Veja o que dizem as avaliações
Op winst gerichte cowboy club. Kwetsbare mensen zijn hier niet veilig. Mijn advies: Geef al je klachten door aan verzekeraar en de zorg autoriteit, mensen verdienen bescherming en deze tent moet dicht... Ver mais
Informações de contato
Normalmente responde dentro de 1 mês
Wachttijd klopt niet.
Wachttijd klopt niet.
Wat een jokers.
De dienstverlening is slecht en…
De dienstverlening is slecht en oneerlijk. Op uw website staat dat men binnen twee weken een intakegesprek krijgt, maar dit klopt niet. Twee weken na het versturen van de verwijsbrief heeft niemand contact met mij opgenomen. Ik heb zelf twee keer gebeld om te vragen waarom er geen contact is opgenomen binnen de aangegeven termijn.
Pas na twee weken wachten werd ik gebeld om een intakegesprek in te plannen. De medewerkster vertelde mij dat de eerst mogelijke afspraak pas over een maand is. Dit is onacceptabel en niet geloofwaardig.
Als de wachttijd al zes weken is alleen om een intakegesprek te krijgen, hoe lang moet men dan wachten op de daadwerkelijke behandelingen?
De informatie op de website is dus onjuist en misleidend. Ik raad patiënten en huisartsen aan hier rekening mee te houden, aangezien de wachttijden niet overeenkomen met wat er wordt gecommuniceerd.
Helaas is dit een verspilling van tijd en energie. Er wordt geen rekening gehouden met het feit dat patiënten psychische problemen hebben en dit soort wachttijden en misleiding absoluut niet verdienen.
Foute facturen, torenhoge rekeningen en dreigen met deurwaarders
Via de huisarts ben ik aangemeld bij Psycholoog Nederland in de hoop mij zo snel te kunnen helpen met mijn klachten. Daar was nauwelijks wachttijd en nu weet ik waarom. Dat het meer psychische problemen veroorzaakt dan dat ik had door onder andere foute facturen, de keiharde en zakelijke houding van het personeel, hoge tarieven die maar gedeeltelijk werden vergoed en het dreigen met deurwaarders. Nadat ik mijn behandeling had stopgezet ben ik nog bijna een jaar bezig geweest met de financiële afwikkeling. De eindbrief bleek de huisarts nooit ontvangen te hebben.
Ten eerste werden consequent fouten gemaakt in de facturering. Zo werden sessies in rekening gebracht die niet hadden plaatsgevonden. Dit is mijn voornaamste klacht, waardoor ik nog lange tijd met Psycholoog Nederland te maken heb gehad. Ik moest deze fouten aantonen. Ten tweede waren de bedragen ontzettend hoog. Voor in totaal een intake, 3 behandelsessies en 2 groepssessies werd 1.835 euro gerekend. Denk aan 68,29 euro per vijf minuten losse diagnostiek, 191,76 euro voor 30 minuten diagnostiek en 179,94 euro voor 45 minuten behandeling. Zo kom je, zoals anderen beschrijven op een bedrag van bijna 1.000 euro voor enkel een intake. Ten derde werd, ondanks dat de factuur niet klopte én minder werd vergoed door de zorgverzekeraar én contact met Psycholoog Nederland, direct na de betaaltermijn meermaals gedreigd met deurwaarders via e-mails en brieven(post). Uiteindelijk is er door mij na alle dreigingen toch betaald. Dit kostte mij vele weekenden werk en bijna een jaar om het verkeerd gefactureerde geld terug te krijgen. Ten vierde is mij nooit verteld dat er zulke hoge kosten aan de diagnostiek en behandeling zouden hangen en werd zelfs de indruk gewekt dat je er aanvullende sessies kosteloos bij kon volgen in groepsverband. Ten vijfde is mij nooit verteld dat zij geen contract hadden met mijn zorgverzekeraar en werd deze indruk wel gewekt. Bij het intypen van de naam op internet krijg je ook te zien ‘Geen wachtlijst - Vergoed door verzekeraar’. Ten zesde hebben de behandelingen totaal geen meerwaarde gehad en zijn overschaduwd door de aanmaningen.
Dit doet iemand met psychische problemen geen goed en zijn problemen die zeker in de psychische zorg niet mogen voorkomen. Ik heb bij de intake ook de vraag gesteld waarom er geen/zeer korte wachtlijsten zijn bij psycholoog Nederland, maar de reden dat er geen/weinig contracten zijn met zorgverzekeraars is nooit genoemd. Dit is dus de reden. Ook zou ik het fijn vinden als toekomstige cliënten worden gewezen op de kosten van de psychologische hulp. Ook al moet je je hier ook zelf in verdiepen, wordt er zo makkelijk gedaan over het volgen van sessies en dergelijken dat je dit niet door hebt. Ook wordt dit door geen enkele medewerker aangegeven. Hierdoor is mijn vertrouwen in de zorg aangetast.
Syseemtherapie Utrecht
Samen met mijn partner heb ik systeemtherapie gevolgd van Amanda de Wind in Utrecht. Wij hebben deze sessies als zeer prettig ervaren. Amanda heeft veel kennis over haar vakgebied en wist ons op zeer neutrale wijze verder te helpen in onze relatie, zij koos nooit partij in de sessies en gaf ons het gevoel dat ons beide beleving ertoe deed. Amanda gebruikt ook vaak humor in de sessies wat voor ons heel goed werkte. Wij zouden de systeemtherapie bij Amanda absoluut aanbevelen!
Gesolliciteerd op de functie van CCC…
Gesolliciteerd op de functie van CCC medewerker. Na kruisverhoor gesprekken aangenomen en na 16 dagen werd er doodleuk gezegd dat de proeftijd niet zou worden verlengt met een hele vage reden. Een zeer bizarre ervaring. Het is allemaal erg slecht geregeld daar en de sfeer is niet heel prettig. Ze zoeken nog steeds personeel maar ik zou er niet gaan solliciteren want voor je het weet vlieg je er weer uit en kun je die tijd als verloren beschouwen. Na nog een reflextie email te hebben gestuurd aan directie, geen reactie ontvangen. Echt schandalig, ben zo kwaad op dit bedrijf!
Zeer af te raden – bewezen gebrek aan transparantie bij Psycholoog Nederland
Mijn ervaring met Psycholoog Nederland was ernstig negatief en belastend.
Vooraf werd mij meegedeeld dat mijn eigen bijdrage beperkt zou blijven en dat de indicatie rond €32,50 per sessie lag. Op basis daarvan ben ik akkoord gegaan met twee intakegesprekken.
Alle communicatie verliep in het Engels, omdat ik geen Nederlands spreek. Toch zijn de financiële voorwaarden uitsluitend in het Nederlands verstrekt, zonder uitleg of controle of ik deze begreep.
Na slechts twee intakegesprekken ontving ik onverwacht een factuur van €761,50. Over dit financiële risico en de daadwerkelijke NZa-tarieven is vooraf niet duidelijk en niet concreet gecommuniceerd. Het Wellbee-portaal, waarnaar werd verwezen voor uitleg over kosten, was bovendien lange tijd niet goed toegankelijk.
Wij hebben deze kwestie voorgelegd aan een onafhankelijke commissie. Daar hebben wij kunnen aantonen dat Psycholoog Nederland onvoldoende transparant is geweest. De commissie heeft geoordeeld dat wij in het gelijk staan. Uiteindelijk hebben wij de diensten niet hoeven betalen.
Maar dit gaat niet om geld.
Ik heb mij aangemeld voor psychologische hulp en ben in plaats daarvan bijna een jaar bezig geweest met stressvolle procedures, correspondentie en onzekerheid. Dat heeft mijn herstel niet geholpen, maar juist vertraagd.
Na mijn ervaring heb ik meerdere openbare reviews gelezen met hetzelfde patroon: lage kostenindicaties vooraf en daarna zeer hoge facturen. Dit wijst op een structureel probleem, niet op een incident.
Zeker binnen de geestelijke gezondheidszorg, waar cliënten vaak kwetsbaar zijn, vind ik deze werkwijze onaanvaardbaar.
Lees de ervaringen van anderen zorgvuldig.
Persoonlijk raad ik Psycholoog Nederland nadrukkelijk af.

