Kasper er en virkelig dygtig formidler, som man har lyst til at lytte til. Jeg har deltaget i webinar hos Proximo, som har været både inspirerende og meget nemme at følge. Kasper formår at fork... Ver mais

A empresa respondeu
Man lærer altid nye metoder, når man arbejder med alle Microsofts programmer ved at følge Proximos kurser, og man bliver aldrig færdig. Men ved at vælge de programmer, der er relevante for ens arb... Ver mais
A empresa respondeu
Signede up for en uges prøveperiode, da jeg gerne ville genopfriske mine PPT skills. Virkelig sympatisk, nemt og konkret online kursus at gå til! Levede fuldt op til mine forventninger.
Escrito pela empresa
Vil du lære Excel og Office effektivt og få hjælp, når du har brug for det?
Hos Proximo får du adgang til nogle af Danmarks bedste onlinekurser i Microsoft Office med fokus på Excel. Du får samtidig hurtig og personlig support, når du sidder fast.
Vi er det rette sted for dig, hvis du:
Uanset om du er begynder, øvet eller ekspert, hjælper vi dig videre.
Escrito pela empresa

Prøv os i 30 dage. Er du ikke tilfreds, får du pengene tilbage.

Sømosevej 17, 2740, Skovlunde, Dinamarca

Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Kasper er en virkelig dygtig formidler, som man har lyst til at lytte til.
Jeg har deltaget i webinar hos Proximo, som har været både inspirerende og meget nemme at følge. Kasper formår at forklare på en enkel og letforståelig måde, som gør det nemt at omsætte det til praksis.
Efter en samtale med Kasper på telefonen fik jeg endnu mere lyst til at skrive en anbefaling her. Jeg følte mig virkelig mødt i forhold til mine behov og oplevede Kasper som utrolig empatisk.
Jeg glæder mig til at komme videre med de mange muligheder, der ligger i Proximo-løsningen.

Resposta de Proximo
Jeg kan kun give Proximo 5 stjerner og ville give mere hvis jeg kunne. Jeg har arbejdet som håndværker i 20 år og brugt office pakken på et lavt niveau. Nu har jeg skiftet branche og har brug for udvidet Excel og Word. Så jeg har taget de kurser der var relevante for mig hos Proximo og det har givet mig så meget værdi i min hverdag. Det er bygget op i små lektioner (5-10 min), med efterfølgende opgaver, så det er super overskueligt. Jeg har og vil anbefale Proximo til alle. Ikke kun nybegyndere. Der er kurser til alle niveauer. Hvis du har spørgsmål svarer de inden for 24 timer. Jeg vender helt sikkert tilbage efter mere viden.

Resposta de Proximo
Virkelig sympatisk, nemt og konkret online kursus at gå til!
Levede fuldt op til mine forventninger.

Resposta de Proximo
Kasper er en vanvittig dygtig formidler. Excel har altid været noget, som jeg har åbnet med stor æresfrygt, men efter Kasper har haft kløerne i mig, så er det med stor glæde. Kan varmt anbefale Proximo, hvis man er på udkig efter at blive god til Excel - uden at det rent faktisk tager særlig lang tid.

Resposta de Proximo
Man kan ikke få lov til at opsige sit medlemskab. Og når man kommer igennem hele processen, burde man modtage en bekræftelse på mail, men den kommer aldrig. Og man kan ikke fjerne sit betalingskort, så der bliver kontinuerligt trukke penge, på trods af gentagende opsigelser.

Resposta de Proximo
Men ved at vælge de programmer, der er relevante for ens arbejde og udvikling lige nu, får man særdeles gode muligheder for løbende at udvide sine færdigheder og blive dygtigere.
Når behovet så ændrer sig tager man blot en tur mere med Proximo tak.
Ole

Godt Excel kursusmateriale.
Fungerede rigtig godt for mig, at kunne tage moduler eller søge viden om specifikke Excel funktioner, når jeg havde tid i kalenderen. God vejledning og kommunikation, hvis der var behov for det.

Resposta de Proximo
Meget god oplevelse og fantastisk support.

Resposta de Proximo
Dejlige små og let spiselige videoer. Virkelig godt forklaret.
Fantastisk fleksibel løsning der har hjulpet mange af mine kolleger og mig selv. Undervisning nemt tilgængeligt og når du har tid og lyst. Grundigt (nogle gan

Tag tiden og bare lær det. Det virker hos Proximo

Resposta de Proximo
Fremragende. Virkelig en god lærerig oplevelse.
Det bedste er at det er bygget op om små kurser som det er nemt at vende tilbage til.

Resposta de Proximo
Det bedste og mest effektive "kursus" jeg har deltaget i. Skal jeg tilføje noget - så kom i gang, og spild ikke din tid med at vente.
Du sidder måske med en følelse af, at det der excel, powerpoint, word mv., er lidt smart og ude af trit, med det du oplever i hverdagen. Men vil du tage til genmæle, eller føre din egen dokumentation på en overbevisende måde, så kan du det kun, hvis du er bekendt med,hvad det kan gøre for dig.
Husk på, at det normalt er de bedste argumenter, der vinder "kampen".
Jeg var en ok bruger i starten, men det her kursus flytter dig og din argumentation i den rigtige retning.
Her får du viden og indsigt, der kan gøre en forskel for dig.
God fornøjelse og pøj pøj.

Resposta de Proximo
Jeg anbefaler varmt Proximos kurser. Man lærer virkelig meget på ingen tid. Og det er sjovt!
Jeg har brugt Excel i 23 år mit professionelle liv, men jeg har heldigvis ikke vidst hvor meget tid, jeg har spildt, fordi jeg ikke var god til funktioner og opslag.

Resposta de Proximo
Godt Power Point kursus. Dette hjalp mig meget, ved hurtigt at kunne lave en præsentation uden ret meget forudgående kendskab til programmet.

Resposta de Proximo
Gode kurser, som man kan tag i sit eget tempo, når man vil, hvor der både er videoer og opgaver. Prisen er også fornuftig, hvor de tilbyder forskellige løsninger.

Resposta de Proximo
Alt bliver forklaret, så man kan forstå det uden den helt store viden om området

Resposta de Proximo
Fremragende til Excel genopfriskning inden start på nyt job.

Resposta de Proximo
Jeg syntes det er rigtig godt har lært en hel del ved det.

Resposta de Proximo
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.