Wij waren op zoek naar een hoekbank voor ons nieuwe huis en stuitte ook meteen op een mooie eettafel en stoelen. Vriendelijk en gastvrij geholpen door Melissa, die twee keer een offerte voor ons heef... Ver mais
We zijn wederom weer super geholpen bij de Pronto vestinging Vlaardingen. Een goedendag toen we binnen kwamen en wilt u eerst rondkijken? Ja graag en toen we besloten hadden werden we door Daniella go... Ver mais
Wij werden zowel in Vlaardingen als in Naaldwijk zeer vriendelijk geholpen, wat een leuk personeel. Maar het kan kennelijk nog beter. Bij het afhalen van onze stoelen in het magazijn in Naaldwijk werd... Ver mais
Afgelopen vrijdag 26 april een mooie hoge vaas gekocht de huisstyliste sharona heeft er een waanzinnige kunstbloemen boeket in gedaan. Prefecte styling . Kom je er niet zelf uit vraag naar sharon u za... Ver mais
Pronto Wonen is de gezelligste woonwinkel van Nederland & België!
Laat je verrassen door het originele en eigentijdse meubelassortiment en de vele accessoires. Net als jij zijn wij altijd in beweging. Seizoenen en woontrends veranderen, mogelijkheden worden steeds groter en uitgebreider. Bij Pronto Wonen vind je altijd de laatste woontrends passend bij elk seizoen. En natuurlijk ook de meest actuele stoffen, kleuren en vooral nieuwe en slimme woonoplossingen passend bij jouw woonstijl.
Voor zitmeubelen heb je bij Pronto Wonen een ruime keuze uit bankstellen, loveseats, fauteuils en natuurlijk ook trendy hoekbanken. En je kunt veel van de zitmeubelen zelf samenstellen. Maak jouw zithoek compleet met één van onze dressoirs, salontafels, bijzettafels of TV-meubels. Met onze eetkamerstoelen en bijpassende kasten kan je altijd heel gezellig aan tafel.
Shop in een van onze winkels of reserveer voordelig online jouw showmodel in de meubel outlet of sale hoek.
Gerard Burgerlaan 9, 3131 KZ, Vlaardingen, Zuid-Holland, Holanda
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Fijn geholpen met een glimlach door Daniëlle!

Resposta da Pronto Wonen - Vlaardingen
De bezorgers hebben goed werk geleverd, ze waren voorzichtig met onze meubelen. Ze hebben keurig gewerkt, meubels uit dozen gehaald en vakkundig gewerkt en vlot. Ze hebben de lege dozen mee genomen.Ze vroegen steeds aan ons of het zo goed stond, zonde, dan veranderden Ze dat. Ik geef ze een groot compliment, als we weer meubels nodig hebben, weten we waar we moeten zijn.

Resposta da Pronto Wonen - Vlaardingen
Fijne zaak met vriendelijke verkopers.
De gaven ons de tijd en drongen zich niet op.

Resposta da Pronto Wonen - Vlaardingen
Ik ben heel fijn geholpen. Er werd goed mee gedacht.

Resposta da Pronto Wonen - Vlaardingen
gisteren bij pronto wonen geweest ben zeer te vreden zeer vriendelijk geholpen goed advies goed geslaagt prijzen goed betaalbaar

Resposta da Pronto Wonen - Vlaardingen
We kregen de ruimte om rustig te kijken, daarna werden we vriendelijk en hulpvaardig met geduld geholpen.

Resposta da Pronto Wonen - Vlaardingen
Vriendelijke en behulpzaam personeel die hun uiterste best voor je doen

Resposta da Pronto Wonen - Vlaardingen
Heel goed geholpen in de winkel in Vlaardingen door verkoper Henk. Hij lag alles heel goed uit en nam echt de tijd voor ons. We konden veel vragen en zijn heel goed geholpen. En dat alles zonder het gevoel te hebben dat we gedwongen werden een beslissing te nemen.

Resposta da Pronto Wonen - Vlaardingen
Hele fijne medewerkers die graag meedenken. In het bijzonder Vincent en Melissa. Melissa heeft voor ons een mooie vaas met droogbloemen samengesteld. Wij komen zeker terug hier!

Resposta da Pronto Wonen - Vlaardingen
Netjes geholpen door een medewerker die nog aan het leren was.
Medewerkster was Asania.

Resposta da Pronto Wonen - Vlaardingen
Anisia heeft ons zeer goed geholpen en ze is super lief. We waarderen haar hulp!

Resposta da Pronto Wonen - Vlaardingen
Henk heeft ons super geholpen. Fijne vent en weet waar hij over praat.
Komen zeker terug!

Resposta da Pronto Wonen - Vlaardingen
Fijne winkel waar je eerst fijn zelf je gang kan gaan, tot we besloten wat we hadden gezien.Vriendelijk geholpen, en niet opdringerig.

Resposta da Pronto Wonen - Vlaardingen
Heel goed geholpen door Henk. Heeft mij verschillende opties doen ervaren om zo de beste keuze voor mijn bank te maken.

Resposta da Pronto Wonen - Vlaardingen
2e kerstdag een mooi bankstel gezien. We hebben het bankstel helemaal naar onze wens samengesteld. Daarbij zijn we heel goed geholpen. De verkoper nam echt de tijd voor ons. En hielp ook bij het uitzoeken van de bekleding. We mochten zelfs nog een leuk accessoire uitzoeken. We voelde ons echt Pronto. 😅

Resposta da Pronto Wonen - Vlaardingen
Melissa heeft ons goed geholpen met onze aankoop. Heeft alles duidelijk uitgelegd en als zij ergens over twijfelde gaf zij dat aan en haalde ze er een collega bij. Dat is fijn als klant zo merk je dat ze er serieus mee om gaat.

Resposta da Pronto Wonen - Vlaardingen
Gister opnieuw goed geadviseerd en geholpen door medewerker Henk. Wij komen graag hier vanwege de mooie spullen en vriendelijk personeel!

Resposta da Pronto Wonen - Vlaardingen
Heel prettig geholpen door Henk! Een gezellig praatje. Goed en eerlijk advies. We kunnen niet wachten tot onze mooie Davanti bank geleverd is.

Resposta da Pronto Wonen - Vlaardingen
Super meedenkend personeel dat zie je niet vaak meer.
Mooie spullen, goede prijs, kwaliteit

Resposta da Pronto Wonen - Vlaardingen
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.