Pronto Wonen - Wervershoof Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

Dorpsstraat 129, 1693 AD Wervershoof, Noord-Holland, NL

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vandaag bij Pronto Wervershoof een relaxfauteuil gekocht, we zijn zoals altijd weer heel vriendelijk en kundig geholpen door Theo. Het wes niet de eerste keer dat wij hier tevreden naar huis keerde. H... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Op 2 Kerstdag op zoek gegaan bij Pronto Wonen Wervershoof voor een eettafel en bijbehorende stoelen. Er was keus genoeg. Nadat we ons oog hadden laten vallen op een tafel Kwam Theo ons met goed adv... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Wij zijn fijn geholpen door medewerkster van Pronto. Zij dacht heel goed mee in wat wij wilden, luisterde aandachtig en kwam aan de hand daarvan met nuttige voorstellen, zeker ook met de stof uitzoek... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de artigos domésticos
  2. Loja de decoração de design de interiores
  3. Acessórios para Móveis
  4. Loja de Móveis
  5. Loja de sofás

Sobre Pronto Wonen - Wervershoof

Pronto Wonen is de gezelligste woonwinkel van Nederland & België!
Laat je verrassen door het originele en eigentijdse meubelassortiment en de vele accessoires. Net als jij zijn wij altijd in beweging. Seizoenen en woontrends veranderen, mogelijkheden worden steeds groter en uitgebreider. Bij Pronto Wonen vind je altijd de laatste woontrends passend bij elk seizoen. En natuurlijk ook de meest actuele stoffen, kleuren en vooral nieuwe en slimme woonoplossingen passend bij jouw woonstijl.

Voor zitmeubelen heb je bij Pronto Wonen een ruime keuze uit bankstellenloveseatsfauteuils en natuurlijk ook trendy hoekbanken. En je kunt veel van de zitmeubelen zelf samenstellen. Maak jouw zithoek compleet met één van onze dressoirssalontafels, bijzettafels of TV-meubels. Met onze eetkamerstoelen en bijpassende kasten kan je altijd heel gezellig aan tafel.
Shop in een van onze winkels of reserveer voordelig online jouw showmodel in de meubel outlet of sale hoek.

Informações de contato

• Dorpsstraat 129, 1693 AD, Wervershoof, Noord-Holland, Holanda

• 0228-581294

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

173 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Todas as avaliações

810 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Uiterst prettige ervaring

Gisteren hebben we deze zaak bezocht. We werden geholpen door Theo (senior advisor). Een heerlijk kopje cappuccino met wat lekkers erbij. Daarna een zeer vriendelijke en zeker ook deskundige hulp die resulteerde in de aankoop van een bank. Theo had humor, geduld en schatte onze wensen heel goed in, geen gladde verkooppraatjes! Ik kan deze winkel warm aanbevelen!!!

14 de fevereiro de 2026

Resposta da Pronto Wonen - Wervershoof

Wat leuk om te lezen, hartelijk dank voor uw complimenten en het plaatsen van deze review! Daar worden wij blij van! Fijn dat u zo goed geholpen bent. En leuk om te lezen dat u ons aanbeveelt! Alvast heel veel plezier met uw nieuwe bank.
Graag tot een volgende keer.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Deze winkel is een aanrader!!

Afgelopen zaterdag zijn wij heel goed geslaagd bij Pronto wonen in Wervershoof.
Wij waren in de oriënterende fase. Wat gaat passen in ons huis, wat willen we nu echt?
Wij hadden meteen al een positieve indruk bij binnenkomst. Het toont overzichtelijk, komt niet zo op je af. Mooie meubels!
Wij liepen wat rond, een medewerker liep ook rond, maar vroeg niet meteen of ze ons kon helpen. Dat vonden we heel fijn. Eerst maar eens rustig kijken, niet zo opdringerig.
Pas na een tijdje kwam Theo op ons af.
Wij hadden een hoekbank gezien. Hij heeft alle mogelijkheden/maten met ons doorgenomen. Ook zochten wij een relaxfauteuil en een losse draaistoel. Theo ging alles even opschrijven, en wij liepen nog een rondje. De kinderen die wij meehadden zagen wij later mooi aan tafel bij Theo met een glaasje limonade. Ook wij kregen (heerlijke) koffie.
Bij het uitzoeken van de relaxfauteuil dacht Theo goed mee. Hij keek goed naar de lichaamslengte en zo kwamen we tot een goede samenstelling van beenlengte enz.
Theo geeft eerlijk advies en zijn mening over diverse zaken. Heel helpend als je zelf niet precies weet wat de mogelijkheden allemaal zijn. En mogelijkheden zijn er volop zoals stoffen, verschillende stoelpoten, maten.
Alle tijd werd er voor ons genomen.
Communicatie was erg ontspannen.
Zeer tevreden naar huis gegaan!!
Bijkomend voordeel: mooie meubels, maar ook nog voor een leuke prijs!
Tip: er zijn heel veel opties, dus niet alleen de samenstelling van een bank die in de showroom staat, maar naar je wensen samen te stellen.

