Pscallme Avaliações 1.055

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Allereerst heb uk telefonisch contact gehad wat erg vriendelijk was. Ik had hetgeen wat ik besteld heb de volgende dag nodig om iemand te verrassen. Ondanks dat er een langere tijd voor stond heeft... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heerlijke, mooie winkel. Sieraden blijven mooi. Ik stel hoge eisen aan mijn sieraden en deze blijven mooi. Supervriendelijke service en Pascal is ook heel servicegericht! Top aanrader!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

ik stuurde mijn gebroken ketting in ter reparatie en kreeg een geheel nieuwe terug was helemaal verbaasd super fijne service hebben ze daar Kwaliteit en service staat hoog in het vaandel

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Helaas was mijn armbandje geknapt, het grootste gedeelte van de balletjes zaten er gelukkig nog aan. Maar het was ook even zoeken naar de rest van de balletjes, volgens mij hebben we er een aantal nie... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Fabricante de jóias

PScallme is in 2009 opgericht door Pascal van de Bunte. De naam PScallme is afgeleid van de naam Pascal. PScallme staat bekend om de kwaliteit van haar sieraden. Alle sieraden uit de collectie zijn te combineren met elkaar, zodat iedereen zijn eigen stijl kan dragen. De collectie van PScallme bestaat uit armbanden, kettingen, enkelbandjes, ringen en oorbellen. Alle items uit de collectie zijn te combineren met andere items uit de collectie. Door de verschillende armbanden en materialen te combineren ontstaat een eigen set naar persoonlijke smaak. De collectie is draagbaar bij iedere gelegenheid en te matchen met je garderobe. Of je nu een avondje uitgaat of dat je de sieraden van PScallme met je favoriete outfit combineert, you always look amazing with PScallme!

Informações de contato

4,8

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

1 mil avaliações

Respondeu a 85% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Allereerst heb ik telefonisch contact…

Allereerst heb uk telefonisch contact gehad wat erg vriendelijk was.
Ik had hetgeen wat ik besteld heb de volgende dag nodig om iemand te verrassen.
Ondanks dat er een langere tijd voor stond heeft men er voor gezorgd dat het de volgende dag bij mij was.Top!

23 de abril de 2026

Resposta da Pscallme

Hartelijk dank voor de mooie 5-sterren review!
Wat fijn om te horen dat je het telefonische contact als vriendelijk hebt ervaren en dat wij je hebben kunnen helpen om jouw verrassing op tijd in huis te hebben. We doen altijd ons best om mee te denken en zijn blij dat dit zo goed is gelukt.
Graag tot een volgende keer.

Fantastisch

Heerlijke, mooie winkel. Sieraden blijven mooi.

Ik stel hoge eisen aan mijn sieraden en deze blijven mooi.

Supervriendelijke service en Pascal is ook heel servicegericht! Top aanrader!

24 de abril de 2026

Resposta da Pscallme

Super bedankt voor je mooie review!
Wat leuk om te horen dat je zo blij bent met de sieraden en dat ze mooi blijven — zeker als je hoge eisen stelt, betekent dat extra veel voor ons.
En ook dank voor je lieve woorden over de service, we geven dit zeker door.
Graag tot snel weer. Liefs Team PScallme

Super snelle levering

Super snelle levering, één keer iets gehad wat niet klopte en dit werd keurig opgelost. Gewoon een tevreden klant.

23 de abril de 2026

Resposta da Pscallme

Dank je wel voor je fijne review! Super om te horen dat alles snel geleverd werd en dat we het probleem netjes voor je hebben kunnen oplossen. Blij met jou als tevreden klant. Liefs Team PScallme

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Kwaliteit matig

Snel geleverd en sieraden mooi verpakt, maar kwaliteit teleurstellend.

20 de abril de 2026

Resposta da Pscallme

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat de levering snel was en dat je de verpakking mooi vond. We hebben inmiddels telefonisch contact gehad waarbij je aangaf dat het niet om de kwaliteit van onze sieraden gaat, maar dat de uitstraling niet aan je verwachting voldoet. Zoals ook aangegeven waarderen wij je feedback, die helpt ons om onze collectie en productinformatie te blijven verbeteren. Inmiddels hebben wij de set van je retour ontvangen en is deze door ons gecrediteerd. Wellicht dat we je in de toekomst alsnog als klant mogen verwelkomen. Liefs Team PScallme

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snel en goed en mooi verpakt

Resposta da Pscallme

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat alles snel, goed én mooi verpakt bij je is aangekomen. Heel veel plezier met je aankoop en hopelijk tot snel weer! Liefs Team PScallme

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Toch weer opnieuw een leuk armbandje…

Toch weer opnieuw een leuk armbandje gekocht want ze blijven echt mooi!

