Banner for Purebob

Purebob Avaliações

1.695
O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wij zijn ontzettend tevreden over PureBob. De levering is altijd snel en alles is iedere keer netjes en zorgvuldig verpakt. Onze hond is dol op de producten! 🐶❤️ Ook het contact is heel prettig: v... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

We hebben onze bestelling van Pure bob, vanmiddag weer netjes ontvangen. Iedere vraag wordt altijd beantwoord. En onze honden zijn dol op de supplementen. En de poeder voor de adem werkt heel goed. Wi... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Prima service, kwalitatief product. Mijn kieskeurige hond vindt het bovendien geweldig lekker! Heel handig in gebruik ook, geen gedoe met ontdooien enz… Makkelijk mee op reis te nemen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Na de voorlichting te hebben gelezen op de socials proef pakket besteld . Je word netjes op de hoogte gehouden en krijgt ook netjes een mail als het bij een afhaal punt ligt. Het product word door mij... Ver mais

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

2 mil avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 94% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 mês

Todas as avaliações

(1.695)

1.251 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Duidelijke communicatie

Duidelijke communicatie, via whatsapp wordt je op de hoogte gehouden waar je pakje is. Voor mij was dit de 1e bestelling, even afwachten hoe het product zijn werk zal doen, maar het smaakt naar meer om te bestellen voor mijn lieve hond Jeff.

28 de julho de 2026

Dank je Femke!

Fijn dat de communicatie duidelijk was, daar hechten we veel belang aan.

Benieuwd wat je van het product zelf vindt. Geef het even de tijd en laat gerust weten hoe het gaat via woef@purebob.com.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Ik ben nu aan mijn 2de pakket voor anti…

Ik ben nu aan mijn 2de pakket voor anti jeuk nog geen zichtbaar resultaat en zie verder …

28 de julho de 2026

Resposta da Purebob

Dag Gilberte, bedankt voor je geduld tot nu toe.

Bij jeuk en allergie zien we meestal tussen week vier en week acht het eerste verschil, dus wat tijd is hier normaal. Belangrijk daarbij: geef het elke dag op hetzelfde moment en verbrokkeld door het eten, want onregelmatig geven vertraagt het resultaat sterk.

Vaak speelt er ook nog iets anders mee, zoals de voeding zelf of iets in de omgeving.

Bel of mail ons op woef@purebob.com met het ras van je hond en wat ze nu eet, dan kijken we mee wat er mogelijk ontbreekt. Helpt het uiteindelijk toch niet, dan hebben we een geld-terug-garantie van 60 dagen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle levering, duidelijke communicatie, graag opnieuw mijn bestelling van een product dat duidelijk zijn werkt doet.

Dank je Luc!

Fijn dat zowel de levering als de communicatie in orde waren, en nog fijner dat je het product ziet werken.

Tot een volgende bestelling!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

De snelheid en correcte levering

De snelheid en correcte levering. Het belangrijkste Bieke eet met smaak jullie brokjes op en de andere brokjes laat ze liggen.

Dank je Helena!

Dat Bieke jullie brokjes met smaak opeet en de andere laat liggen, is het duidelijkste antwoord dat een hond kan geven 🙂

Fijn dat de levering ook vlot verliep.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snel verzonden en op hoogte gehouden…

Snel verzonden en op hoogte gehouden waar pakketje was.
Goede hulp via WhatsApp

Dank je Erika!

Fijn dat je goed geholpen bent via WhatsApp en dat je wist waar je pakje zat. Daar doen we het voor.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

onze hond vind het heerlijk

Een samengesteld menu voor onze hond bestel. Hij vind het ook nog lekker. Wordt goed uitgelegd wat er allemaal in zit en waar het goed voor is. Ga het zeker nog eens bestellen

Dank je Jenny!

Fijn dat je hond het lekker vindt, en nog fijner dat duidelijk was wat er precies in zit en waarom. Dat mag je van ons verwachten.

Tot een volgende bestelling! 🐶

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Mia wilde gelijk aanvallen dus dat was…

Mia wilde gelijk aanvallen dus dat was goed teken.Gaf haar handje ze vind t heerlijk.Weet alleen niet hoe ik t geef🤔moet ik t nat maken of gewoon zo geven????

Resposta da Purebob

Dank je Elles, en wat fijn dat Mia meteen wilde aanvallen!

Je mag het gewoon zo geven, nat maken hoeft niet. Wil je haar extra verleiden, laat de brokjes dan tien minuten weken in lauw water, dan komt de geur nog beter vrij.