24 de janeiro de 2026

Beste Jantine,

Ontzettend bedankt voor deze super mooie review. We vinden het erg leuk om te horen dat jullie zo goed geslaagd zijn bij ons. Ook goed om te zien dat onze collega Theo jullie zo goed heeft geholpen. Daarnaast hebben jullie zeer goed opgevoede kinderen!
We zien jullie graag snel weer.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Top winkel Je kon in alle rust rondlopen en als…

Je kon in alle rust rondlopen en als hulp wilde was er genoeg kundig personeel .
Wij werden echt super goed geholpen door theo maar ga er vanuit dat de andere ook zeer kundig waren echt een aanrader om heen tegaan

28 de dezembro de 2025

Beste Arnoud,

Ontzettend bedankt voor deze mooie review.
Goed om te lezen dat jullie zo goed zijn geholpen door onze collega Theo.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Op 2 Kerstdag op zoek gegaan bij Pronto…

Nadat we ons oog hadden laten vallen op een tafel Kwam Theo ons met goed advies bijstaan en hebben wij onze eettafel met bijpassende stoelen besteld.
Rustig en op ons gemak bijgestaan door een kopje koffie werden de bijbehorende zaken netjes afgehandeld.
Onze missie was geslaagd.

26 de dezembro de 2025

Beste Harry,

Ontzettend bedankt voor deze mooie review! Goed om te lezen dat onze collega Theo jullie zo goed met advies heeft bijgestaan. We wensen jullie alvast veel plezier toe met de nieuwe eettafel en stoelen.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Uitstekend geholpen en zeer tevreden…

Uitstekend geholpen en zeer tevreden tot een aankoop gekomen

24 de dezembro de 2025

Beste,

Bedankt voor de mooie review van 4 sterren! Goed om te lezen dat jullie uitstekend geholpen zijn.

Goed geholpen,door Theo

Goed geholpen,door Theo, met de 2 fauteuils.
Goed advies of de kleuren en materialen.

6 de dezembro de 2025

Beste Fleur,

Bedankt voor deze review. Goed om te lezen dat onze collega Theo jullie zo goed heeft geholpen met het advies en kleuren.
We wensen jullie alvast veel plezier toe met de nieuwe fauteuils!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Pronto Wonen in Wervershoof…

Bij Pronto wonen in Wervershoof geslaagd voor een hoekbank. Er werd ruim de tijd genomen alles naar onze wens in te delen en uit zoeken. Heel fijn geholpen door Loes die erg mee dacht. Op de bank gaat nu dezelfde stof als op onze eetkamerstoelen. Die we een paar jaar terug ook daar hebben aangeschaft. Kortom heel tevreden!

22 de novembro de 2025

Beste Olga de Vries,

Ontzettend bedankt voor deze review. Wat goed om te horen dat onze collega Loes ruim te tijd heeft genomen om jullie zo goed mogelijk te helpen. We wensen jullie alvast veel plezier toe met de nieuwe bank!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Wat een fijne winkel en gezellige sfeer…

Wat een fijne winkel en gezellige sfeer in Wervershoof.
We zijn deskundig en uiterst vriendelijk geholpen door Theo. Alle tijd voor het juiste advies, we zijn blij met onze aankoop!

26 de outubro de 2025

Beste Marian,

Ontzettend bedankt voor deze mooie review!
Goed om te lezen dat jullie zo deskundig en vriendelijk zijn geholpen door onze collega Theo.

Fijne woonwinkel

Fijne woonwinkel met leuke accessoires en vriendelijk personeel, die ook goed advies kunnen geven. Al eerder naar tevredenheid meubels gekocht. Deze keer bij ophalen was er iets niet goed gegaan, dit werd gauw en goed opgelost.

27 de outubro de 2025

Beste Jolanda,

Bedankt voor deze mooie review!
Goed om te lezen dat het probleem gauw en goed is opgelost.
We zien u graag weer.

Pronto Wonen Wervershoof

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bankstel in de outlet gekocht op de…

Bankstel in de outlet gekocht op de site pronto. Zeer vriendelijk te woord gestaan en er is gekeken of het showroom model vlekken had. Snel alles geregeld via mail.
Bij ophalen van het bankstel in filiaal wevershoof stond het bankstel keurig ingepakt al klaar. Kortom zeer vriendelijk geholpen door personeel we wevershoof en aan de telefoon ook.
Bankstel idd zonder vlekken en is prima.

27 de setembro de 2025

Beste Petra,

Ontzettend bedankt voor de mooie review. Goed om te horen dat jullie zo vriendelijk en goed zijn geholpen. We zien jullie graag weer.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastische service en oog voor…

Fantastische service en oog voor detail!

Recent ben ik bij Pronto Wonen in Wervershoof uitstekend geholpen door Theo en Erna. Theo nam ruim de tijd om mij te adviseren bij de aankoop van een prachtige eettafel, comfortabele stoelen en andere meubels. Hij was niet alleen vriendelijk en professioneel, maar dacht ook echt mee en gaf eerlijk advies – iets wat ik enorm waardeer.