Resposta da Pscallme

Wat leuk om te horen, dank je wel voor je mooie review! Fijn dat je zo tevreden bent en dat de armbandjes mooi blijven, daar doen we het voor. Heel veel plezier met je nieuwe armband en hopelijk tot snel weer! Liefs Team PScallme

fantastische service

20 de abril de 2026

Resposta da Pscallme

Wat geweldig om te horen, dank je wel! We zijn blij dat je onze service als fantastisch hebt ervaren, daar doen we het voor. Hopelijk zien we je snel weer! Liefs Team PScallme

Snel en supernetjes geholpen

Snel en supernetjes geholpen

Resposta da Pscallme

Bedankt voor de mooie review! We vinden het belangrijk dat je snel en netjes geholpen wordt, dus leuk dat je dat zo hebt ervaren. Graag tot een volgende keer! Liefs Team PScallme

reparatie

super fijne service hebben ze daar

Kwaliteit en service staat hoog in het vaandel

14 de abril de 2026

Resposta da Pscallme

Wat fijn om te horen dat je zo positief verrast bent! We vinden het belangrijk om je niet alleen te helpen met een oplossing, maar je ook nét dat beetje extra te bieden.
Bedankt voor je mooie woorden over onze service en kwaliteit.
Liefs Team PScallme

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede service en vriendelijke…

Goede service en vriendelijke medewerksters.

Resposta da Pscallme

Wat fijn om te horen, dank je wel! We geven je complimenten met plezier door aan onze medewerksters.
Fijn dat je onze service en vriendelijkheid zo hebt ervaren.
Graag tot een volgende keer. Liefs Team PScallme

Top service

Top. Snel antwoord op vragen.

Prachtige armbanden. Ben er heel blij mee!

14 de abril de 2026

Resposta da Pscallme

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service, snelle levering en natuurlijk de armbanden. Heel veel plezier ervan!
Liefs Team PScallme

Prachtige sieraden

Prachtige sieraden die mooi verpakt worden verstuurd, het is een cadeautje voor jezelf

13 de abril de 2026

Resposta da Pscallme

Wat leuk om te horen dat je onze sieraden én de verpakking zo waardeert. Zo maken we er inderdaad graag een klein cadeautje van voor jezelf. We hopen je snel weer te zien! Liefs Team PScallme

Very fast delivery

Very fast delivery! Helpful.

Resposta da Pscallme

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je de snelle levering en onze service als prettig hebt ervaren. We hopen je snel weer terug te zien! Liefs Team PScallme

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super leuk ingepakt en een prachtige…

Super leuk ingepakt en een prachtige armband. Verzending was erg snel!

10 de abril de 2026

Resposta da Pscallme

Bedankt voor je mooie review! Wat leuk om te horen dat je blij bent met de verpakking én je armband. En fijn dat de verzending zo snel was! Veel plezier met je aankoop en bedankt voor je vertrouwen. Liefs Team PScallme

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super mooi armbandje en super service…

Super mooi armbandje en super service want ik had eerst de 4mm besteld maar later gelukkig toch omgeruild voor de 5mm.

1 de abril de 2026

Resposta da Pscallme

Bedankt voor je mooie review. Wat fijn dat je zo blij bent met je armbandje én dat het omruilen naar 5mm goed is verlopen! Dank je wel voor je vertrouwen in Pscallme!

Reparatie Ketting

Wat een service
ik stuurde mijn ketting in ter reparatie en krijg een geheel nieuwe terug gestuurd.
kijk daar ligt nou de kwaliteit van het bedrijf Pscallme

Avaliação não solicitada

Resposta da Pscallme

Bedankt voor je prachtige review. Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent. Dank je wel voor je vertrouwen en graag tot een volgende keer! Liefs Team Pscallme

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mooie sierraden en betrouwbare webshop

Mooie sierraden. Goede klantenservice en snelle verzending.

4 de dezembro de 2025

Resposta da Pscallme

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze sieraden, klantenservice en de snelle verzending. We hopen je snel weer terug te zien! Liefs Team PScallme

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super goede en snelle service

Super goede en snelle service. Mijn armband kon direct kleiner worden gemaakt terwijl ik een kopje thee aangeboden kreeg. Mooie winkel en dan ben je geneigd meer te kopen🤩

8 de abril de 2026

Resposta da Pscallme

Wat een fantastische review, bedankt! Geweldig om te horen dat je onze service als snel en prettig hebt ervaren. Fijn dat we je armband direct passend konden maken en dat je je welkom voelde in de winkel, inclusief een kopje thee natuurlijk. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen! Liefs Team PScallme

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.