Banner for Purebob

Purebob Avaliações

1.694
O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wij zijn ontzettend tevreden over PureBob. De levering is altijd snel en alles is iedere keer netjes en zorgvuldig verpakt. Onze hond is dol op de producten! 🐶❤️ Ook het contact is heel prettig: v... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

We hebben onze bestelling van Pure bob, vanmiddag weer netjes ontvangen. Iedere vraag wordt altijd beantwoord. En onze honden zijn dol op de supplementen. En de poeder voor de adem werkt heel goed. Wi... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Prima service, kwalitatief product. Mijn kieskeurige hond vindt het bovendien geweldig lekker! Heel handig in gebruik ook, geen gedoe met ontdooien enz… Makkelijk mee op reis te nemen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hele snelle levering. Heb nog geen abonnement genomen omdat onze hond een hele kieskeurige eter is en ook weinig eet. Hij lust het wel en het ziet er erg goed uit. Een hele enthousiaste eter zal hij n... Ver mais

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

2 mil avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 94% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 mês

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(1.694)

1.251 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De service is top en snel bezorgd Snowy…

De service is top en snel bezorgd Snowy vindt ze heerlijk eindelijk wat hij lekker vindt het is een kieskeurige eter dus hopelijk blijft het zo top

Dank je Miranda!

Eindelijk iets vinden dat een kieskeurige eter lekker vindt, dat is een hele opluchting.

Geef het Snowy telkens op hetzelfde moment en beperk tussendoortjes, dan blijft het meestal precies zo 🐾

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hondenbrokken op maat van je hond en hele goeie service

Ik heb bij pure Bob een proefpakketje aangevraagd en is mooi op tijd toegekomen zoals beloofd. De eerste keer at mijn hond er heel goed van, bij de volgende maaltijd trok ze haar neus op … heeft totaal niets met het eten van Pure Bob te maken, wel met mijn super kieskeurige hond. Dit doet ze met eender ander merk ook. Volharden en niets anders geven is dus de boodschap. Het eten ziet er lekker en aantrekkelijk uit, ruikt ( of beter stinkt) niet naar hondenbrokken, voelt ook niet hard aan. Heb ondertussen via Whatsapp contact gehad met Pure Bob ivm de leveringen en dat verliep super goed met een correcte uitleg en een oplossing op maat. Ik heb ondertussen een mooi abonnement dat aangepast en op maat van de behoefte van mijn hond. Tot nu toe zeer te vrede over Pure Bob

6 de agosto de 2026

Dank je Leen!

Dat de eerste maaltijd vlot gaat en de tweede wat trager is heel normaal, de nieuwigheid is er dan af.

Meng daarom een kwart door zijn vertrouwde eten en bouw op over vijf tot zeven dagen, telkens op hetzelfde moment. Meestal is dat alles wat nodig is. Loop je vast, we zijn er via woef@purebob.com.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Waardeloos geen maatschepje en…

Waardeloos geen maatschepje en proefzakje is net genoeg voor 1 maaltijd zo kan je niet beoordelen wat de hond ervan vindt dat moet je echt een paar dagen testen

2 de agosto de 2026

Resposta da Purebob

Dag Gerda, jammer dat het tegenviel. Even toelichten hoe het proefpakket bedoeld is.

Het dient puur om te zien of je hond de smaak lust, niet om er dagen mee vooruit te komen. Eén maaltijd volstaat daarvoor, want een hond laat meestal meteen weten of hij het lust of niet. Een maatschepje zit bij een gewone bestelling en niet bij het proefpakket, simpelweg omdat er dan nog niets te doseren valt.

En je krijgt er heel wat meer bij dan dat zakje alleen: een recept op maat van je hond, een voedingsplan, een overgangsgids, een gratis account en een gesprek met een voedingsexpert. De 4,95 dekt enkel de verzending, het voer zelf is gratis.

