Esther heeft een persoonlijke aanpak die aansluit bij wat in mijn leefsituatie mogelijk is. Voor mij werkt dat heel goed. Ze denk met me mee, geeft wel suggesties, maar vult niet voor mij in hoe ik de... Ver mais
Ik kwam bij Esther terecht door een artikel in de Saar. Het was voor mij onduidelijk geworden welke voeding - na overgang - het beste bij mijn lichaam past. Esther heeft samen met mij gekeken naar wa... Ver mais
From the beginning, communication in English was fine, and she has always been approachable and easy-going. Building trust with Esther was effortless and I felt comfortable asking her any question t... Ver mais
Afvallen met gegarandeerd resultaat en gewoon blijven genieten van lekker eten. Gevarieerd eten en je niet druk te hoeven maken of je niet te veel of te weinig calorieën binnenkrijgt. Persoonlijk begeleiding. Dan is Proud Today.
Haringbuisdijk 10, 1086VA, Amsterdam, Holanda
Sem histórico de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Ik loop momenteel al een tijdje bij Proud Today. Het heeft me niet alleen geholpen een beter eetpatroon voor mezelf te maken, maar ook een beter ritme. Dankzij de hulp daar is mijn slaap en sport patroon ook verbeterd. Zeker als student vind ik dit belangrijk om te hebben en kan altijd flexibel in contact blijven met Proud Today als ik ergens mee zit.
Bij Proud Today heb ik heel erg kunnen leren dat je eetpatroon ook afhangt van je emoties, bui en overall planning. Die beheersing en de combinatie ervan is altijd voor mij even zoeken geweest, maar sinds ik mij bij Proud Today heb aangesloten kan ik zeggen dat ik grote stappen vooruit heb gemaakt!
Esther is super om mee te praten! Ze geeft altijd goede interessante tips en nieuwe inzichten waar je echt iets mee kan en niet voor de hand liggen. Een top voedingscoach!
Als je wat bemoediging en aanmoediging nodig hebt bij het veranderen van je levenstijl ben je bij Esther van Proud Today aan het juiste adres. In de korte gesprekken die we voerden verkeerden we al snel op vertrouwelijke voet en raakten we al even snel tot de kern. Ik heb daadwerkelijk veel geleerd van haar voedingstips en maak graag gebruik van haar dagmenu's. Ik voel me stukken fitter en jonger.
Esther geeft praktische en bruikbare informatie hoe je je eetpatroon kan veranderen. Kleine veranderingen kunnen al een groot effect hebben, heb ik gemerkt.
Duidelijk plan gekregen van Esther en persoonlijke begeleiding. Ze denkt fijn mee rondom je schema en helpt je echt om je doel te behalen!
De aanpak van Proud Today (Esther) is heel persoonlijk. Je krijgt altijd een op maat gesneden advies, passend bij jouw persoonlijke leefsituatie, waarbij rekening gehouden wordt met sociale aangelegenheden, uitjes en feestjes (door Corona nu iets minder ;-)). De recepten zijn gevarieerd, lekker en makkelijk te bereiden. Je valt af op een natuurlijke manier, die goed vol te houden is. Naast het geadviseerde eetpatroon, is er ook een kort detox programma en heeft Proud Today een eigen lijn met aanvullende supplementen (hoeft niet, mag wel). Kortom: een aanrader voor een ieder die wat wil afvallen en zich fitter wil voelen, zonder je hele leven om te moeten gooien omdat je aan het lijnen bent :-)
Goede producten zoals de Greens onder goede begeleiding van Esther.
Super lekker en ik mis het zelfs als ik het een keer vergeet!!
Goede begeleiding gehad met een mooi resultaat! Ik kon blijven eten wat ik al at met kleine aanpassingen. Realistische eetplanning meegekregen, ik voel me weer vol met energie om te kunnen studeren. Zeer tevreden :)
In juni 2020 kwam ik voor het eerst bij Esther voor voedingsadvies en wat gewichtsverlies. Zij heeft mij aan het lopen gekregen, dagelijks 10.000 stappen, een persoonlijk voedingsplan opgesteld met ondersteuning van 3 supplementen; Lean & Green (zweer ik bij), multivitaminen en Omega-3. In 3 maanden tijd ben ik 6 kilo afgevallen en voelde me 'n stuk fitter door combi van lopen en voeding maar zeker ook door de supplementen. Inmiddels volg ik het voedingsplan niet meer 100% en loop ook niet meer dagelijks maar gebruik ter ondersteuning nog steeds Lean & Green en weet zeker dat dat mij ontzettend helpt! Ik ben zelfs nog 'n kilo afgevallen dus dat metabolisme werkt weer. Heb je net als ik probleem met gewichtstoename tijdens de overgang, dan kan ik je Esther van harte aanbevelen! Ik ben superblij dat ik bij haar terecht ben gekomen en voel me nu zoveel beter.
