ProTreatment Avaliações 250

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg fik 3 behandlinger af Umut/Protreatment Slangerup efter flere år med on/off smerter i nakke/kæbe/skuldre. Efter disse behandlinger og øvelser til at lave hjemme, er der sket stor forbedring. Klar... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos Viborg Protreatment. Fysioterapeuterne er virkelig dygtige, professionelle og tager sig tid til at lytte og tilpasse behandlingen – det gør en kæmpe forske... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Igennem hele min rehab fik jeg professionel og yderst god behandling samt smil fra alle ansatte. Sofie er en meget kompetent fys som jeg ville anbefale til alle der får skader og vil have den bedste r... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har kommet hos Martin Bjerg i Ballerup de sidste måneder og for 2 år siden, pga af smerter i nakke og skulder forårsaget af problemer med en diskos i nakken. Martin er meget dygtig og professione... Ver mais

A empresa respondeu

Detalhes da empresa

1. Clínica de Fisioterapia

Escrito pela empresa

ProTreatment blev stiftet i oktober 2006 af fysioterapeut Thomas Jørgensen. Jørgensen mente, at der manglede et sted, hvor der var plads til at samle diagnosticering og forskellige behandlingsformer hvor patienten var i centrum. Vores oplevelse og erfaring med systemet er, at der er utrolig langt fra, at patienterne konstaterer en skade til, at der er en sundhedsperson, der er i stand til at forstå, fremkalde og ikke mindst behandle patientens skade eller gene. Denne lange proces er grundlaget for ProTreatments opstart, og vi forsøger stadig at gøre op hermed – vi vil vise, at der er en anden og kortere vej at gå.

Hvem er vi?

Escrito pela empresa

Du er i fokus
Med afsæt i vores eget udviklede behandlingskoncept er vi specialiseret inden for diagnosticering, behandling og træning af biomekaniske problemstillinger. Vi bestræber os hver dag på at yde vores patienter den bedste behandling ved at sætte den enkelte patientens individuelle skade og behov i centrum via progressiv behandling. Den individuelt rigtige behandlingsmetode bliver udvalgt ud fra kriterier, hvor hurtig og succesfuld rehabilitering er det primære mål.
Hvor finder du os?
ProTreatment er en virksomhed, der driver fysioterapeutiske klinikker flere steder i Danmark. Vi har b.la. klinikker på Sjælland og i Jylland.
Tilskud til behandlinger
De fleste af vores klinikker har overenskomst med den offentlige sygesikring, hvilket betyder, at man med henvisning fra læge kan få tilskud til behandlinger (Vores klinik i Dragør har ikke overenskomst med den offentlige sygesikring da det er en privatklinik).

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 mês

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

problemer med min lyske

Efter at have problemer med min lyske i 6 måneder, hvor jeg ikke kunne tage et normalt skridt uden det gjorde ondt, bookede jeg tid hos pro treatment i regstrup hos Victor Husher Corde. Efter første behandling var det allerede meget bedre. Han tager fat og massere, så jeg var helt øm og gav mig nogle øvelser. Han ved virkelig hvad han laver og jeg ærger mig at jeg ikke tog afsted noget før.

3 de setembro de 2025

Kære Martin,
Tusind tak for din anmeldelse og de flotte ord! Det glæder os, at du har fået god hjælp og hurtigt mærket bedring.

Vi deler selvfølgelig dine fine ord med Victor.

Emilie kan varmt anbefales

Emilie får 5 ud af 5 stjerner for sin professionalisme og formåen. Hun behandlede vores søn for spændinger, da han var nyfødt. Han gik fra at være irritabel og ked af det, til at være meget mildere og glad. Emilies rolige og omsorgsfulde sind gjorde både os og vores søn trygge gennem hver behandling. Stor og varm anbefaling!

23 de outubro de 2024

Kære Caroline,
Hvor er det dejligt at høre, at Emilies behandlinger har gjort en forskel for jeres søn – og at I har følt jer trygge undervejs. Tusind tak for de varme ord og de flotte stjerner! Dem vil vi dele med Emilie.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Jeg har gået hos Emilie hos…

Jeg har gået hos Emilie hos ProTreatment ved Jorcks Passage og er super tilfreds med mit forløb. Hun har hjulpet mig meget. Derudover har jeg også haft mine knap 10 mdr gamle tvillinger i behandling hos hende. De havde spændinger efter graviditeten og fødslen, som hun hjalp dem af med. De var trygge og glade ved hende og havde så god gavn af behandlingen. Emilie er super dygtig og rigtig god til at mærke den enkelte klient og deres behov. Kan varmt anbefale hende som behandler 🫶🏽

28 de maio de 2025

Kære Mie,
Tusind tak for din fine anmeldelse og de flotte ord om Emilie. Det glæder os meget at høre, at både du og dine tvillinger har haft gode oplevelser og gavn af behandlingerne.
Bedste hilsner, Team ProTreatment

Meget professionel

26 de setembro de 2025

Kære Kristian.