Twijfel je over de juiste hoeveelheid, mail ons gerust op woef@purebob.com, dan rekenen we het voor Mia uit.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Net het proefpakketje getest en de…

Net het proefpakketje getest en de helft van de oude brokjes gemengd met die van Pure Bob en de laatste werden er letterlijk uitgevist. Zo tof om te zien. De smaak zit duidelijk goed! Ook werd ik perfect op de hoogte gehouden wanneer mijn bestelling zou worden geleverd. Top!

26 de julho de 2026

Resposta da Purebob

Wat een leuk beeld, Sofie!

De oude brokjes laten liggen en die van ons er letterlijk uitvissen: duidelijker kan een hond het niet zeggen 🙂

Bouw de komende week rustig verder op en geef het telkens op hetzelfde moment, dan verloopt de overstap het vlotst.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mijn hond zijn tanden stralen terug

Mijn hond zijn tanden stralen terug, tandsteen is zo goed als weg, hij heeft een frissere adem, en ik moet hem niet meer kwellen met tanden poetsen.
Ik had 1 zakje gekocht om te proberen, heb nu een 2de bestelling gedaan.
Vlotte levering en communicatie.
Ik zou het zeker aanbevelen!👍

Resposta da Purebob

Wat mooi om te lezen, Sabine!

Tandsteen die zo goed als weg is, een frissere adem én geen geworstel meer met de tandenborstel: daar doen we het voor.

Blijf het gewoon dagelijks geven op een vast moment, dan houdt het resultaat aan. 💙

1ste levering

Pakket werd vroeger verstuurd dan overeengekomen, aangezien ik het de week voor 16 augustus had verwacht. Enkel vakantiealternatief.
Is dan nog wel nog enkele dagen bij Bpost blijven hangen. Levering 2 keer uitgesteld.
Verder alles goed verpakt en ongeschonden toe gekomen. Deskundig en op maat advies.

Resposta da Purebob

Dank je An, en sorry voor de verwarring rond de timing.

Je pakket eerder versturen is goed bedoeld, maar als jij het pas na 16 augustus verwacht, is dat niet handig. Dat mogen we beter afstemmen. En dat het daarna nog bij bpost bleef hangen, maakt het er niet beter op.

Wil je bij een volgende bestelling een vaste leverdatum, laat het ons weten via woef@purebob.com, dan plannen we het samen in.

Spugen

Mijn hond verdraagt het helaas niet.
Hij moet altijd spugen na consumptie.
Volle zak Anti Jeuk/ Allergie ongeopend.
Zou ik deze retour kunnen sturen?

Na een reactie, een ster erbij!
Ga het door het voer mengen, bedankt voor de reactie en de tip!

Avaliação não solicitada

Resposta da Purebob

Dag, jammer dat je hond het niet verdraagt.

Een ongeopende zak mag je zeker terugsturen, naar Prijkelstraat 3, 9800 Nazareth. Laat het ons even weten via woef@purebob.com, dan storten we het bedrag terug zodra het pakket binnen is. Onze geld-terug-garantie loopt sowieso tot 60 dagen na aankoop, dus je hebt ruim de tijd.

Wil je het toch nog eens proberen: geef supplementen nooit los, maar verbrokkeld door het eten of met iets lekkers erop, en altijd op hetzelfde moment van de dag. Honden moeten daaraan wennen, en op een lege maag gaat het vaker mis.

Hoe dan ook helpen we je graag verder.

Het helpt, hoera!!

wij zijn met wat wantrouwen het product beginnen nemen omdat niks hielp bij de jeuk van onze hondjes en wij stonden zeer verbaasd toen we zagen dat na een aantal dagen de honden veel minder begonnen te krabben en te lekken. We hebben volgehouden en goed 14 dagen later was het krabben en lekken volledig gestopt. koekjes eten ze bovendien graag maar ze moesten er wel eerst aan wennen (geur en smaak) besluit: wij zijn zeer tevreden over dit product.

Resposta da Purebob

Wat fijn om te lezen, Jo!

Met wat wantrouwen beginnen is helemaal begrijpelijk als niets anders hielp. Des te leuker dat je hondjes na een paar dagen al merkbaar minder krabden.

Blijf het dagelijks geven op een vast moment, dan zet het effect meestal nog verder door. 💙

Proefzakje zalm

Darco vond het proefzakje met zalm heel lekker. Zijn kom was heel proper uitgelekt.

Dank je An!

Een kom die proper uitgelekt is, dat is het duidelijkste oordeel dat Darco kan geven 🙂

Zalm valt bij de meeste honden trouwens meteen in de smaak.