Pronto Wonen - Soest Avaliações 182

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Birkstraat 101, 3768 HD Soest, Utrecht, NL

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik kwam voor een eettafel die ik online had gezien. Ik vroeg om hulp en Sam hielp mij bij deze tafel. Hoe deze ingeklapt kan worden en qua kleur ook. Het was een ontzettend fijne sfeer, gezellig... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

We zijn geweldig geholpen door Anouk, we hadden veel te vragen, geduldig beantwoordde ze al onze vragen. Zijn goed geslaagd en zullen anderen Pronto aanbevelen. Veel keus en goede prijs.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Nadat we hadden gezegd dat we het personeel blij zouden maken met de aankoop van 8 eetkamerstoelen, werd ons door Samira (Sam) vriendelijk uitnodigend gevraagd of wij een kop koffie wilde. Zij gaf uit... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de artigos domésticos
  2. Loja de decoração de design de interiores
  3. Acessórios para Móveis
  4. Loja de Móveis
  5. Loja de sofás

Sobre Pronto Wonen - Soest

Pronto Wonen is de gezelligste woonwinkel van Nederland & België!
Laat je verrassen door het originele en eigentijdse meubelassortiment en de vele accessoires. Net als jij zijn wij altijd in beweging. Seizoenen en woontrends veranderen, mogelijkheden worden steeds groter en uitgebreider. Bij Pronto Wonen vind je altijd de laatste woontrends passend bij elk seizoen. En natuurlijk ook de meest actuele stoffen, kleuren en vooral nieuwe en slimme woonoplossingen passend bij jouw woonstijl.

Voor zitmeubelen heb je bij Pronto Wonen een ruime keuze uit bankstellenloveseatsfauteuils en natuurlijk ook trendy hoekbanken. En je kunt veel van de zitmeubelen zelf samenstellen. Maak jouw zithoek compleet met één van onze dressoirssalontafels, bijzettafels of TV-meubels. Met onze eetkamerstoelen en bijpassende kasten kan je altijd heel gezellig aan tafel.
Shop in een van onze winkels of reserveer voordelig online jouw showmodel in de meubel outlet of sale hoek.

Informações de contato

• Birkstraat 101, 3768 HD, Soest, Utrecht, Holanda

• 035-6013403

4,8

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

182 avaliações

Sem histórico de pedidos de avaliações

Respondeu a 74% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Fijne hulp en begeleiding

Het was een ontzettend fijne sfeer, gezellig en werd ik super goed geholpen. Ik werd verliefd op de eettafel en hielp Sam met nog een aantal dingen voor mijn inrichting.

Ik kom zeker terug voor accessoires in mijn nieuwe huisje straks.

5 de junho de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

DREIGENDE BANKENCRISIS DOOR SAM VOORKOMEN…

Ik kwam gisterochtend met een dreigende bankencrisis bij jullie binnenstormen. Al voorzien van een offerte, maar alleen mijn bijgevoegde stofvookeur bleef daarvan overeind. Maar wat een opluchting, daar was Sam!! En zij heeft gezorgd, dat dit een heel soepele aankoop is geworden. Voorzien van een kopje koffie werd ik heel voorzichtig naar mijn droombank geleid. Zij voelde heel goed aan wat voor mij belangrijk was. Werd niet perse naar het duurste exemplaar gepushed, zij bleef rustig en vroeg door, maar bovenal: zij heeft ook humor! (En 2 katten) Ik heb Pronto via haar ontdekt en ik laat jullie niet meer los. Dankjewel Sam!

3 de junho de 2026

Resposta da Pronto Wonen - Soest

Hartelijk dank voor deze fantastische review.
Wat een geweldig verhaal om te lezen! We zijn blij dat Sam jouw "bankencrisis" heeft kunnen omtoveren tot een ontspannen en geslaagde aankoop. Het is mooi om te horen dat zij zo goed aanvoelde wat voor jou belangrijk was, rustig de tijd nam en samen met jou op zoek ging naar de juiste bank, zonder onnodige verkooppraatjes. En dat een kopje koffie, een dosis humor en zelfs een gesprek over katten daarbij hebben geholpen, maakt het verhaal natuurlijk helemaal af.
We geven jouw mooie woorden met veel plezier door aan Sam. Heel veel plezier straks met je droombank en bedankt voor het vertrouwen in Pronto Wonen Soest!

