Pronto Wonen - Wervershoof Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

Dorpsstraat 129, 1693 AD Wervershoof, Noord-Holland, NL

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Theo mocht ik hem noemen is meedenkend wat vooral belangrijk was voor ons ivm juiste hoogte en maat van een bank die wij wilden kopen. Fysiek je bank kiezen en op zitten vinden is voor ons belangrijk... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Gisteren hebben we deze zaak bezocht. We werden geholpen door Theo (senior advisor). Een heerlijk kopje cappuccino met wat lekkers erbij. Daarna een zeer vriendelijke en zeker ook deskundige hulp die... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Wij zijn fijn geholpen door medewerkster van Pronto. Zij dacht heel goed mee in wat wij wilden, luisterde aandachtig en kwam aan de hand daarvan met nuttige voorstellen, zeker ook met de stof uitzoek... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Op 2 Kerstdag op zoek gegaan bij Pronto Wonen Wervershoof voor een eettafel en bijbehorende stoelen. Er was keus genoeg. Nadat we ons oog hadden laten vallen op een tafel Kwam Theo ons met goed adv... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de artigos domésticos
  2. Loja de decoração de design de interiores
  3. Acessórios para Móveis
  4. Loja de Móveis
  5. Loja de sofás

Sobre Pronto Wonen - Wervershoof

Pronto Wonen is de gezelligste woonwinkel van Nederland & België!
Laat je verrassen door het originele en eigentijdse meubelassortiment en de vele accessoires. Net als jij zijn wij altijd in beweging. Seizoenen en woontrends veranderen, mogelijkheden worden steeds groter en uitgebreider. Bij Pronto Wonen vind je altijd de laatste woontrends passend bij elk seizoen. En natuurlijk ook de meest actuele stoffen, kleuren en vooral nieuwe en slimme woonoplossingen passend bij jouw woonstijl.

Voor zitmeubelen heb je bij Pronto Wonen een ruime keuze uit bankstellenloveseatsfauteuils en natuurlijk ook trendy hoekbanken. En je kunt veel van de zitmeubelen zelf samenstellen. Maak jouw zithoek compleet met één van onze dressoirssalontafels, bijzettafels of TV-meubels. Met onze eetkamerstoelen en bijpassende kasten kan je altijd heel gezellig aan tafel.
Shop in een van onze winkels of reserveer voordelig online jouw showmodel in de meubel outlet of sale hoek.

Informações de contato

• Dorpsstraat 129, 1693 AD, Wervershoof, Noord-Holland, Holanda

• 0228-581294

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

174 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Todas as avaliações

835 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Zijn goed geholpen maar er zijn de…

Zijn goed geholpen maar er zijn de verkeerde stoelen besteld voor ons. Wachten nu nog op 2 stoelen van de 6. Nu moeten we nog 60 euro bij betalen en later nog een keer onze bestelling ophalen.

25 de novembro de 2023

Resposta da Pronto Wonen - Wervershoof

Bedankt voor het plaatsen van de review Harmke. Fijn dat jullie goed zijn geholpen!
Er is inderdaad iets mis gegaan, onze excuses hiervoor. Er waren stoelen zonder arm genoteerd, terwijl jullie stoelen met arm wilde hebben. Dit verklaard het prijsverschil.
Vandaag zijn de stoelen binnen gekomen, als het goed is heeft u hiervan reeds bericht ontvangen. Nogmaals excuses voor het misverstand, we wensen jullie heel veel woonplezier met de nieuwe eetstoelen!
Met vriendelijke groet, Team Pronto Wonen Wervershoof

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Leuk assortiment en leuk geholpen door…

Leuk assortiment en leuk geholpen door Lonneke

18 de novembro de 2023

Resposta da Pronto Wonen - Wervershoof

Leuk om te lezen Jaap, dank je wel voor de feedback! Graag tot ziens, met vriendelijke groet, Team Pronto Wonen Wervershoof

Uitgebreid de tijd

Snel geholpen, nam uitgebreid de tijd. Lekkere koffie. Duidelijke uitleg over de mogelijkheden. Fijn dat we (grote) kleurstalen mee naar huis kregen.

