Wij zijn ontzettend tevreden over PureBob. De levering is altijd snel en alles is iedere keer netjes en zorgvuldig verpakt. Onze hond is dol op de producten! 🐶❤️ Ook het contact is heel prettig: v... Ver mais

We hebben onze bestelling van Pure bob, vanmiddag weer netjes ontvangen. Iedere vraag wordt altijd beantwoord. En onze honden zijn dol op de supplementen. En de poeder voor de adem werkt heel goed. Wi... Ver mais
Prima service, kwalitatief product. Mijn kieskeurige hond vindt het bovendien geweldig lekker! Heel handig in gebruik ook, geen gedoe met ontdooien enz… Makkelijk mee op reis te nemen.
Na de voorlichting te hebben gelezen op de socials proef pakket besteld . Je word netjes op de hoogte gehouden en krijgt ook netjes een mail als het bij een afhaal punt ligt. Het product word door mij... Ver mais
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 94% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 mês
Duidelijke communicatie, via whatsapp wordt je op de hoogte gehouden waar je pakje is. Voor mij was dit de 1e bestelling, even afwachten hoe het product zijn werk zal doen, maar het smaakt naar meer om te bestellen voor mijn lieve hond Jeff.

Resposta da Purebob
Ik ben nu aan mijn 2de pakket voor anti jeuk nog geen zichtbaar resultaat en zie verder …

Resposta da Purebob
Snelle levering, duidelijke communicatie, graag opnieuw mijn bestelling van een product dat duidelijk zijn werkt doet.

Resposta da Purebob
De snelheid en correcte levering. Het belangrijkste Bieke eet met smaak jullie brokjes op en de andere brokjes laat ze liggen.

Resposta da Purebob
Snel verzonden en op hoogte gehouden waar pakketje was.
Goede hulp via WhatsApp

Resposta da Purebob
Een samengesteld menu voor onze hond bestel. Hij vind het ook nog lekker. Wordt goed uitgelegd wat er allemaal in zit en waar het goed voor is. Ga het zeker nog eens bestellen

Resposta da Purebob
Onze hond is een moeilijke eter en dit luste hij direct.

Resposta da Purebob
Mia wilde gelijk aanvallen dus dat was goed teken.Gaf haar handje ze vind t heerlijk.Weet alleen niet hoe ik t geef🤔moet ik t nat maken of gewoon zo geven????

Resposta da Purebob
De bestelling en bezorging ging perfect! Maandag besteld en dinsdag in huis.TOP

Resposta da Purebob
Net het proefpakketje getest en de helft van de oude brokjes gemengd met die van Pure Bob en de laatste werden er letterlijk uitgevist. Zo tof om te zien. De smaak zit duidelijk goed! Ook werd ik perfect op de hoogte gehouden wanneer mijn bestelling zou worden geleverd. Top!

Resposta da Purebob
Mijn hond zijn tanden stralen terug, tandsteen is zo goed als weg, hij heeft een frissere adem, en ik moet hem niet meer kwellen met tanden poetsen.
Ik had 1 zakje gekocht om te proberen, heb nu een 2de bestelling gedaan.
Vlotte levering en communicatie.
Ik zou het zeker aanbevelen!👍

Resposta da Purebob
Snel geleverd en ze houden u zelf op de hoogte als het pakje verzondenis

Resposta da Purebob
Pakket werd vroeger verstuurd dan overeengekomen, aangezien ik het de week voor 16 augustus had verwacht. Enkel vakantiealternatief.
Is dan nog wel nog enkele dagen bij Bpost blijven hangen. Levering 2 keer uitgesteld.
Verder alles goed verpakt en ongeschonden toe gekomen. Deskundig en op maat advies.

Resposta da Purebob
Mijn hond verdraagt het helaas niet.
Hij moet altijd spugen na consumptie.
Volle zak Anti Jeuk/ Allergie ongeopend.
Zou ik deze retour kunnen sturen?
Na een reactie, een ster erbij!
Ga het door het voer mengen, bedankt voor de reactie en de tip!

Resposta da Purebob
wij zijn met wat wantrouwen het product beginnen nemen omdat niks hielp bij de jeuk van onze hondjes en wij stonden zeer verbaasd toen we zagen dat na een aantal dagen de honden veel minder begonnen te krabben en te lekken. We hebben volgehouden en goed 14 dagen later was het krabben en lekken volledig gestopt. koekjes eten ze bovendien graag maar ze moesten er wel eerst aan wennen (geur en smaak) besluit: wij zijn zeer tevreden over dit product.

Resposta da Purebob
Darco vond het proefzakje met zalm heel lekker. Zijn kom was heel proper uitgelekt.