Super snel geholpen

Super snel geholpen! Leuk ervaring bij Pronto Wonen in Soest.

31 de maio de 2026

Resposta da Pronto Wonen - Soest

Hartelijk dank voor de mooie review, Ine.

Fijn om te horen dat jullie snel zijn geholpen en zo’n goeie ervaring hebben gehad.
Hopelijk valt de levertijd een beetje mee en kunnen jullie snel genieten van de bank samen.

We zijn perfect geholpen

We zijn perfect geholpen
En uit gelegd hoe alles werkt

31 de maio de 2026

Hartelijk dank voor de mooie review.
Wat fijn om te horen dat jullie perfect zijn geholpen en dat alles duidelijk is uitgelegd. We vinden het belangrijk dat onze klanten goed geïnformeerd hun keuze kunnen maken, dus mooi dat jullie dat zo hebben ervaren.

Aan te bevelen...

Veel keus en goede prijs.

30 de maio de 2026

Hartelijk dank voor de mooie review.
Wat leuk om te horen dat jullie zo goed zijn geslaagd! Fijn dat Anouk alle tijd heeft genomen om jullie vragen te beantwoorden en mee te denken over het maken van de juiste keuzes. Dat jullie ons willen aanbevelen én tevreden zijn over de ruime keuze en prijzen, waarderen wij enorm.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Wordt goed geholpen.

Wordt goed geholpen.
Bij een eerste bezoek werd aangegeven dat de levertijd 6 weken zou zijn. bij een 2de bezoek en het bestellen bleek het ineens 15 weken te zijn.
Het moet nog worden geleverd even afwachten hoe dat gaat.

30 de abril de 2026

Resposta da Pronto Wonen - Soest

Hartelijk dank voor uw review.
Fijn om te horen dat u goed geholpen bent. We begrijpen dat het vervelend is dat er tijdens uw eerste bezoek een onjuiste levertijd is doorgegeven. Daarvoor onze excuses.

Bedankt voor uw begrip en vertrouwen. We hopen dat u straks veel plezier zult hebben van uw aankoop.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

We zijn fantastisch en heel erg…

We zijn fantastisch en heel erg vriendelijk en vakkundig geholpen door Sam
Gr Fam van Kerkhof Hilversum

20 de maio de 2026

Resposta da Pronto Wonen - Soest

Hartelijk dank voor de mooie review, familie Van Kerkhof.
Wat geweldig om te horen dat jullie zo fantastisch, vriendelijk en vakkundig zijn geholpen door Sam. We geven jullie complimenten met veel plezier aan haar door. Bedankt voor het vertrouwen en veel plezier met jullie aankoop!

Professioneel en vriendelijk personeel

We werden door Sam geholpen bij onze beslissing / aankoop.
Zij was zéér behulpzaam, professioneel en vakkundig.

10 de maio de 2026

Hartelijk dank voor de mooie review.
Wat fijn om te horen dat Sam jullie zo goed heeft begeleid bij het maken van jullie keuze. Haar behulpzaamheid, professionaliteit en vakkennis worden door veel klanten gewaardeerd, en het is mooi dat jullie dit ook zo hebben ervaren.

Heel behulpzaam

Heel behulpzaam, geduldig en goed geholpen door Anouk

16 de maio de 2026

Hartelijk dank voor de mooie review.
Wat fijn om te horen dat Anouk je zo behulpzaam, geduldig en prettig heeft geholpen. We geven je compliment graag aan haar door. Veel plezier met je aankoop!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Ik ben goed geholpen met advies bij t…aanschaffen van de bank

Ik ben goed geholpen met advies bij t kiezen van de bank. De bank zelf is nog niet in mijn bezit dus daar kan ik nog niets over zeggen maar de service in de winkel was prima

10 de abril de 2026

Hartelijk dank voor de mooie review.
Wat fijn om te horen dat je goed bent geholpen bij het uitzoeken van je nieuwe bank en tevreden bent over de service in onze winkel. Nu is het nog even wachten op de levering, maar we hopen natuurlijk dat de bank straks net zo goed bevalt als de aankoopervaring. Veel plezier alvast gewenst!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Beveel Pronto aan als een goed bedrijf met deskundig en vriendelijk personeel

Kreeg uitgebreide uitleg over welke mogelijkheden er waren en over het onderhoud van de bank , veel keuzes in allerlei prijsklassen , deskundig en vriendelijk personeel, kleine korting via de nieuwsbrief , wat ik vergeten was maar die een dag later zonder problemen werd toegepast!

