PRO TV KASTJE Avaliações 50

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Op aanraden van vrienden dit kastje besteld. Er is een technische systeemstoring waardoor een geen bevestigingsmail verstuurd kan worden. Ik kreeg een dag later een nieuwe optie toegestuurd via... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

PROTVKASTJE.NL maakt waar wat ze op hun site aangeven. Snelle levering, prima ondersteuning en razendsnel. Makkelijk te installeren en prima beeldkwaliteit. Met zoveel zenders duurt het wel even v... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Wij kregen geen kastje maar een app. Heeft het gedaan maar sinds weken doet hij het niet meer. Ik heb gemailt en appje gestuurd maar hoor helemaal niks. Volgens mij worden we gewoon opgelicht. Jammer... Ver mais

4,5

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

50 avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Wij kregen geen kastje maar een app

28 de março de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De app werkt niet altijd, kastje is super!

Ik kreeg een dag later een nieuwe optie toegestuurd via WhatsApp om een app te downloaden , helaas wilde me dit niet lukken, klantenservice heeft meegeholpen met die app, maar helaas.
Hierop kreeg ik een dag later het kastje toegestuurd en het aansluiten ging super gemakkelijk..

Bedrijven blijven zich ontwikkelen , maar klagen over een app die niet werkte is niet fair, klantenservice kwam snel met een oplossing en alles werkt super! Ben er super blij mee

5 de março de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Oplichters

Ik heb 6 dagen geleden PRO TV abonnement afgesloten waarbij ik ook heb betaald voor de tv box,play en plug,die99,95 kost en heb 189,95 voor de voor abonnement,maar nog steeds geen pro tv box ontvangen,ze zeggen dat ze een andere provider hebben waardoor de tv box niet meer nodig is,als je wat vraagt krijg je geen antwoord,is weggegooit geld,mensen begin er niet aan

26 de fevereiro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dit is de juiste, betrouwbare partij

Echt supersnel geholpen en geregeld. Ik ben via een scam site opgelicht waarschijnlijk dus ik was wat terughoudend. Toen heeft TV-kastje.nl gewoon alvast uit goed vertrouwen mijn abonnement geactiveerd. En ik kon dus al alles zien en toen heb ik dus betaald gewoon echt top service.

31 de janeiro de 2026

Zeer tevreden

Zeer tevreden. Als er iets is wordt het binnen 24 uur opgepakt en opgelost. Prima service.

27 de janeiro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dit bedrijf is goed behulpzaam en ze…

Dit bedrijf is goed behulpzaam en ze nemen de tijd voor jou en als je bericht stuurt krijg je snel antwoordt dus snelle service en kwaliteit is ook goed dus ik raad mensen aan deze bedrijf nemen wij zijn dik tevreden gr t.j

1 de janeiro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Niet twijfelen, gewoon kopen.

Goed product, snel geleverd. Met een beetje hulp makkelijk in te stellen, je krijgt de juiste & snelle hulp. Ik zou het opnieuw kopen. Ik raad dit product ten zeerste aan.

23 de dezembro de 2025
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.