Hurtig og nem levering
Hurtig og nem levering og mega fedt løbehjul
Sem histórico de pedidos de avaliações
Hurtig og nem levering og mega fedt løbehjul
Min søn har købt et elløbehjul for sine konfirmations penge . Det vil hverken tænde eller oplade , vi kontakter firmaet som vil have vi sender billeder af fejlen. Selv om det er svært at sende et billede af at det ikke vil tænde , så har vi forsøgt , men har så efter 6 dage nu , intet hørt fra dem . Så vi kan hverken få hjælp til at bytte det eller sende det retur .
Det virker som samme historie som William Jansen skriver den 2 juni herinde .
Jeg kan i hvert fald ikke anbefale at købe fra dette firma.
Vi har heldigvis købt det gennem Klarna, da det var mange penge at miste for min søn hvis nu handlen gik galt . Så nu har vi sat Klarna på sagen heldigvis.
Jeg købe et løbehjul og ved ankomst kunne det hverken lade eller tænde display. Kundeservice lyttede ikke til beskrivelsen af fejlen men tilbød i stedet for falsk empati og meningsløse fejlsøgnings trin som at optage video og lade i 24 timer. Da det som forventet ikke hjalp, holdt de op med at svare på sagen efter 10 dage og på rykkere på sagen. Bare stilhed.
Jeg købte et løbehjul og da jeg mistede opladeren til det skrev jeg en mail og spurgte om hvad en ny vil koste men de sendte en helt ny helt gratis 10/10 kundeservice