Fantastisk oplevelse! Havde pludselig 25 døde hvepse i lejligheden. Ringede til Mathias kl. 19 om aften. Dagen efter kom han ud og fjernede og sprøjtede for flere boer med hvepse 5 meter oppe på svær... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
God vejledning og hurtig løsning Jeg havde både en behagelig, hurtig og professionel oplevelse med prosafe skadedyrsservice. Jeg blev grundig vejledt og endte med at få dækket hele udgiften t... Ver mais
A empresa respondeu
Har lige akkurat lige nu skrevet med Mathias i nærmest panikanfald over at have fundet en bunke småkryb foran min terrassedør, stue og køkken! Han har hurtigt dæmpet panikken meget professionelt og... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Hos Prosafe Skadedyrsservice er vi specialister i bekæmpelse og forebyggelse af skadedyr. Vi tilbyder professionel og effektiv skadedyrsbekæmpelse på hele Fyn og i trekantsområdet – med base i Skårup nær Svendborg. Vi bekæmper alle typer skadedyr hos både private og virksomheder – hurtigt, diskret og til konkurrencedygtige priser. Derfor skal du vælge Prosafe Skadedyrsservice: - Autoriseret skadedyrsbekæmper med base i Skårup - Miljøvenlig og sikker bekæmpelse -Gennemsigtige priser – ingen overraskelser - Altid venlig og professionel service
Informações de contato
Dinamarca
- prosafe-skadedyr.dk
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Flyvemyrer...
Efter invasion af flyvemyrer kontaktede jeg Prosafe, de kom dagen efter og igen efter 14 dage, da vi fik uanmeldt besøg af flyvemyrer igen.
Meget omhyggelig behandling både ude og indendørs, med flere slags gift.
Ringede til Mathias kl 8.00 pga hektisk…
Ringede til Mathias kl 8.00 pga hektisk aktivitet af hvepse omkring min tagrende.
En halv time senere stod han på adressen, og et kvarter senere var problemet løst.
Hurtigt og professionel hjælp fra start til slut.
Fantastisk oplevelse!
Fantastisk oplevelse!
Havde pludselig 25 døde hvepse i lejligheden. Ringede til Mathias kl. 19 om aften. Dagen efter kom han ud og fjernede og sprøjtede for flere boer med hvepse 5 meter oppe på svært tilgængelige steder og på loftet. Klasse service.
Ærlig og profesional hjælp som ikke er kun ude på at score kassen!
Jeg havde et andet skadedyrsfirma ude for at undersøge en ubuden gæst på loftet. Efter deres gennemgang af huset konkluderede de, at der var tale om en mår. Der blev foretaget en behandling, og jeg fik efterfølgende et mundtligt tilbud på omkring 30.000 kr. for mårsikring af huset.
Da jeg syntes, at det var en meget stor udgift, valgte jeg at få en second opinion fra ProSafe Skadedyrsservice.
Mathias fra ProSafe konstaterede hurtigt, at der var tale om en mus og ikke en mår. Han sikrede adgangsvejene ved tagrenderne, lagde gift ud, og siden har vi haft fred og ro i huset.
Jeg er meget glad for, at jeg valgte at få en ekstra vurdering, da det sparede mig for en stor og efter min opfattelse unødvendig udgift. ProSafe fremstod professionel, ærlig og løsningsorienteret gennem hele forløbet.

Resposta da Prosafe Skadedyrsservice
For 2.år i træk har vi haft besøg af…
For 2.år i træk har vi haft besøg af Prosafe til at fjerne et hvepsebo .Super kommunikation, hurtig handling og godt arbejde.
Problemet blev løst imens jeg var på arbejde, det bliver ikke nemmere
Tak for hjælpen

God vejledning og hurtig løsning
God vejledning og hurtig løsning
Jeg blev grundig vejledt og endte med at få dækket hele udgiften til bekæmpelse af 3 hvepsebo i mit udhæng af min husforsikring.
Hele forløbet fra mit første opkald til jeg stod med en faktura tog ca. 3 timer.
Jeg kan varmt anbefale Prosafe Skadedyrsservice.