Super fijn, laagdrempelig contact met Esther, de kleinste tips hebben grote resultaten opgeleverd in een hele korte periode. Duidelijke antwoorden, en er werd goed meegedacht, ook is ze erg motiverend! Ik ben blij dat ik bij jou terrecht gekomen ben!
Het programma bestaat uit 5 eetmomenten per dag. Het is eenvoudig en makkelijk te volgen. Kom je er niet uit? Dan staat Esther altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden en concrete tips te geven. Ben je aan het twijfelen om het traject aan te gaan? Ik zeg DOEN!
Esther van Proud Today heeft goed gepresteerd!
Persoonlijke begeleiding en snel resultaat. Aanrader!
Afvallen is vooral je gedrag veranderen.
Via een collega kreeg ik de tip om Esther te vragen mij te begeleiden met afvallen en weer een gezond eetpatroon te ontwikkelen. Dat is een langdurig traject, maar na zes maanden was ik ruim 15 kg kwijt. Dankzij de menu's en de eerlijke begeleiding van Esther. Toen een half jaar 'rust' om aan het nieuwe normaal te wennen en sinds een maand weer aan de slag om de volgende 20 kg kwijt te raken, en dat zal ook nog wel een halfjaar duren. Met eten, bewegen en vooral een begeleiding die je helpt op het goede spoor te blijven. Wat bovenal prettig is dat ze niet meegaat met de hypes maar gewoon weet dat het geheim van lekker eten zit in een gevarieerd menu met gezonde ingredienten. Veel recepten uit de Levant, Azië en de Mediterane landen maken elke avond weer een feestje bij ons aan tafel.
Esther heeft me goed geholpen met een mooi eetplan. Het eetplan is niet alleen om af te vallen maar ook om slank te blijven. Ik beveel haar zeker aan!
Esther’s methode typeert zich het beste met het woord: persoonlijk! Haar begeleiding, de menu’s en het contact tijdens de consulten en tussendoor was echt helemaal afgestemd op mijn behoeften en heel prettig. Haar menu’s zijn gevarieerd, gebalanceerd en echt lekker. Zelfs na afloop van ons traject kreeg ik nog wat tips toegestuurd, dat toont hoe betrokken ze is. Ik ben ontzettend blij met mijn resultaat en zit erg goed in mijn vel daardoor. Dank!”
Ik ben met hulp van Proud Today 6 kilo kwijtgeraakt! De aanpak van Esther is heel prettig en goed te doen. Ze denkt met je mee als het even niet wil lukken waarbij vooral de innerlijke motivatie weer wordt gestimuleerd. Mij heeft het vooral geholpen gezond te leven en had ik nooit het idee dat ik ‘moest’ lijnen. Enne de recepten van Esther zijn heerlijk!!
Lekkere recepten en totaal geen hongergevoel! En dan toch afvallen.
Fijne begeleiding van Esther, ook in het vinden van alternatieven.
Via social media kwam ik uit bij Proud Today. Ik wist dat ik hulp nodig had maar wilde dat de hulp oprecht was met goede begeleiding zonder “gekke trends” zoal low carb of alleen sappen. Ik moest weer terug naar mijn gezonde “ik”, via een normaal voedingspatroon.
Esther is toegankelijk, meedenkend en kijkt naar wie je bent. Ik kwam erachter dat mijn hoeveelheden en wat is een keer iets lekkers, geheel uit zijn verband was. Geen honger dieet geen fratsen wel goed werkende gezonde aanvullingen, zoals “the greens” oftewel green juice, ik zweer erbij. Behalve de juiste voeding komen ook je emoties ter sprake. Esther is toegankelijk en heeft professionele kennis in huis om je etenspatroon weer op de rit te zetten!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.