Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Op zich prima stepjes. Verzendtijd is echter veel langer dan vermeld op de website. Tor 2 keer toe meer dan een week gewacht op de order. Komt uit Tsjechië. Wel goed te volgen via track en trace. Gri... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Prostuntstep is "the place to go" Voor zowel de jonge beginnende steppers vinden er een leuke kwaliteit step maar ook de steppers zoals mijn zoon die fanatiek de skateparc bezoeken kunnen voor alles t... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zeer vriendelijke en behulpzame mensen. We hadden een fout onderdeel besteld en iets vergeten voor de steps van mijn zonen. Bij de verwerking van de bestelling hebben ze onmiddellijk contact met on... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Brinquedos
  2. Loja de brinquedos infantis

Prostuntstep.nl verkoopt stuntsteppen en accessoires. Wij staan voor de beste kwaliteit en het beste advies.

Informações de contato

3,6

Bom

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

179 avaliações

Respondeu a 16% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Prostuntstep krijgt van mij 3 sterren

Prostuntstep krijgt van mij 3 sterren. De levering was snel en het product is van goede kwaliteit. Er zijn echter enkele minpunten, zoals een vertraagde levering en een step die te klein is. De ondersteuning via de klantenservice was wel behulpzaam. Ik had een betere ervaring verwacht.

26 de novembro de 2024
Avaliação não solicitada
logotipo da Prostuntstep

Resposta da Prostuntstep

Beste Melle,

Het bericht over uw ervaring laat me met een paar vragen achter.

U schrijft eerst "De levering was snel". In de volgende zin geeft u aan dat de levering een vertraging zou hebben opgelopen.

Het spijt me heel erg om te moeten lezen dat u bij de bestelling blijkbaar voor een te kleine step heeft gekozen. Ik heb in onze systemen naar communicatie met een persoon gezocht, die uw voornaam draagt, maar kon geen passende berichten via email of WhatsApp vinden. Uiteraard had ik u graag van te voren met advies bij het aanmeten van de juiste step willen helpen.

Fijn dat de geleverde step tenminste qua kwalitiet aan uw eisen kon voldoen.

Hanno Nocken
Team Prostuntstep

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Goed bedrijf

Goede communicatie en snel verstuurd. Wel jammer dat de verpakking al helemaal beschadigd en slecht was. om dit als kado weg te geven ziet er niet mooi uit. Verder top.

15 de maio de 2024
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Step is prima, bezorging duurt langer dan aangegeven

Step is net binnen en ziet er goed uit. Tijdslot van 1-3 werkdagen bezorging is niet realistisch als het uit Tjechie moet komen (icm deze keuze voor transport). Tussendoor wordt niet aangegeven wat dan wel de verwachte aankomst is dat is vervelend. Het zou fijn zijn als vooraf wordt gecommuniceerd dat het lang(er) duurt, vooral voor de kinderen die erop wachten.

8 de junho de 2024
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

De verzending was 1-3 dagen en hij kwam…

De verzending was 1-3 dagen en hij kwam binnen binnen 8 maar alsnog goeie kwaliteit

21 de maio de 2024
logotipo da Prostuntstep

Resposta da Prostuntstep

Beste Lenn,

Allereerst mijn serieuze excuses voor u slechte ervaring t.o.v. de levertijd. De step had inderdaad reeds op maandag 27 mei bij u moeten zijn geleverd.

U plaatste de betelling op dinsdag 21 mei 2024 om 21:25 uur. Uw bestelling kon daarom pas op woensdag 22 mei door ons fullfilment worden bewerkt. Volgens het track&trace protocol werd de step nog dezelfde dag verzonden.

We beloven een levertijd van 1-3 werkdagen (maandag t/m vrijdag). Met een levertijd van 1 werkdag komen we dus reeds uit op donderdag. Met een levertijd van 3 werkdagen (donderdag, vrijdag, maandag) had u de step op maandag 27 mei moeten ontvangen.

Helaas heeft onze logistieke partner niet goed presteerd en u step een helemaal onnodige tussenstop in Duitsland (Essen) laten doen. Hierdoor kon u de step helaas pas op dinsdag 28 mei - met een werkdag vertraging - in ontvangst nemen.

Nogmaals mijn serieuze excuses voor deze fout.

We zijn helaas machteloos als de logistieke partner niet zijn best doet. We hebben uiteraard voor uw levering een bezwaar ingediend. Alleen helpt deze u niet meer. We kunnen maar hopen dat de klacht andere klanten van dezelfde slechte ervaring kan redden.

Hanno Nocken
Team Prostuntstep.nl

Top service!

Er was wat onduidelijkheid rond mijn bestelling en toen hebben ze me meteen even gebeld om te checken of t klopte.
Top service!

14 de maio de 2024

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.