Mange tak for anmeldelsen og det flotte stjerner!

Bedste hilsner

Protreatment Næstved

Protreatment Næstved, ved Natasha Byrnak...

Hun er enestående!!!

Empatisk, nærværende, aktiv lyttende, professionel, sød, venlig, forstående...

Man føler sig i den grad :

Set, hørt og forstået.

Og hun forklarer i et sprog, som man forstår!

Der burde være 6 stjerner, til dem der gør forskellen...

Så havde hun fået dem af mig!

30 de junho de 2025

Kære Brian
KÆMPE TAK!! Og ja, Natasha er enestående.
Vi har allerede sendt dine forrygende 6 stjerner ;) videre til hende. Af hjertet tak for, at du har delt din oplevelse!!
// Team ProTreatment.

Verdensklasse behandling

Har været til en en række session med Protreatment Ballerup (Martin Bjerg), som har hjulpet med en hel ny tilgang i forhold til tidligere behandlinger hos andre fysioterapeuter. Martin "startede fra bunden" med at få mig bygget op igen i et roligt tempo som min krop kunne følge med i og det har virket 100%. 😉👍
Kan på det varmeste anbefale Martin Bjerg som behandler - super kompetent

3 de setembro de 2025

Resposta de ProTreatment

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de fem stjerner – det sætter vi stor pris på!

Det er fantastisk at høre, at du har haft en så god oplevelse hos Martin Bjerg i Ballerup. Vi er glade for, at det har gjort en positiv forskel for dig.

Vi sørger for, at dine pæne ord bliver sendt direkte videre til Martin – de vil helt sikkert glæde ham!

Tak for din anbefaling – og vi står selvfølgelig altid klar, hvis du får brug for os igen.

En stjerneoplevelse.

Jeg er 86 år og har behov for at holde min krop vedlige. Jeg er flyttet til Risskov for et halvt år siden, og i det halve år har jeg jævnligt frekventeret Pro Treatment på Trøjborg, og det har været et særdeles behageligt bekendtskab. Fine faciliteter. God atmosfære. Medarbejderne er kompetente, smilende og hjælpsomme. Jeg går til styrketræning 2 gange og balancehold 1 gang ugentlig. Jeg sætter stor pris på klinikkens fleksibilitet. Hvis jeg er optaget på den normale træningstid, finder de altid uden problemer en erstatningstid. Jeg giver med glæde fem stjerner og en varm anbefaling.

Bent

4 de setembro de 2025

Kære Bent

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for de fem stjerner, som vi sætter utrolig stor pris på. Det glæder os oprigtigt at læse, at du har fundet dig godt til rette hos ProTreatment på Trøjborg.

Din ros til både rammerne, stemningen og vores dygtige medarbejdere betyder meget for hele holdet. Vi bliver glade og stolte, når vi hører, at du føler dig taget godt imod, og at vi kan være med til at give dig trygge og gode rammer for din træning.

Det er en fornøjelse at have dig som en del af fællesskabet, og vi håber, at vi kan være med til at holde dig stærk og godt gående mange år endnu.

De varmeste hilsener

alle os hos ProTreatment

Topdygtige

Superdygtige og holistisk - over 4 gange er mit problem næsten forsvundet

25 de agosto de 2025

Kære Susanne

Tusind tak for din fine anmeldelse og de flotte ord – det betyder meget for os!

Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse, og at dit problem næsten er forsvundet efter blot fire gange.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – og vi står altid klar, hvis du får brug for os igen.

Absolut professionel

Efter at have bøvlet med min nr to rygskade på to år, er det en fornøjelse at komme hos Linea.
Hendes professionalisme og tilrettelæggelse af mine behandlinger er fantastisk, og hun er virkelig et af de sjoveste mennesker jeg kender. Kan absolut anbefale jeres lokation i Jorcks passage.

24 de julho de 2025

Kære Nanna

Tusind tak for din flotte anmeldelse – og de pæne ord om Linea!