22 de outubro de 2023

Resposta da Pronto Wonen - Wervershoof

Wat leuk om te lezen dat jullie zo'n fijne ervaring hebben gehad in onze winkel meneer Suurendonk, bedankt voor deze mooie 5-sterren review! Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Pronto Wonen Wervershoof

Geweldige service

Geweldige service. Wij hadden een bankstel bij een andere winkel gekocht die er na 3 jaar mee stopte. Nu was er een stelpoot stuk dus op zoek naar een ander. Pronto Wervershoof gebeld of die een dergelijke poot hadden. De volgende dag meteen reactie terug gehad en de nieuwe poot opgehaald. Het was gewoon service van de zaak.

20 de outubro de 2023

Resposta da Pronto Wonen - Wervershoof

Wat leuk dat u de moeite heeft genomen om deze review te plaatsen meneer Water! Fijn dat u onze service als geweldig heeft ervaren, dat vinden wij leuk om te lezen! Bedankt en graag tot ziens in de winkel. Met vriendelijke groet, Team Pronto Wonen Wervershoof

Gemoedelijke sfeer

Je voelt je welkom! Kopje koffie met wat lekkers erbij. Er word naar je geluisterd en meegedacht in oplossingen! Fijne sfeer. Sharon is eerlijk en gaf goed advies.

15 de outubro de 2023

Resposta da Pronto Wonen - Wervershoof

Bedankt voor deze mooie review Stefanie, erg leuk om te lezen! Fijn dat er werd meegedacht en dat het advies goed was. Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Pronto Wonen Wervershoof

Top service en assortiment

Groot assortiment, super service. De dame die ons hielp nam alle tijd en was zeer behulpzaam en vriendelijk. Zij heeft ons super geholpen bij het maken van de juiste keuze van onze nieuwe bank. Deze zaak is een echte aanrader.

7 de outubro de 2023

Resposta da Pronto Wonen - Wervershoof

Beste Tim, erg leuk om te lezen, bedankt voor deze mooie 5-sterren review! Fijn dat jullie zo goed zijn geholpen en dat daardoor de juiste keuze gemaakt kon worden. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Pronto Wonen Wervershoof

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Er is serieus geluisterd naar onze…

Er is serieus geluisterd naar onze wensen en dat maakt dat we met een goed gevoel de bank besteld/ gekocht hebben.

1 de outubro de 2023

Resposta da Pronto Wonen - Wervershoof

Wat leuk om te lezen, dank je wel Wilma voor dit mooie compliment. We hebben dit graag gedaan! Met vriendelijke groet, Team Pronto Wonen Wervershoof

Zijn zeer vriendelijk geholpen

Zijn zeer vriendelijk geholpen. Snelle levering. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Vragen werden zeer accuraat beantwoord. Fijne winkel.

24 de setembro de 2023

Resposta da Pronto Wonen - Wervershoof

Bedankt voor deze mooie review Koos! Wat fijn dat jullie zo goed zijn geholpen. Heel graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Pronto Wonen Wervershoof

Super mooie winkel

Super mooie winkel, vriendelijke verkoopsters. En uitstekende service bij het ophalen in het magazijn.

12 de julho de 2023

Resposta da Pronto Wonen - Wervershoof

Wat leuk om te lezen Monique, dank je wel voor de complimenten. Hier worden wij blij van! Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Pronto Wonen Wervershoof

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Prettig om met een werkneemster door de…

Prettig om met een werkneemster door de zaak te lopen en te horen wat wij willen

12 de agosto de 2023

Resposta da Pronto Wonen - Wervershoof

Bedankt voor het invullen van de review Johannes. Graag tot een volgende keer, ook dan staan we weer voor jullie klaar! Met vriendelijke groet, Team Pronto Wonen Wervershoof

Vriendelijke service

Wij zijn heel vriendelijk geholpen bij het uitkiezen van onze bank. Er werd echt de tijd voor ons genomen. Alle opties werden duidelijk uitgelegd en er werd ook goed meegedacht over onze ruimte indeling.

5 de agosto de 2023

Resposta da Pronto Wonen - Wervershoof

Wat leuk om te lezen Celena, dank je wel voor het plaatsen van de review! Fijn dat de uitleg duidelijk was en dat er goed werd meegedacht. Alvast veel plezier met de nieuwe bank! Met vriendelijke groet, Team Pronto Wonen Wervershoof

Goed advies

Prettig gesprek, goed geadviseerd, verschillende mogelijkheden besproken. Voors en tegens vermeld. Verkoopster met ons de hele winkel doorgelopen en opties aangegeven.