Wil je wel een paar dagen testen voor je beslist, bestel dan eenmalig een losse zak. Dat kan gewoon zonder abonnement, en daarop geldt onze geld-terug-garantie van 60 dagen. Help je graag verder via woef@purebob.com.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Besteld en heel vlug geleverd

Besteld en heel vlug geleverd, binnen 2 dagen. Ons Lola heeft al geproefd, de zalmblokjes waren vlug op, de gedroogde groenten. Even wennen
Ze krijgt ook de snoepjes tegen jeuk en allergie, ze likt minder aan haar poten.
Wij zijn zeer tevreden.

Dank je Rita!

Dat de zalmblokjes eerst opgaan en de gedroogde groenten wat wennen zijn, is heel herkenbaar. Meng ze even door de brokken zodat de geur zich verspreidt, dan gaan ze meestal binnen de week gewoon mee.

Bij de snoepjes tegen jeuk mag je op vier tot acht weken rekenen. Benieuwd wat je bij Lola ziet 🐾

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zeer correcte en snelle levering

Zeer correcte en snelle levering. Product is heel compleet en is heel goed voor ons hondje. Het krabben is al afgenomen. Eerst het product 2 maand geprobeerd en nu een maandelijks abonnement genomen. Geen zorgen meer om het telaat te bestellen. Een aanrader!

Dank je Claudine!

Eerst twee maanden testen en dan pas een abonnement nemen, dat is precies de juiste volgorde 🙂

En dat het krabben al is afgenomen, blijft natuurlijk het belangrijkste. Blijf het dagelijks geven op een vast moment, dan zet dat meestal nog verder door.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik had blijkbaar mijn huisnr niet goed…

Ik had blijkbaar mijn huisnr niet goed ingevuld dus kon het niet bezorgd worden. Dit is meteen goed opgepakt en alsnog snel verzonden en tussentijds contact gehouden. Super netjes!! Bedankt!

26 de julho de 2026

Dank u wel!

Een foutje in het adres kan gebeuren, en dan is het aan ons om het snel recht te zetten en je op de hoogte te houden. Fijn dat dat vlot verliep 🙂

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heel tevreden over de service

Heel tevreden over de luisterbereidheid, het geduld en het mee helpen zoeken naar een oplossing bij hardnekkige allergieën . Prima service en vriendelijk advies en hulp. Bedankt !

6 de agosto de 2026

Dank je Pascale!

Bij hardnekkige allergieën is er zelden één simpele oplossing, dus dan is meedenken en geduld hebben belangrijker dan snel iets verkopen.

Fijn dat je dat zo ervaren hebt 💙

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Ik moet het nog gaan uitproberen met…

Ik moet het nog gaan uitproberen met mijn hondje Buffy.hij heeft meerdere allergieën. Waaronder grassen en pollen ,gisten en insecten.dus een hele weg om dat onder controle te krijgen.

Resposta da Purebob

Dag Elze-Marie, dat is inderdaad een hele weg met Buffy.

Grassen, pollen, gisten én insecten samen betekent dat je de oorzaak nooit helemaal kan wegnemen, dus dan draait alles om de reactie zo klein mogelijk houden. Twee dingen helpen daarbij: geef het elke dag op hetzelfde moment en verbrokkeld door het eten, en geef het minstens acht weken de tijd voor je oordeelt.

Bij pollen zie je bovendien seizoenspieken, dus laat je niet ontmoedigen als het in het voorjaar tijdelijk tegenvalt.

Loop je vast of wil je dat we meekijken naar wat ze nu eet, mail ons gerust op woef@purebob.com. Bij dit soort combinaties denken we graag mee.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jullie supplementen hebben niet…

Jullie supplementen hebben niet geholpen. Ik heb mijn abonnement opgezegd en ben gestopt met het bestellen van jullie producten. Jullie hebben ze zonder mijn toestemming verzonden en mij laten betalen totdat mijn bank mijn rekening moest blokkeren. Word wakker, jullie kunnen jullie producten niet zomaar opdringen. Met vriendelijke groet.

