Top pruducten
Snelle levering en de design van de producten zijn tof. Ross vindt de producten heerlijk. We gebruiken Happy Tummy en HappyTeeth nog maar een week, te kort om een beoordeling op te geven. Zijn buik rommelt niet meer.
Pure Paws staat voor supplementen die bijdragen aan de natuurlijke gezondheid van jouw hond. Wij staan voor mooie en eerlijke producten die aansluiten bij de wensen van jouw hond. Leer ons kennen en bestel onze bestsellers
Edisonbaan 17, 3439MN, Nieuwegein, Holanda
Hele fijne hondensnacks! Mijn hond is er dol op en ik merk dat ze goed kwaliteit zijn. Mooie klantenservice en snelle levering. Zeker een aanrader voor elke hond!
Had mijn adres verkeerd ingevuld en toch is alles goedgekomen door de oplettendheid van het personeel.
Snelle ontvangst. Betrouwbare website. Nog geen resultaten wegens te kort in gebruik. Maar de hond lust het alvast heel erg graag!
Goede producten! Mijn hond vind het heerlijk gemixt tussen zijn brokjes met pate.
Merk ook dat zijn tandjes weer aannemelijk schoner zijn!
Zeker een aanrader,
Als je van je huisdier houd en goede producten belangrijk vind!! Zeker deze kieze
Heerlijk bijvoeding voor je dieren ontvangen niet alleen vinden ze het lekker maar het is ook nog goed voor ze
Duidelijke communicatie en snel en verzorgde levering

Resposta de Pure Paws
Snelle levering, prima product, al moet ik wel eerlijk vermelden. Gebruik het product nu 2 maand mijn hond krijg s morgens 2 en s avonds 2 schepjes over zijn voer. Zijn plaque is aanzienlijk beter maar het tandsteen wat er zit is niet weg. Ik werk zelf in de mondzorg en weet hoe hard tandsteen is.. maar verder fijn product om te gebruiken

Resposta de Pure Paws
Snelle levering van de bestelling en duidelijke communicatie over een backorder.

Resposta de Pure Paws
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.