Resposta da Prosafe Skadedyrsservice
Skægkræ og myrer er væk 😀

Myre i køkkenet
Mit køkken var fuld af myre over det hele. AD!
Prøvede at købe lidt selv til at dræbe dem men virkede slet ikke.
Måtte tømme hele køkkenet og alt mad for de var over alt. Så ulækkert.
Ringede til prosafe og så kom der en mand som sprøjtede rundt i køkkenet og nu er der ingen myre mere. 🥳

God og hurtig service 😊

Resposta da Prosafe Skadedyrsservice
Vi kan varmt anbefale ProSafe skadedyrsservice til alle
Vi havde en rigtig god oplevelse med ProSafe skadedyrsservice! Vi kontaktede dem på grund af et problem med myrer, og fra start til slut var servicen helt i top.
Mathias var utrolig professionel, venlig og meget grundig i sit arbejde. Han tog sig tid til at forklare problemet og løsningen på en måde, der var nem at forstå, og man kunne virkelig mærke, at han havde stor erfaring og styr på det, han lavede.
Behandlingen virkede hurtigt, og vi har ikke haft problemer siden. Det var en kæmpe lettelse! Samtidig var Mathias punktlig, imødekommende og sørgede for, at vi følte os trygge gennem hele forløbet.
Vi kan varmt anbefale ProSafe skadedyrsservice til alle, der har brug for effektiv og professionel hjælp med skadedyr. Tusind tak til Mathias for en fantastisk service!

Hurtig og effektiv
Hurtig, troværdig, effektiv og venlig service og indsats

Resposta da Prosafe Skadedyrsservice
Super hurtig og effektiv hjælp Var her…
Super hurtig og effektiv hjælp Var her indenfor en time og myrerne var helt væk samme dag. Meget positivt besøg!

Effektiv hjælp! ⭐️
Virkelig professionel og effektiv hjælp med myrebekæmpelse. Vi havde kæmpet med myrer i noget tid og prøvet flere løsninger selv uden held. Fra første kontakt oplevede vi hurtig respons, god rådgivning og en meget venlig service. Problemet blev håndteret grundigt, og vi mærkede hurtigt en stor forskel. Det var tydeligt, at de vidste præcis, hvad de lavede, og de tog sig tid til at forklare processen undervejs. Kan klart anbefales til andre, der ønsker en effektiv og professionel løsning.

En hurtig reaktion
En hurtig reaktion . Inden for få timer kom assistance. Der var en god og informativ orientering om hvad der skulle ske og hvad der blev anbefalet for at sikre mod mår.

Hurtig og effektiv
Joh..!
Havde en mår på loftet og efter, at jeg havde besøg af ham fra Prosafe, er måren blevet sur og flyttet ind hos naboen..! 🤪
Så måske jeg skulle give ham telefonnummeret til Prosafe..! 🤗

Mår på loftet
Vi kontaktede Mathias, da vi havde mistanke om mår på loftet.
Han kom ud og bekræftede vores mistanke, og fik hjulpet os med en løsning på problemet.
Mathias var meget imødekommende, venlig og virkede utrolig kompetent, hvilket gjorde man slappede helt af og var tryg omkring han nok skulle løse problemet.
En rigtig god service, som jeg på det varmeste kan anbefale 🙌🏻

KÆMPE anbefaling
Jeg ringede til Mathias, som kort men tydeligt fortalte om processen med at fjerne skægkræ.
Jeg fik en tid i samme uge og jeg har nærmest ikke set et levende skægkræ siden.
Jeg har korresponderet frem og tilbage med Julie ift spørgsmål om limfælderne, som blev opsat - og der kom svar samme aften. Kan KUN anbefale dem.

Venlig og hjælpsom
Venlig, hjælpsom, og faglig dygtig. Jeg ville meget gerne anbefale firmet til almindlig skadedyrs bekæmpelse

Resposta da Prosafe Skadedyrsservice
Vi har haft Mathias forbi efter besøg…
Vi har haft Mathias forbi efter besøg af en mår på vores loft. Han var hurtigt ude ved os og super fleksibel og imødekommende angående tidspunktet. Det var alt i alt virkelig god service og skønt med en masse gode råd og anbefalinger.

Resposta da Prosafe Skadedyrsservice
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.