Det er skønt at høre, at du føler dig godt taget imod og oplever en professionel og målrettet behandling. Din ros til Linea – både fagligt og menneskeligt – varmer, og vi sender den selvfølgelig straks videre til hende. Hun vil helt sikkert blive glad!

Tak for din anbefaling!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De lytter til hvad man siger og gir…

De lytter til hvad man siger og gir gode råd. dygtige fysioterapeuter.De har hjulpet mig meget

9 de julho de 2025

Kære Kirsten
Tusind tak for din fine anmeldelse!
Det glæder os meget at høre, at du føler dig lyttet til, og at vores fysioterapeuter har kunnet give dig gode råd og den hjælp, du havde brug for.

Dygtig fys

Er i forløb hos Simone, som er virkelig dygtig. Hun er rolig og koncentreret mens hun arbejder og aflæser/spørger ind til hvordan kroppen reagerer under/efter behandlingen. Så tilpasser og målretter hun sin videre behandling. Kæmpe anbefaling herfra.

26 de junho de 2025

Kære Sadia.
Tusind tak for din flotte og grundige anmeldelse – den er virkelig værdsat!
Vi sender dine pæne ord direkte videre til hende – det vil helt sikkert glæde hende.
Tak for anbefalingen – og vi er altid klar, hvis du får brug for os igen.

Hands on

Efter en minisk operation og et kræftforløb som efterlod mig med et ømt knæ, 10 følelsesløse tæer og et underben der er dobbelt så tykt som det andet blev jeg henvist til Suren Nagarajah hos Pro treatment.
Havde ikke så høje forventninger da jeg havde prøvet træning før uden den store forbedring.
Men Suren trykkede på den store muskel i underbenet, det gjorde virkelig ondt men for første gang i over 2år kunne jeg mærke noget i mit underben, efter 3 behandlinger begyndte jeg til min store overraskelse at mærke de yderste led i mine "døde" tæer i det behandlede ben. Benet føles lettere og er mindre hævet lige efter behandlingen.
Så stor tak til Suren og hans tro på at Hands on hjælper,det har hjulpet mig mere end jeg turde håbe på.
Min overbevisning er at Hands off og mere træning vil være et tab for fysioterapien og det ene burde jo ikke udelukke det andet.
Tak for dig Suren.

17 de junho de 2025

Kære Iben
Tusind tak for din grundige anmeldelse.
Det glæder os, at du har oplevet effekt, hvor andet ikke har hjulpet.

Vi sender naturligvis dine pæne ord videre til Suren. Tak for tilliden – og fordi du deler din historie.

Den sjoveste jeg kender

Efter længere tids pause, skulle jeg finde et sted at komme i gang med min træning igen. Valget faldt på klinikken ved Jorcks Passage på grund af den meget centrale billigenhed. Linea er både sød, fuld af engagement og ikke mindst: den sjoveste, jeg kender

4 de junho de 2025

Kære Kasper
Tusind tak for din fine anmeldelse!
Det er dejligt at høre, at du er glad for både vores centrale placering og Lineas engagement – vi sender dine søde ord videre til hende.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg sender mine bedste anbefalinger til…

Jeg sender mine bedste anbefalinger til Rikke fra ProTreament i Viborg. Virkelig en fantastisk fysioterapeut til både børn og voksne. Hendes erfaring indenfor sport gør at man som sportsudøver er i trygge hænder og føler sig både set og hørt. Hun tager en seriøs og er realistisk med de øvelser hun sender med en med hjem. Derudover er Rikke bare utrolig god til børn og vinder bare deres fortrolighed med det samme. Hun forsøger at holde børnene i deres sport med øvelser som gør de kan biholder deres sociale relationer med holdet selvom de er skadet.
Alle sportsudøvere især børn burde have en som Rikke. De bedste anbefalinger herfra.

30 de maio de 2025

Kære Janni.
Tusind tak for dine fantastiske anbefalinger og din fine beskrivelse af Rikke!
Det glæder os meget at høre, at du oplever hende som en kompetent og omsorgsfuld fysioterapeut.
Vi sender dine pæne ord videre til Rikke – det vil betyde meget for hende.
Tak for tilliden og anbefalingen!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kompetente, dygtige og venlige behandlere.

Kompetente, dygtige og venlige behandlere.

Som løber optår der forskellige ting hen af vejen, og jeg føler mig i gode hænder hos ProTreatment.

Har haft forløb ved både Kion, Mads og Emilie, som har været gode til at finde årsagen, og samtidig afhjælpe, så jeg har kunne fortsætte min træning.