30 de julho de 2023

Resposta da Pronto Wonen - Wervershoof

Bedankt voor de mooie review Colinda! Fijn dat jullie zo prettig zijn geholpen en goed zijn geadviseerd, graag tot de volgende keer! Team Pronto Wonen Wervershoof

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Loes heeft ons prima geholpen

Loes heeft ons prima geholpen. Ze was duidelijk, niet langdradig, hielp wanneer wij erom vroegen.

2 de agosto de 2023

Resposta da Pronto Wonen - Wervershoof

Wat fijn om te lezen Kees, dank je wel voor het invullen van de review! Graag tot ziens! Team Pronto Wonen Wervershoof

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De verkoopster Loes is vakbekwaam en…

De verkoopster Loes is vakbekwaam en neemt alle tijd voor je verder goede keuze ben zeer goed geslaagd en blij met mijn aankoop.

15 de julho de 2023

Resposta da Pronto Wonen - Wervershoof

Bedankt Dick voor deze mooie review en het compliment. Fijn dat u zo goed geslaagd bent en goed geholpen bent door Loes. Graag tot ziens!
Met vriendelijke groet, Team Pronto Wonen Wervershoof

Klantvriendelijke behandeling

Klantvriendelijke behandeling. Laten je eerst lekker rondkijken en komen helpen wanneer je het wilt onder het genot van een kop koffie of iets fris.
Duidelijke uitleg over alle mogelijkheden die te bestellen zijn van het meubelstuk

11 de julho de 2023

Resposta da Pronto Wonen - Wervershoof

Beste Wanda, bedankt voor de mooie 5-sterren review! Wat fijn om lekker te worden verwend tijdens het winkelen. En fijn dat de uitleg duidelijk was. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Pronto Wonen Wervershoof

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Duidelijke en goede uitleg over de…

Duidelijke en goede uitleg over de producten. Ze dacht mee om zo tot een goede keuze te komen.

2 de julho de 2023

Resposta da Pronto Wonen - Wervershoof

Bedankt voor de 5-sterren review heer/mevrouw Hooiveld! Wat fijn dat er werd meegedacht en dat de uitleg duidelijk was. Heel graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Pronto Wonen Wervershoof

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zojuist een bank gekocht bij Pronto in…

Zojuist een bank gekocht bij Pronto in Wervershoof.
De verkoper Theo was heel vriendelijk, betrok ons zoontje er heel leuk bij toen hij alles aan het uitleggen was over de bank.
Een fijne sfeer. Goede duidelijke uitleg. Vriendelijk personeel. Erg tevreden

30 de junho de 2023

Resposta da Pronto Wonen - Wervershoof

Wat leuk om te lezen! Bedankt voor de mooie feedback! Fijn dat jullie zo goed zijn geholpen en tevreden zijn. Wij wensen jullie alvast veel plezier met de nieuwe bank en graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Pronto Wonen Wervershoof

Leuke overzichtelijke winkel

Het is een leuke overzichtelijke winkel.
We werden ontvangen door Lonneke die zeer professioneel en erg vriendelijk was.
We bewaren goede herinneringen aan deze winkel voor volgende aankopen.

23 de junho de 2023

Resposta da Pronto Wonen - Wervershoof

Wat leuk om te lezen Francis, hartelijk dank voor deze mooie review! Fijn dat u de winkel leuk en overzichtelijk vindt en dat u het bezoek als positief heeft ervaren. Heel graag tot een volgende keer, dan staan we weer voor u klaar!
Met vriendelijke groet, team Pronto Wonen Wervershoof

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Fijne winkel met behulpzaam personeel

Erg fijn gehlopen bij pronto Wervershoof, geholpen door een erg behulpzame dame die alles goed uitlegt en een eerlijk en duidelijk advies geeft in maten en kleuren.

7 de maio de 2023

Resposta da Pronto Wonen - Wervershoof

Wat leuk om te lezen, bedankt voor de mooie review heer/mevrouw Schouten! Fijn dat u goed bent geadviseerd en dat het een fijne winkelervaring was. Graag tot de volgende keer!
Met vriendelijke groet, Team Pronto Wervershoof

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik was op zoek naar een relaxstoel

Ik was op zoek naar een relaxstoel. Er was veel keus. Uiteindelijk mijn keuze kunnen maken met behulp van een prima medewerkster die alle tijd nam om mij het een en ander uit te leggen over de mogelijkheden van de stoel.

10 de junho de 2023

Resposta da Pronto Wonen - Wervershoof

Erg bedankt voor de mooie vijf sterren review Ria. Fijn dat er de tijd werd genomen om alles uit te leggen! Heel graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Pronto Wonen Wervershoof