Hele goede ervaring met Michelle
Met Michelle Derks ben ik onwijs prettig door het proces gelopen. Tijdens de sessies weet ze de juiste tools te gebruiken om tot 'de kern' te komen en creëert ze tegelijkertijd een fijne sfeer waar er ruimte is voor luchtige en de wat zwaardere onderwerpen. Verder gaf ze de juiste handvatten om in je eigen tijd aan de slag te gaan met je uitdagingen en gaf het veel energie door de progressie die zichtbaar bij de sessies stukje bij stukje werd geboekt. Kortom, ik merk echt een wereld van verschil na mijn traject!
Goede wacht tijd en professionele hulp
Goede wacht tijd en professionele hulp. Ik ben erg tevreden over mijn ervaring met Psycholoog Nederland.
Mijn psychologen zijn kundig en zeer betrokken. Ik heb heel veel aan ze gehad en ben daar zeer dankbaar voor!
Sinds Juli 2024 heb ik in behandeling…
Sinds Juli 2024 heb ik in behandeling gezeten bij Michelle van psycholoog Nederland. Hoe spanned ik het vond om in behandeling te gaan heeft zij mij er zo goed doorheen weten te slepen. Ik merkte heel erg dat er voor mij genoeg ruimte was om zelf mijn input te geven wat ik wou bespreken en er werd niet gehaast met bepaalde onderwerpen die in je behandelplan zitten. Er wordt altijd naar je geluisterd. Ik ben Michelle echt enorm dankbaar voor alles wat zij voor mij heeft gedaan. Zonder haar zou ik nog steeds ergens in een zwart gat zitten.

