Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Beställde en ny fjärrkontroll till min TV, beställning och betalprocessen var väldigt smidig. När jag väl hade fått fjärrkontrollen visade det sig vara en defekt kontroll. Kontaktade supporterteamet s... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Beställde en klocka till min dotter i julklapp. Klockan levererades hem till mig i utsatt tid. Det saknades en skruv till simkortsluckan (kanske var jag som tappade bort den) Kontaktade supporten... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Jag försökte först recensera produkten på webbplatsen men det visade sig vara omöjligt, så man undrar vem som skrivit recensionerna på produktsidan!?! Ta recensionerna med en stor nypa salt! 1.... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de presentes
  2. Loja de acessórios para Celulares
  3. Centro de Saúde e Beleza
  4. Loja de Hobbies
  5. Loja de utensílios de cozinha
  6. Loja de novidades

Hos oss hittar du ett brett sortiment av billiga prylar och smarta lösningar för vardagen. Vi erbjuder allt inom mobil och teknik, produkter för husdjur, trädgårdstillbehör och saker som boostar din hälsa. Oavsett vad du behöver kan du lita på att få prisvärda och praktiska alternativ med gratis leverans hos Prylify.se!

Informações de contato

3,5

Bom

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

1 mil avaliações

Respondeu a 97% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Lång leveranstid och katastrof kvalite

Riktigt dåligt av dom, först så står det att frakten tar 2-3 arbets dagar. Det tog 16 dagar för en ps4 kontroll att komma! Men när den väl kom så var kvaliteten jäklig dålig. Man kan se direkt att det är en förfalskning. Orginal knappar finns ej (ps4 loggan finns ej på mitt knappen), den väger ingeting och knapparna är jätte sega. Sedan går jag in för att spela med min vän. Då klagar han på att min mick prasslar, då testar jag två andra headset men ändån så prasslar det. Beställ absolut inte härifrån!! Barn som äger detta dropshipping företag.

22 de fevereiro de 2026

Hej Elias
Tack för ditt omdöme.

Tråkigt att höra att du upplever att produkten inte motsvarat dina förväntningar. Om du har frågor eller behöver hjälp med din order så är du varmt välkommen att mejla till vår kundservice: info@prylify.se så ska vi göra vårt bästa för att hjälpa dej.

Ha en fin fortsatt dag 😊

FÅTT MAIL MED RABATTKOD som ej fungerar

Hittar ingen info om att varan har nedsatt pris (procentsats), ändå går det inte att få rabatt pga ATT VARAN ÄR NEDSATT.

6 de março de 2026

Tack för ditt omdöme.

Om du har frågor eller behöver hjälp så är du varmt välkommen att mejla till vår kundservice: info@prylify.se så hjälper vi dej vidare i ditt ärende.

Ha en fin dag!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Beställde undervattenslampor till min…

Beställde undervattenslampor till min badtunna, det stod 2-3 arbetsdagar nu har det gått snart 3 veckor och fortfarande inga lampor... bluffföretag?

Dom ber mig sedan maila dom och dom svarar inte, beställ verkligen inte från detta bluff&båg företag

3 de março de 2026

Hej Oliver,
Tack för ditt omdöme.

Vi beklagar att du inte har fått svaret från kundservice. De skickade ett svar på ditt mejl den 5 mars 2026 klockan 11.20. Vänligen kontrollera även din skräppost, eftersom mejlet ibland kan hamna där.

Ha en fin fortsatt dag 😊

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dåligt köp pågrund av felaktig beskrivning av produkten på webbsidan

Köpte en Android tv box MXQ PRO 4K 5G som enligt beskrivningen var Android version 10 men den boxen som kom i paketet är en mycket äldre version och är inte kompatibel med you tube och netflix riktigt dåligt att använda felaktig information i annonsen

26 de fevereiro de 2026

Tack för ditt omdöme

Beklagar att höra att du upplevt att produkten inte stämmer med beskrivningen.
Mejla gärna till vår kundservice: info@prylify.se så ska vi hjälpa dej med ditt order.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ni kan kontrollera att jag har betalat…

Ni kan kontrollera att jag har betalat in 149sek den 25/02.men fick ingen

22 de fevereiro de 2026

Hej Jan
Tack för ditt omdöme
Tråkigt att höra detta.

