To oszusci
wejscie w Qaerus Finance to byla dla mnie ogromna nauczka ale na szczescie wygrana. mialam juz odlozone pieniadze na remont dachu i szukalam bezpiecznej opcji zeby je przetrzymac. trafilam na ich reklame w necie i od razu zadzwonil analityk. kazdy doradca mial ten dziwny wschodni akcent ale roztaczali wizje bezpiecznych zyskow i podsylali jakies lipne certyfikaty. dopoki wplacalam kase na te ich konta zakladane ad hoc to bylo ok i na panelu saldo roslo. dali mi nawet zrobic mala wyplate na probe co w pelni uspilo moja czujnosc. probley zaczely sie kiedy zglosilam chec wyciagniecia calosci oszczednosci. nagle wyskoczyl podatek od wzbogacenia kaucja aml i oplaty za ubezpieczenie w sejfach. za kazdym razem zapewniali ze to juz ostatnia wplata a potem bezczelnie twierdzili ze to moja wina bo zle wpisalam cyferke i kasa uciekala. na koniec oskarzyli mnie o pranie brudnych pieniedzy i odcieli dostep. poszlam na policje ale po dwoch tygodniach dostalam pismo o umorzeniu bo serwery sa za granica. bylam calkowicie zalamana i bez sil. na szczescie trafilam na forum zrzeszajace oszukanych ktore mnie uratowalo z tej opresji. to tam ludzie dali mi namiar na sprawdzona ekipe i kontakt ktory mnie urato7/8/3/wal rozbijam2.9.9]bo usuwaja opisi7.6.2wiec nie dajcie sie im i walczcie o swoje oszczednosci z Areapersonalall.