Resposta de psycholoognederland.org
I have been on therapy sessions here since years
I have been on therapy sessions here since 2022, and I have had a lot of different therapie 's, one of one sessions and groups therapy with many psychologist and social worker. I can say, I am extremely happy with the service they provided me, and the trust and courage I have received from them. I have had developed a nice bond with many therapists and physiologist here and I was always handled with lot of care. When one of the most important person in my life died, I received extra care, appointments fast and extra calls to make sure I will be okay. I have been in two groups therapy, which I have learned so much and grow so much after. Their system allows you to discover yourself, to allow you to join groups therapy tailored to your needs, extra help, evaluations, support. They are highly skilled professional psychologist, and they are doing a wonderful job, as I have experienced it. I could recommend to join them to anyone, who needs therapy, they will help you with their best care as an individual with lot of attention to detail, and not just as a patient but also like a human being.

Resposta de psycholoognederland.org
Onprofessionele psychologen malifidepraktijk psycholoog Nederland ondeskundig oplichters
Het zijn cowboys!!! Onprofessioneel bedrijf, ik vraag me af of de psychologen wel geschoold zijn, ik zie vele van de medewerkers niet in het big register staan en ik betwijfel de kunde van deze OPLICHTERS. Alleen uit op geld. Ga nooit met deze onprofessionele praktijk in zee.

Resposta de psycholoognederland.org
Oplichters als het om facturen gaat..
Mijn psycholoog gaf aan dat de kosten vergoed zouden worden en dat ik in 2025 slechts €40 per sessie zou betalen. Tot mijn verbazing bleek ik het volledige bedrag zelf te moeten betalen: een rekening van €400 uit eigen zak, terwijl slechts €185 werd vergoed uit mijn eigen bijdrage. Dit was al de eerste fout die zij hebben gemaakt.
Daarna maakten ze opnieuw een fout door facturen naar mijn oude e-mailadres te sturen. Dit adres had ik alleen doorgegeven om tijdelijk een link op te ontvangen vanwege een storing in mijn huidige mail. Zonder mijn toestemming hebben ze dat e-mailadres geregistreerd, waardoor ik belangrijke facturen miste, incassokosten kreeg en het vervolgens vier maanden duurde voordat ik iemand van de factureringsafdeling te spreken kreeg.
Na zeker 30 e-mails heen en weer werd er steeds gezegd dat ze “ernaar zouden kijken.” De communicatie verliep via “factuur inzien,” waar alles per e-mail werd verstuurd. Mijn “juiste” factuur verstuurden ze echter tussen allerlei andere berichten, waardoor het volledig onoverzichtelijk werd. Zelfs na het ontvangen van de juiste factuur kreeg ik nog talloze mails met de mededeling dat het “vervelend” was dat het probleem niet was opgelost.
Let dus goed op bij facturatie per e-mail! Ze maken het bewust onoverzichtelijk, zodat je uiteindelijk alsnog extra incassokosten moet betalen.

Resposta de psycholoognederland.org
Van te voren werd mij verteld dat mijn…
Van te voren werd mij verteld dat mijn verzekering de gesprekken gedeeltelijk vergoed en dat het op 40 euro per keer zou zijn. Dit leek mij redelijk. Echter de intake, wat zelf ook een telefonisch gesprek betrof was een rekening van 1000 euro!! Dit was mij niet verteld, sterker nog ik vertelde tijdens mijn intake dat geldproblemen 1 van mijn stressfactoren zijn. Ik heb de website uitgeplozen en er staat hier niks over. Ik ben hier via de email en mijn behandelbaar over in gesprek gegaan maar kreeg per mail een standaard mail over vergoedingen hoe dit landelijk is bepaald ( niks over hoeveel een intake kost). Ik mis dan een antwoord als: excuus dat dit niet duidelijk aan de voorkant wordt benoemd. Wij gaan dit aanpassen. Dat lijkt me niet ingewikkeld.