20 de abril de 2026

Hartelijk dank voor de mooie review.
Wat fijn om te horen dat je uitgebreid bent geïnformeerd over de verschillende mogelijkheden en het onderhoud van de bank. Mooi dat je onze ruime keuze, deskundige service en vriendelijke medewerkers zo waardeert. En natuurlijk vinden we het prettig dat we de vergeten nieuwsbriefkorting alsnog zonder problemen voor je konden verwerken. Veel plezier met je aankoop!

Een andere aankoop

Ik ben hartelijk geholpen nadat ik twijfels kreeg over mijn aankoop. Nu heb ik met hulp een andere aankoop gedaan en dat voelt goed. Dank.

6 de maio de 2026

Hartelijk dank voor de mooie review.
Wat fijn om te horen dat we je hebben kunnen helpen toen je twijfels kreeg over je aankoop. Het is belangrijk dat je volledig achter je keuze staat, dus mooi dat jullie samen tot een oplossing zijn gekomen waar je een goed gevoel bij hebt. Bedankt voor het vertrouwen!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wat een fijne ervaring bij het kopen…

Wat een fijne ervaring bij het kopen van onze nieuwe bank! Vanaf het eerste moment werden we vriendelijk ontvangen en echt geholpen in plaats van alleen “verkocht”. Anouk nam de tijd om naar onze wensen te luisteren en gaf eerlijk en deskundig advies.

20 de abril de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

We hebben al vaker bij Pronto Soest…

We hebben al vaker bij Pronto Soest meubels gekocht en altijd goed geholpen. Eind vorig jaar eens ergens anders een tafel besteld maar die werd niet geleverd dus die bestelling ontbonden en toen weer naar Pronto en 2 tafels besteld en keurig snel geleverd met prima service.

13 de abril de 2026
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Anouk heeft ons goed en vriendelijk…

Anouk heeft ons goed en vriendelijk geholpen

11 de abril de 2026

Hartelijk dank voor de mooie review.
Wat fijn om te horen dat Anouk jullie goed en vriendelijk heeft geholpen. We geven het compliment graag aan haar door!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goed geholpen door Sam bij de aankoop…

Goed geholpen door Sam bij de aankoop van een nieuwe bank!

8 de abril de 2026

Hartelijk dank voor de mooie review.
Wat fijn om te horen dat Sam je goed heeft geholpen bij de aankoop van je nieuwe bank. We wensen je er alvast veel plezier van!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Leuk geholpen met het aankopen van een…

Leuk geholpen met het aankopen van een nieuwe bank. Geholpen door Sam.

20 de março de 2026

Hartelijk dank voor de mooie review.
Wat leuk om te horen dat je zo goed bent geholpen door Sam bij het uitzoeken van je nieuwe bank. We wensen je er veel plezier van!

Dankjewel Anouk

We hadden een model uitgezocht en Anouk gaf ons vervolgens het beste advies wat we ons kunnen wensen. In een gezellige sfeer hebben we zo en prachtige hoekbank kunnen samenstellen. Top, wij zijn helemaal blij. Kunnen niet wachten tot de Pantini wordt geleverd.

15 de março de 2026

Hartelijk dank voor de mooie review.
Wat leuk om te horen dat jullie samen met Anouk tot zo’n mooie hoekbank zijn gekomen. Fijn dat haar advies zo goed aansloot bij jullie wensen en dat dit in een gezellige sfeer is verlopen. Het wachten is nu begonnen. We hopen dat de Pantini straks helemaal naar wens is!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Anouk is een goede verkoopster

Anouk is een goede en rustige verkoopster.
Ze geeft je de tijd en advies, maar dringt zich niet op. Heel fijn geholpen door haar.

7 de março de 2026

Resposta da Pronto Wonen - Soest

Hartelijk dank voor de mooie review Richard.
Wat fijn om te horen dat Anouk je zo prettig heeft geholpen. Haar rustige manier van adviseren en het geven van de ruimte om zelf keuzes te maken, waarderen veel klanten. Mooi dat jij dat ook zo hebt ervaren.

Team Pronto Wonen Soest

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.