopmiddag een feestje gemaakt !

Resposta da Pronto Wonen - Huissen
Wij zijn dit weekend uitstekend geholpen door Luuk. Hij heeft goed met ons meegedacht, is onwijs vriendelijk en geduldig wat ons betreft gemaakt voor dit vak. We komen zeker terug bij Pronto en dan vragen wij zeer zeker weer naar Luuk. Groetjes Familie Verplak