Levensverhaal van Anja Verhoef
Het was voor mij een hele goede ervaring want ik was een persoon die nooit veel vertelde over zichzelf. Mijn psycholoog heeft ook een soort levensverhaal van mij op papier gezet en daar kan ik veel van leren en dat heeft mij zeker vrijer gemaakt. Toen ik 8 maanden was kwam ik in een sanatorium terecht vanwege TBC. Van die tijd weet ik heel weinig, ik weet dat ik geopereerd ben aan mijn longen en dat ze foto's hebben gemaakt van mijn longen, zelf weet ik heel weinig van die periode. Ik weet in die periode na mijn ziek zijn heel weinig. Ik zelf was heel afstandelijk, heb weinig liefde gekregen. En na het sanatorium ben ik bij mijn ouders gaan wonen. Na mijn schooljaren ben ik aan het zoeken geweest hoe ik mijn leven weer leuk kon krijgen. Ik ben heel vroeg getrouwd en na een aantal jaren kreeg ik een dochter Nanda en een zoon Ralph. Was daar erg blijf mee. Maar het huwelijk was toch niet wat ik er van verwacht had en we zijn toen gescheiden,. Ben een hele lange tijd met mijn 2 kinderen alleen geweest, kreeg naderhand kennis aan een man en daar kreeg ik een dochter er bij, nummer 3. Maar lichamelijk was het niet goed met mij, voelde mij erg eenzaam. Via een kennis kwam ik in kontakt met psycholoog Nederland en daar heb ik heel veel geleerd hoe ik mij zelf kan ontwikkelen. mijn huidige partner toen werd ziek kreeg het aan zijn hart en leukemie. Ik wilde nu graag zelfstandig worden en heb mijn toen ingeschreven bij een datingsite. Daar heb ik mijn huidige partner gevonden. En door hem ben ik naar een psycholoog gegaan en die persoon heeft mij heel goed begeleid en zo werd ik gelukkig verliefd en ook zelfstandig. Ik ben door de psycholoog Nederland fantastisch geholpen en ben heel gelukkig met mijn huidige partner.

Top…
Toen ik begon bij Psycholoog Nederland zat ik diep in een gat. Naar mate de maanden en verschillende behandelingen ben ik beetje bij beetje weer de oude geworden. Ik heb m’n doelen behaald en kan nu weer positief in alle rust verder met m’n persoonlijke ontwikkeling. Ik ben m’n psycholoog (Rosa) heel dankbaar voor alle begrip, begeleiding en geduld.

Declaratiefabriek
Ik ben van te voren ingelicht dat Psycholoog Nederland geen contract heeft met de zorgverzekeraar. Ik heb netjes opgebeld om te vragen hoeveel de intake zou kosten. Ik ben hierin genaaid door een lakse receptioniste die aangaf dat de intake rond de 90 euro was. Vervolgens heb ik 3 gesprekken gehad (2 intakes, 1 teruggave gesprek). Uiteindelijk met een rekening van 883 euro en het resultaat: wij kunnen je niet helpen zo de deur uitgeschopt.
Het betalen van z'n bedrag zonder dat ze uberhaupt met je in zee willen is al erg. Daarnaast zijn ze ook niet objectief en professioneel in de doorverwijzing want ze sturen je gewoon naar een instelling binnen hun eigen koepel.
Kortom: jij bent een nummertje in hun declaratiefabriek.
Ik heb ook geen fijne ervaring met mijn psychologe. Zij is niet instaat te luisteren naar je hulpvraag zonder bevooroordeeld naar je eerdere hulpverleningsgeschiedenis te kijken en ze lacht je uit bij het exit gesprek als je de rekening nog even benoemd.

Grote gedifferentieerde deskundigheid
Grote en veelzijdige deskundigheid
Tussentijdse afstemming op behoefte
Geen tijdsdruk
Voor mij als 72 jarige waren er therapeuten beschikbaar met de nodige levenservaring
Ook mogelijkheden voor groepsactiviteiten

Fijne behandeling
Na mijn doorverwijzing werd ik erg snel geholpen. Door sessies met mijn psycholoog en de groepstherapieën ben ik erg gegroeid. Ik ben dankbaar voor de fijne hulp die ik heb gekregen. Eerst was het qua betalen nog wat onduidelijk maar dit is goed uitgelegd.

Resposta de psycholoognederland.org
Ik heb mijn behandeling zeer goed…
Ik heb mijn behandeling zeer goed ervaren , Rosa was mijn behandelaar en ik was heel blij met haar gedurende de periode dat ik onder behandeling was..

Review uit ervaring
Voorop gesteld heb ik 2 psychologen gehad die mij fijn hebben geholpen. Qua organisatie is het een ramp. De groepstherapie was een grote grap die voornamelijk over het promoten een Disney film ging. Facturen ingediend krijgen bij de verzekeraar verliep moeizaam. Ook word je betrokken cq gedupeerd in de contract problematiek met de zorgverzekeraar. Tot slot als je een keer niet kan ivm een klacht waar je mede voor in behandeling bent mag je 95 euro aftikken ondanks ze maandelijks €1.300 a €1.500 al betaald krijgen.

Resposta de psycholoognederland.org
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.