Kontakta gärna vår kundservice: info@prylify.se om detta så ska vi hjälpa dej att se vad som kan ha hänt.

Ha en trevlig fortsatt måndag 😊

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Fick inte min vara jag betalt...

Fick inte min vara jag betalt.... Sen går det inte att få tag på dom🤮

24 de fevereiro de 2026

Tack för ditt omdöme.

Vi beklagar att du inte har tagit emot vårt mejlsvar. Vår kundtjänst besvarade ditt mejl bara några minuter efter att det kom in till oss. Vänligen kontrollera om vårt svar kan ha hamnat i din skräppost.

Ha en fin fortsatt vecka

Företaget ljuger

Beställde härifrån då företaget utlovar snabb leverans, 2-3 arbetsdagar. Är inne på 10, varav 6 arbetsdagar sedan beställningen gjordes. Fortfarande ingen leverans. Går in på sidan då jag tänker att jag behöver komma i kontakt med bolaget. Den läsningen gjorde inte mig muntrare. Endast mailkontakt och det kan ta mycket lång tid innan svar, upp till 15 dagar.
Kommer aldrig mer att beställa något härifrån.

9 de fevereiro de 2026

Tack för ditt omdöme.
Leveranstiden kan variera beroende på vilken produkt som beställs, och den aktuella leveranstiden står alltid angiven på produktsidan innan varan läggs i varukorgen.
Återkom gärna med ordernummer till vår kundservice: info@prylify.se så ska vi hjälpa dej och se vad som kan ha hänt med din order. Vår svarstid på kundservice är på vardagar inom 24 timmar.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Tack för att ni tog er tid att fixa de!t orättvis !

Tack för att ni tog er tid att fixa det. Jag kommer att betala frakt därifrån hem till mig , eftersom min man är alvarligt sjuk, det är han som brukar hämta.

Emma perdomo 🙏👍

4 de fevereiro de 2026

Hej Emma,
Tack för ditt omdöme.
Vi beklagar verkligen att höra om din upplevelse. Vår kundservice har mejlat dig i ärendet och hjälper dig gärna vidare därifrån.

Ha en fin fortsatt dag!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Inga problem med att få paketet MEN…

Inga problem med att få paketet MEN sedan kom problemet när det skulle sändas i retur. Bekostade själv kostnaden på Post Nord och sände till en adress som stod på retursedel. Tyvärr så kunde inte ni hämta detta paket som troligen hamnade hos ett postombud. Nu är paketet på väg tillbaka och jag vet inte när det kommer så att jag kan sända tillba det igen. Mottagarens adress är samma som jag sände till. Hopplöst.

26 de janeiro de 2026

Hej, Olof
Tack för ditt omdöme.

Tyvärr har vi inte möjlighet att hämta ut returer som skickas till ett service point/ombud. I detta fall användes ett fraktsätt som inte levereras direkt till vår adress, utan istället till ett ombud, vilket innebär att vi inte kan ta emot försändelsen.

När man köper frakt via PostNord får man ett försändelse-ID på kvittot. Med detta nummer kan man via PostNords hemsida spåra försändelsen och se när den returneras till avsändaren.

Vi hänvisar gärna till informationen som tidigare har skickats i mejl från vår kundservice angående detta ärende.

Om du har frågor eller behövermer hjälp så är du varmt välkommen att mejla till vår kundservice: info@prylify.se

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jag bestälde en fjärkontroll den va…

Jag bestälde en fjärkontroll den va trasig när jag fick den så jag försökte skriva till dom men inget svar på två veckor så jag varnar att inte använda detta företag

4 de janeiro de 2026

Hej Klas
Tack för ditt omdöme.

Beklagar verkligen att höra att din produkt är trasig.
Tyvärr så har vi inte mottagit något tidigare meddelande från dej angående det.
Mejla gärna till vår kundservice: info@prylify.se så ska vi hjälper dej med en reklamation.

Ha en fin fortsatt dag!
Önskar Team Prylify.se

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.