Beställde en ny fjärrkontroll till min TV, beställning och betalprocessen var väldigt smidig. När jag väl hade fått fjärrkontrollen visade det sig vara en defekt kontroll. Kontaktade supporterteamet s... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Beställde en klocka till min dotter i julklapp. Klockan levererades hem till mig i utsatt tid. Det saknades en skruv till simkortsluckan (kanske var jag som tappade bort den) Kontaktade supporten... Ver mais
Jag försökte först recensera produkten på webbplatsen men det visade sig vara omöjligt, så man undrar vem som skrivit recensionerna på produktsidan!?! Ta recensionerna med en stor nypa salt! 1.... Ver mais
Detalhes da empresa
- Loja de presentes
- Loja de acessórios para Celulares
- Centro de Saúde e Beleza
- Loja de Hobbies
- Loja de utensílios de cozinha
- Loja de novidades
Hos oss hittar du ett brett sortiment av billiga prylar och smarta lösningar för vardagen. Vi erbjuder allt inom mobil och teknik, produkter för husdjur, trädgårdstillbehör och saker som boostar din hälsa. Oavsett vad du behöver kan du lita på att få prisvärda och praktiska alternativ med gratis leverans hos Prylify.se!
Informações de contato
Fältmätargatan 11, 721 35, Västerås, Suécia
- info@prylify.se
- prylify.se
Respondeu a 97% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Köpte Xpreen Laser Pen!
Köpte Xpreen Laser Pen och fläcken som jag hade i 10-15 år försvann efter 2-3 minuter! Grymma produkter och bra frakt och betalalternativ.
Snabbt o smidigt.
Lång leveranstid och katastrof kvalite
Riktigt dåligt av dom, först så står det att frakten tar 2-3 arbets dagar. Det tog 16 dagar för en ps4 kontroll att komma! Men när den väl kom så var kvaliteten jäklig dålig. Man kan se direkt att det är en förfalskning. Orginal knappar finns ej (ps4 loggan finns ej på mitt knappen), den väger ingeting och knapparna är jätte sega. Sedan går jag in för att spela med min vän. Då klagar han på att min mick prasslar, då testar jag två andra headset men ändån så prasslar det. Beställ absolut inte härifrån!! Barn som äger detta dropshipping företag.

FÅTT MAIL MED RABATTKOD som ej fungerar
Hittar ingen info om att varan har nedsatt pris (procentsats), ändå går det inte att få rabatt pga ATT VARAN ÄR NEDSATT.

Lätt att beställa
Beställde undervattenslampor till min…
Beställde undervattenslampor till min badtunna, det stod 2-3 arbetsdagar nu har det gått snart 3 veckor och fortfarande inga lampor... bluffföretag?
Dom ber mig sedan maila dom och dom svarar inte, beställ verkligen inte från detta bluff&båg företag

Resposta de Prylify.se
Dåligt köp pågrund av felaktig beskrivning av produkten på webbsidan
Köpte en Android tv box MXQ PRO 4K 5G som enligt beskrivningen var Android version 10 men den boxen som kom i paketet är en mycket äldre version och är inte kompatibel med you tube och netflix riktigt dåligt att använda felaktig information i annonsen

Resposta de Prylify.se
Ni kan kontrollera att jag har betalat…
Ni kan kontrollera att jag har betalat in 149sek den 25/02.men fick ingen
leverans.så den sista beställning
Kostar också 149 kronor., Kolla upp
det.
Mvh Jan Gudmundsen Lilla torg 4
34243 Ljungby Tel 0730971321

Resposta de Prylify.se
Fick inte min vara jag betalt...
Fick inte min vara jag betalt.... Sen går det inte att få tag på dom🤮

Snabbt och enkelt 👍
Gick utmärkt att beställa
Gick utmärkt att beställa, så får vi se om det kommer fram också.
Företaget ljuger
Beställde härifrån då företaget utlovar snabb leverans, 2-3 arbetsdagar. Är inne på 10, varav 6 arbetsdagar sedan beställningen gjordes. Fortfarande ingen leverans. Går in på sidan då jag tänker att jag behöver komma i kontakt med bolaget. Den läsningen gjorde inte mig muntrare. Endast mailkontakt och det kan ta mycket lång tid innan svar, upp till 15 dagar.
Kommer aldrig mer att beställa något härifrån.

Resposta de Prylify.se
Tack för att ni tog er tid att fixa de!t orättvis !
Tack för att ni tog er tid att fixa det. Jag kommer att betala frakt därifrån hem till mig , eftersom min man är alvarligt sjuk, det är han som brukar hämta.
Emma perdomo 🙏👍

Resposta de Prylify.se
tar alldeles för lång tid att få hem…
tar alldeles för lång tid att få hem mätaren
Inga problem med att få paketet MEN…
Inga problem med att få paketet MEN sedan kom problemet när det skulle sändas i retur. Bekostade själv kostnaden på Post Nord och sände till en adress som stod på retursedel. Tyvärr så kunde inte ni hämta detta paket som troligen hamnade hos ett postombud. Nu är paketet på väg tillbaka och jag vet inte när det kommer så att jag kan sända tillba det igen. Mottagarens adress är samma som jag sände till. Hopplöst.

Snabbt levererat till mej
Jag bestälde en fjärkontroll den va…
Jag bestälde en fjärkontroll den va trasig när jag fick den så jag försökte skriva till dom men inget svar på två veckor så jag varnar att inte använda detta företag

Kanon laddare andra köpet av denna
Kanon laddare andra köpet av denna
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.