17 de julho de 2026

Resposta da Purebob

Dag, bedankt dat je dit meldt, want zo hoort het bij ons niet te lopen en dat willen we graag uitgeklaard zien.

Bij Pure Bob pauzeer of stop je je abonnement zelf met één klik in je account. Dat loopt volledig automatisch: zodra je stopt, stopt het ook. Er vertrekt dan niets meer en er wordt ook niets meer afgeschreven.

Wat wél kan gebeuren: zeg je op terwijl je levering diezelfde dag al verzonden is, dan is die bestelling al onderweg en kunnen we haar niet meer tegenhouden. Dat is waarschijnlijk wat hier is misgelopen.

Mail ons je bestelnummer of het e-mailadres van je account op woef@purebob.com, dan lopen we het samen na en zorgen we dat het klopt.

Over de supplementen: bij de meeste klachten zie je pas rond week acht het volle effect. Werkt het dan nog niet, dan hebben we een geld-terug-garantie van 60 dagen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik had de reklame gezien en was

Ik had de reklame gezien en was benieuwd ! Wel ik heb echt een viesneusje ! Dus we proberen ,en direct werd ik geholpen met de verschillende mogelijkheden om boomerke toch te overhalen en ja hoor ! Lekker vind boomerke het en op naar de volgende ! Snelle bediening en medewerking TOP MERCIEKES 😍🥰👌❤️

Dank je wel!

Een echt viesneusje is de zwaarste test die er is, dus fijn dat je meteen geholpen bent met de mogelijkheden om Boomerke te overhalen.

Lukt het nog niet helemaal, mail ons gerust op woef@purebob.com. We hebben nog een paar trucjes achter de hand 🙂

Top service

Top service! Gisteren besteld, vandaag geleverd.

Dank je Veerle!

Gisteren besteld en vandaag geleverd, daar doen we ons best voor.

Top!

Snelle levering. Meteen bakje neergezet. Normaal loopt hij weg bij nieuw iets en nu bak leeg.. op banaan na.. maar je kan niet alles hebben.. even kijken hoe hij het hier op doet en dan bestellen..

Dank je Annemarie!

Een hond die normaal wegloopt bij iets nieuws en nu de bak leegeet, dat is een prima start. Die banaan mag hij van ons laten liggen 🙂

Benieuwd hoe het verder gaat, laat het gerust weten.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super snelle levering en heel fijn om…

Super snelle levering en heel fijn om per wattsapp op de hoogte gehouden te worden!

1 de agosto de 2026

Dank je Veronique!

Fijn dat je het opvolgen via WhatsApp fijn vond, we proberen je zo min mogelijk te laten gissen waar je pakje blijft.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Vlug en efficiënt

Vlug en efficiënt

Dank je Camille!

Vlug en efficiënt, daar streven we naar. Fijn dat je het zo ervaren hebt.

Mijn hond is er dol op

Mijn hond is er dol op! en de kleire verpakkingen zorgen ervoor dat alles lekker vers blijft... Bovendien is de vacht van mijn hond mooi gaan blinken ;-)

Resposta da Purebob

Wat fijn om te lezen, Sofie!

Dat de vacht is beginnen blinken hoort er vaak bij, dat is meestal het eerste wat opvalt.

En klopt, de kleinere verpakkingen houden alles vers zonder dat je iets in de koelkast moet proppen. 🐶

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle reactie op mijn bericht

Snelle reactie op mijn bericht. Heel vlotte bezorging.

Dank je Johan!

Snel antwoorden vinden we minstens even belangrijk als snel leveren, dus fijn dat je het allebei zo ervaren hebt.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Snel bezorgd

Snel bezorgd
Netjes verpakt en de hond vond het lekker.

3 de agosto de 2026

Dank je Lia!

En vooral fijn dat je hond het lekker vond, dat blijft hier de belangrijkste test. 🐶