Daarna heeft Erna, een waar natuurtalent als het gaat om styling, met veel gevoel voor sfeer en kleur de perfecte accessoires samengesteld die het interieur helemaal afmaken. Dankzij haar oog voor detail klopt het totaalplaatje helemaal!

Een geweldige ervaring van begin tot eind. Theo en Erna zijn een topteam – bedankt voor jullie hulp en enthousiasme!

30 de setembro de 2025

Beste Justyna,

Ontzettend bedankt voor deze mooie review.
Wat goed om te horen dat Theo en Erna u zo vriendelijk en professioneel hebben geholpen.
We zien u graag snel weer.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Prima geholpen en mee gedacht

Een paar keer in de winkel geweest in Wervershoof (eerste keer oriënteren, tweede keer offerte laten maken en derde keer samen met partner nieuwe offerte laten maken). Je wordt prima geholpen en er wordt mee gedacht zonder opdringerigheid.

10 de setembro de 2025

Beste Miranda,

Ontzettend bedankt voor de mooie review. Wat fijn om te lezen dat jullie het bij ons zo goed hebben ervaren. Wij wensen jullie alvast heel veel plezier toe met de nieuwe eetkamertafel en stoelen!

wat een warm bad

Wat een welkom en wat een goed advies hebben wij gehad van Loes. Alle tijd voor je onder het genot van een kop koffie- thee alles uitgezocht en advies gekregen. Wij zijn super tevreden met Pronto wonen

24 de agosto de 2025

Beste John en Willeke,

Ontzettend bedankt voor deze mooie review! Wat goed om te lezen dat jullie zo goed zijn geholpen door onze collega Loes, onder het genot van een kop koffie en thee. We zien jullie graag weer.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Eerlijke voorlichting en goed advies en…

Eerlijke voorlichting en goed advies en gastvrij ontvangen door Theo en meerdere personeels leden

29 de julho de 2025

Beste A. Laan,

Ontzettend bedankt voor deze mooie review. Goed om te lezen dat jullie zo goed zijn geholpen door onze collega Theo.

Ontzettend goed geholpen door Loes van Pronto Wonen Wervershoof

Ontzettend goed geholpen door verkoopster Loes in Wervershoof. Ze gaf goed advies en hield ook rekening mee met mijn slechte zicht en gehoor.

3 de agosto de 2025

Beste Joop en Karin,

Bedankt voor de mooie review!
Het is goed om te lezen dat onze collega Loes jullie zo goed heeft geholpen. Heel veel plezier toegewenst met de nieuwe relaxstoelen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mooi ruim opgezette winkel, veel keus.

We worden vriendelijk ontvangen, krijgen niet het gevoel van op jacht naar de klant, krijgen de ruimte om rustig door de mooie ruim opgezette winkel te lopen en de sfeer te proeven. Mooie opgestelde ruimtes waardoor je een goed beeld krijgt wat leuk bij elkaar staat. Accessoires genoeg, voor ieder wat wils, gewoon een fijne winkel om te zijn en te kopen als je wat moois ziet.
Lekkere koffie en vriendelijke medewerkers 👍

31 de julho de 2025

Beste Anita,

Ontzettend bedankt voor deze mooie review!
Wat goed om te lezen dat jullie zo vriendelijk zijn ontvangen en geholpen.
We zien jullie graag weer. De koffie staat klaar!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Je wordt er altijd netjes

Je wordt er altijd netjes, snel en vriendelijk geholpen.

25 de julho de 2025

Beste Connie,

Heel erg bedankt voor deze mooie review!
Goed om te lezen dat u netjes, snel en vriendelijk geholpen wordt.
We zien u graag weer.

Pronto Wonen Wervershoof

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Prima geholpen bij aankoop bank

Prima geholpen bij de aanschaf van bank Lavanga. Verkoper Theo handelde snel en vakkundig.

10 de julho de 2025

Beste Thea de Jong,

Ontzettend bedankt voor deze mooie review!
Goed om te lezen dat onze collega Theo u zo goed heeft geholpen.
We zien u graag snel weer.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Een fijne woonwinkel met heel veel keus

Een fijne winkel met deskundige medewerkers, die graag met je meedenken en veel geduld hebben. En zo attent, dat als je je meubels hebt ontvangen, ze nog steeds aan je denken ;).

10 de abril de 2025

Beste Zonnetje,

Bedankt voor deze mooie review.
Goed om te lezen dat u het zo goed heeft ervaren bij ons.
We zien u graag weer!

Erg fijn geholpen door Theo

Erg fijn geholpen door Theo! Stoelen uitgezocht en een mooie bank op maat.

4 de julho de 2025

Beste Danique van der Veen,

Ontzettend bedankt voor deze mooie review.
Fijn om te lezen dat onze collega Theo jullie zo goed heeft geholpen.
We zien jullie graag weer!

Team Pronto Wonen Wervershoof

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.