Derudover har jeg også haft enkelte tider ved flere af de andre behandlere, som også har været meget behjælpelige!

Generelt har det været nemt at finde tider, selv med kort varsel, via deres online booking.

De bedste anbefalinger herfra!

24 de abril de 2025

Kære Lars
Tusind tak for din flotte og detaljerede anmeldelse!
Det glæder os at høre, at du føler dig godt hjulpet af både Kion, Mads, Emilie og resten af vores team – og at vores online booking har gjort det nemt for dig at få tider.

Vi sætter stor pris på din anbefaling og står altid klar til at hjælpe dig videre i din træning.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Hos protreatment svinninge oplever jeg…

Hos protreatment svinninge oplever jeg tit at behandlingen starter efter aftalt tid og slutter før tid. Jeg oplever også behandleren går under vejs, den tid får jeg ikke i den anden ende. Da jeg bestilte tid til første konsultation skulle den tage 45 min, men der blev kun brugt 25 min.
Normal tid på 30 min bliver der højst brugt 20 min.
Jeg oplever også behandleren ikke er villig til at gøre behandling færdig inden forløb bliver afsluttet.
Jeg vil ikke komme tilbage til den fysioterapeut efter den ringe behandling

16 de abril de 2025

Hej Anne
Det lyder da godt nok helle rikke som en tilfredsstillende oplevelse. Det kan vi godt forstå, at du ikke er tilfreds med. Hvis du har lyst og lejlighed, så må du rigtig gerne sende os dine kontaktinfo, så vi kan høre lidt mere om din oplevelse.
Du kan sende dine info til os på hello@protreatment.dk.
På forhånd tak. // Team ProTreatment.

ProTreatment Svinninge ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

ProTreatment Svinninge ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Fantastisk sted, virkelig søde og meget kompetent behandlere, Jeg kan kun på det kraftigste anbefale stedet, efter en behandling var min dårlige lænd i meget bedring, og nu 3 uger efter, er jeg tilbage på fodboldbanen og i træningscentret 👏😊

27 de março de 2025

Kære Morten
Tusind tak for din positive og begejstrede anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at du har mærket fremgang med din lænd – og fantastisk at du allerede er tilbage både på fodboldbanen og i træningscentret!

Tak for din stærke anbefaling – vi står altid klar, hvis du får brug for os igen.

KÆMPE HIGH-FIVE til teamet i Nørresundby

KÆMPE HIGH-FIVE til teamet i Nørresundby. Især Kasper og Suren.
Sparring, engagement, opfølgning er i verdensklasse!! Kan klart anbefales.. også til alm. træning.

26 de março de 2025

Kære Anders
Kæmpe tak for din super positive anmeldelse – den er hermed sendt direkte videre til Kasper, Suren og resten af teamet i Nørresundby!

Vi er glade for, at du har oplevet både sparring, engagement og opfølgning i topklasse – og tak for anbefalingen.

Effektiv behandling.

Effektiv behandling.
Jeg har haft et forløb hos Maria Sabroe i Ålsgårde. Maria fik skabt forbedringer allerede fra første behandling. God stemning i klinikken.

19 de março de 2025

Kære Kathrine

Tusind tak for din positive anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at du har oplevet effekt allerede fra første behandling hos Maria – og at stemningen i klinikken har bidraget til en god oplevelse.

Vi sender dine pæne ord videre til hende!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Forløb hos Rikke i Viborg.

Min søn og jeg har haft et forløb hos Rikke (børnefysioterapeut) hos klinikken i Viborg allerede da William var nyfødt. Dette har været en yderest god og et lærerigt forløb. Vi var der pga. min søn havde en favoritside og var lettere låst.
Rikke giver sig altid rigtig god tid og kommer med nogle gode øvelser og råd. Det var en kæmpe hjælp som førstegangsforældre. Samtidig gik vi også på motorik hold som var fantastisk. Man lærte så mange ting som man kunne inkorporere i sin hverdag.
Rikke er en utrolig engageret børnefysioterapeut som brænder for sit fag og så er hun altid klar på at hjælpe hvor hun kan.
Man er i meget trygge hænder ved Rikke.
Kæmpe anbefaling herfra!

8 de julho de 2024

Kære Michelle
Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Det glæder os enormt at høre, at både du og William har haft et trygt og lærerigt forløb hos Rikke – og at hendes vejledning har gjort en forskel.
Vi sender naturligvis dine varme ord videre til Rikke – de vil helt sikkert betyde meget for hende.
Tak for tilliden og den store anbefaling!

//Team ProTreatment

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais