Heel fijn geholpen in mei door Louis met het uitzoeken van mijn nieuwe bank.Prettig contact gehad terwijl ik niet de makkelijkste was met kiezen ;) en de bank was ook lekker snel geleverd eind juli.... Ver mais
We zijn bij Pronto in Huissen super goed geholpen door Albert. Hij luisterde geduldig naar onze wensen, dacht mee en gaf ons ook de ruimte. Hierdoor konden we goed door de showroom modellen heen kijke... Ver mais
Op het moment dat wij de Pronto winkel in Huissen betraden wisten wij welke eettafel én in welke uitvoering wij wilden hebben. Verkoper Louis stond versteld van de snelle afhandeling. Hij heeft e.e.a... Ver mais
We waren op zoek naar eetkamer stoelen. Louis hielp ons zonder aandringen, luisterde goed en heeft ons uiteindelijk helpen kiezen waarbij we een geheel persoonlijke set van stoelen en een bank voor de... Ver mais
Bij Pronto Wonen draait alles om een interieur waarin jij je écht thuis voelt. Met veel passie inspireren we je met de nieuwste woontrends, verrassende combinaties en sfeervolle interieurs. In onze collectie vind je alles om van jouw huis een gezellig thuis te maken: van banken, fauteuils en stoelen tot tafels, kasten en bijzettafels. En dat allemaal voor een betaalbare prijs.
Veel meubels kun je helemaal naar wens samenstellen en onze interieuradviseurs helpen je graag met persoonlijk advies dat past bij jouw smaak, huis en manier van wonen. Bovendien hebben we veel meubels op voorraad, waardoor deze snel geleverd kunnen worden. Laat je inspireren door de nieuwste woontrends in een van onze 42 woonwinkels in Nederland, stel jouw favoriete meubels samen en profiteer altijd van de beste prijs. Of ontdek onze uitgebreide meubelcollectie online. Wil je thuis alvast inspiratie opdoen? Bekijk dan onze collectie online of maak een afspraak voor persoonlijk interieuradvies.. Plan je gratis interieuradvies Nu op voorraad Laat je inspireren Onze winkelsVolg ons op social media:
Nijverheidsstraat 15, 6851 EJ, Huissen, Gelderland, Holanda

Sem histórico recente de pedidos de avaliações
We werden goed geholpen door medewerker Debby op locatie Huissen.
Debby keek graag mee naar onze wensen en behoeftes.
Alles werd rustig, duidelijk en eerlijk uitgelegd.
Top ervaring! En zeker een mooie aankoop weer gedaan!!

Resposta da Pronto Wonen - Huissen
Ze lieten me eerst rustig rondkijken. Toen ik behoefte aan hulp had, kwam Cristel meteen helpen. Ze was erg behulpzaam en meedenkend. Wilde zelfs foto’s zien, om mee te kunnen denken, of de tafel zou passen. Ik heb een goed gevoel bij mijn uiteindelijke keuze, die was anders geweest, zonder dit fijne advies.

Resposta da Pronto Wonen - Huissen
Goede service, prettig geholpen door Britniy, ook fijn om een bus te mogen lenen om spullen te vervoeren…..

Resposta da Pronto Wonen - Huissen
We zijn perfect geholpen door Louis Fauchey. Deskundig, professioneel en betrokken. Hij gaf fijne en gezellige begeleiding tijdens alle keuzes die we moesten maken. Wij zijn heel blij!

Resposta da Pronto Wonen - Huissen
Fijne ervaring zeer veel advies en een vriendelijke verkoopster

Resposta da Pronto Wonen - Huissen
Gewoon even kijken op een zondagmiddag bij Pronto.
Een vraagje van Cristel of we het allemaal konden vinden leidde ons naar een zeer vriendelijk gesprek over onze plannen en voorkeuren qua meubelinrichting.
Het advies van Cristel was zeer vakkundig en ongedwongen. Onder het genot van een kopje koffie heeft zij al onze vragen en wensen uitstekend vertaald naar een prachtige inrichting. Over 3 maanden kunnen wij heerlijk genieten van onze aankoop met dank aan Cristel.

