Step is net binnen en ziet er goed uit. Tijdslot van 1-3 werkdagen bezorging is niet realistisch als het uit Tjechie moet komen (icm deze keuze voor transport). Tussendoor wordt niet aangegeven wat da... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Op zich prima stepjes. Verzendtijd is echter veel langer dan vermeld op de website. Tor 2 keer toe meer dan een week gewacht op de order. Komt uit Tsjechië. Wel goed te volgen via track en trace. Gri... Ver mais
Prostuntstep is "the place to go" Voor zowel de jonge beginnende steppers vinden er een leuke kwaliteit step maar ook de steppers zoals mijn zoon die fanatiek de skateparc bezoeken kunnen voor alles t... Ver mais
Zeer vriendelijke en behulpzame mensen. We hadden een fout onderdeel besteld en iets vergeten voor de steps van mijn zonen. Bij de verwerking van de bestelling hebben ze onmiddellijk contact met on... Ver mais
Detalhes da empresa
Prostuntstep.nl verkoopt stuntsteppen en accessoires. Wij staan voor de beste kwaliteit en het beste advies.
Informações de contato
Dolfijnlaan 37, 5706 BS, Helmond, Holanda
- 0625372126
- info@prostuntstep.nl
- prostuntstep.nl
Respondeu a 16% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Drop shipping vanuit…
Drop shipping vanuit gizmania.eu/ in Tsjechië.
Pakket is al Sinds 13 april onderweg.
Website is niet duidelijk dat ze gebruikmaken van drop shipping.
Et zat een deuk in de heatube
Et zat een deuk in de heatube waardoor ik de headset er in moest meppen
Spullen prima in orde en goede…
Spullen prima in orde en goede afhandeling van de bestelling.
Ik had alleen niet verwacht dat het helemaal uit Tsjechië verzonden zou worden.

Lange levertijd
Site is lastig zoeken. Step kwam uit Tsjechie en gls deed er 7 dagen over om te leveren.
Goede service en snel de steppen in huis
step kapot verder super mooi
mijn step was kapot waardoor ik heel lang niet kon steppen maar verder is het echt super

Ik heb
Ik heb, een week na betaling, nog steeds de twee stuntsteps niet ontvangen...

Resposta da Prostuntstep
Snelle levering en ook omruilen ging…
Snelle levering en ook omruilen ging zonder problemen.
Zeer slechte service!!!
Goede producten maar zeer slechte service! Niets kopen hier!
Vorig jaar hebben we wij een step besteld voor ons zoontje van 8 jaar. Step is prima en levering ging ook prima. Maar nu een jaar later komt zijn achterwiel los. Alle onderdelen gevonden behalve een schroefje om hem vast te zetten. Via WhatsApp contact met prostuntstep opgenomen maar er komt geen enkele reactie, we worden niet geholpen. Schandalig en totaal niet klantvriendelijk. Als je wat wil kopen reageren ze maar als ze service kunnen bieden zijn ze nergens te bekennen. Dus hier niet kopen.
Uiteindelijk naar een winkel in Rotterdam gegaan waar de step dus niet vandaan kwam en die hebben ons wel geholpen. Eerstvolgende step halen we dus bij RSI in Rotterdam die wel service verlenen!

Zonde van mijn tijd.
Ik heb laatst 2 stuks griptape besteld, echter heb ik de verkeerde griptapes ontvangen. Nu ben ik al een aantal maal heen en weer aan het mailen. Al die tijd had ik in het skatepark kunnen zijn. Erg vervelend.
Super step en met leveringsproblemen super oplossingen!
Voor mijn zoon een stuntstep besteld. Na een paar dagen gemaild of alles goed ging qua bestelling. Helaas was dit niet het geval ivm niet leverbaar en kwaliteit van step niet goed genoeg was. Meteen een alternatief tot een betere step gekregen. Deze is dan ook aangekomen. Helaas net iets te laat voor de verjaardag. Maar Stuntstep heeft ook meteen een mooie kado bon voor mijn zoon geregeld. al met al buiten bedrijf zijn schuld toch snel alternatief geboden en vertraging met een echt mooi gebaar goed gemaakt met kadobon. Al met al een super service en service ervaring! De step zelf wordt al dagen lang elke dag met veel plezier gebruikt en de buurt kinderen zijn jaloers op deze super toffe step! Zeker een goed bedrijf en goede service!
Goede kwaliteit
We hebben een mooie, stevige step ontvangen, mijn zoon is er erg blij.
Geen enkel probleem met de bestelling.
Stevige step en doet het goed
Stevige step en doet het goed
Loek(10)
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.