Resposta da Pronto Wonen - Huissen
Luna heeft ons goed geholpen, en waren tevreden over hoe met ons mee dacht in de kleuren.

Resposta da Pronto Wonen - Huissen
Geholpen door Christel Bulters bij Pronto wonen in Huissen. Duidelijke uitleg, vriendelijk en de tijd genomen om zo de juiste bank te kiezen.

Resposta da Pronto Wonen - Huissen
Sebastiaan was klantvriendelijk zonder te pushen. Behulpzaam. We konden meteen de bus van Pronto meenemen om onze bank thuis te krijgen.

Resposta da Pronto Wonen - Huissen
Fijne winkelsfeer. Goed geholpen door de verkoper, Sebastiaan. Kundig en niet opdringerig

Resposta da Pronto Wonen - Huissen
We waren op zoek naar een hoekbank en draaifauteuil de verkoopster heeft ons de verschillenden opstellingen laten zien en heeft ons geadviseerd over de vulling van de zittingen en stoffen die mogenlijk zijn omdat wij een kat hebben die nogal graag zijn nagels ergens inzet. We mochten de stoffen ook even meenemen om te kijken bij daglicht en hoe het zou staan bij de rest van de meubels en vloer. Wij zijn super blij met onze keus! En met de hulp van Debby!

Resposta da Pronto Wonen - Huissen
Zeer goed en netjes geholpen door Sebastiaan. Heeft zelfs nog gekeken of er nog een zelfde soort meubel stuk in het pand stond om te kijken of de stof die ik had uitgekozen voor de bank er bij paste.

Resposta da Pronto Wonen - Huissen
Zojuist een 3 en 2 zitbank gekocht bij Pronto Wonen in Huissen. Wat een heerlijke en eerlijke ervaring. We werden relaxed geholpen door Sebastiaan, hij legde alles duidelijk uit en gaf de voor en nadelen over stoffen en het service pakket. We kregen een kopje koffie en hebben samen nogmaals de bevestiging doorgelezen. Al met al een fijne en geslaagde middag!
Goed geholpen en niet opdringerig.
We zijn geholpen door L. Fauchey

Resposta da Pronto Wonen - Huissen
Louis heeft mij heel erg goed geholpen met het zoeken naar de juiste bank, passende fauteuil en eettafel. Hij stond meteen voor ons klaar tijdens zijn lunchpauze. Met veel geduld. Heel erg goed mee gedacht en hij wist mij de juiste adviezen te geven. En vooral super vriendelijk, vrolijk en met veel plezier voor zijn werk. Zeker een aanrader om hierheen te gaan.

Resposta da Pronto Wonen - Huissen
prima verkoper. Heeft ons goed begeleid. correct voorkomen.

Resposta da Pronto Wonen - Huissen
Fijn en vriendelijk geholpen door Debby. Nette uitleg over verschillende meubels en stoelen. Nette opgeruimde showroom. Aanrader om daar aan te gaan.

Resposta da Pronto Wonen - Huissen
Wij zijn zeer goed geholpen door Sebastiaan bij Pronto wonen in Huissen. Er werd goed naar onze wensen geluisterd en meegedacht met een heerlijk kopje koffie. Wij komen al enkele jaren bij Pronto en Huissen en is wat ons betreft een echte aanrader!

Resposta da Pronto Wonen - Huissen
We werden erg prettig geholpen. De winkelmedewerker Debby dacht mee, wist waar ze het over had en voelde onze wensen goed aan. Alles was mogelijk en we kregen alle tijd en ruimte om onze wensen vorm te geven.

Resposta da Pronto Wonen - Huissen
Mijn man en ik hebben weer een nieuwe aankoop gedaan bij Pronto Wonen Huissen. We zijn daar heel fijn geholpen door Debby Jansen. Na ons tweede bezoek konden we 3 lappen stof meenemen om thuis een goede keus te kunnen maken. De derde keer hebben we alles definitief vastgelegd en de koop gesloten, wederom met goede hulp van Debby. Nu is het wachten op onze nieuwe bank!