Har efterhånden handlet ved qualitec mange gange, og har altid fået tingede til tiden. God kvalitet og god behandling. Selv når man får bestilt forkert, eller glemmer at få det hele med, er de su... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Rigtig god service og hurtig levering. Jeg fik hjælp via telefon, hvor Anders guidede mig igennem valg af de rigtige stumper. Efterfølgende hjalp Anders mig også både telefon og via mail med, at få la... Ver mais
Gode dele, altid grundighed med at man får det helt rigtige mand har bestilt (der findes jo utallige mange fittings bl.a.) og så er tingene altid ordentligt og sikkert pakket ind og sendes hurtigt.... Ver mais
Fuldstændig genial forretning Ordre hurtigt afsendt og modtaget efter 24 timer Og så har jeg bare fået et mega fedt og solidt produkt Meget tilfreds. Skal helt klart have mere herfra
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Vi forsøger altid at levere vores produkter så hurtigt som muligt. Har du nogle spørgsmål er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os og vi hjælper.
Informações de contato
Herningvej 95, 6950, Ringkøbing, Dinamarca
- + 45 23 11 11 88
- Info@qualitec.dk
- qualitec.dk
Respondeu a 25% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Som de andre gange jeg har bestilt…
Som de andre gange jeg har bestilt varer, lynhurtig ekspedition næsten dag til dag levering.
Fuldstændig genial forretning
Fuldstændig genial forretning
Ordre hurtigt afsendt og modtaget efter 24 timer
Og så har jeg bare fået et mega fedt og solidt produkt
Meget tilfreds. Skal helt klart have mere herfra
Fast delivery and looks like good…
Fast delivery and looks like good quality indeed....
Not fitted to car yet, but as given delivery, payment, shipping and info very good and troublefree...
Qualitec sørger for god kundeservice!
Qualitec skuffer aldrig! Hurtig levering, god service og support på telefon ved spørgsmål.
Det er ikke første gang og bestemt ikke sidste gang jeg handler her :-)
Express service
Bemærkelsesværdig hurtigt service og produkter der altid lever op til forventningerne - Qualitec får min varmeste anbefaling
Det er bare en dejlig oplevelse at…
Det er bare en dejlig oplevelse at handle hos qualitec intet der
Rigtig god service og Anders har en…
Rigtig god service og Anders har en stor viden om det han sælger😀😀
Super hurtig levering
Det sådan internet handel skal fungere. Super hurtig levering og gode varer. Vil klart handle der igen
Super lækker kundeservice🙂og hurtig…
Super lækker kundeservice🙂og hurtig levering faktisk dagen efter bestilling🙂og tak for den gave er krus med firma logo på🙂👍
Købt en sportskat torsdag aften havde…
Købt en sportskat torsdag aften havde den lørdagen 10:30 genialt
Jeg har haft den mestFantastisk oplevelse med Qualitec.dk - Fem stjerner! positive…
Jeg har haft den mest positive oplevelse med Qualitec.dk og føler mig tvunget til at dele min begejstring med andre! Først og fremmest skal det nævnes, at priserne på Qualitec.dk er utroligt konkurrencedygtige. Det er sjældent, at man finder et sted, hvor lave priser går hånd i hånd med høj kvalitet, men her er det præcis, hvad man får. Produkterne, jeg har købt til min racerbil, har ikke kun været overkommelige, men også af fremragende kvalitet, hvilket har gjort min racingoplevelse endnu bedre.
En anden ting, der virkelig har imponeret mig, er den hurtige levering. Jeg har flere gange stået i en situation, hvor noget er gået i stykker tirsdag aften, og takket være Qualitec.dk har jeg haft en ny del klar til brug torsdag morgen. Denne hurtige vending er uvurderlig, især når hver dag tæller.
Desuden fortjener Qualitec.dk stor ros for deres leveringsmuligheder. De benytter GLS med lørdagsomdeling, hvilket er en fantastisk service for os, der også nogle gange har brug for at modtage dele i weekenden. Det viser, at Qualitec.dk virkelig tænker på deres kunders behov og gør alt for at imødekomme dem.
Alt i alt kan jeg ikke anbefale Qualitec.dk nok. Deres kombination af kvalitetsprodukter, gode priser, hurtig levering og fremragende kundeservice fortjener intet mindre end fem stjerner. Jeg har brugt en formue på min racerbil gennem Qualitec.dk, og hver eneste krone har været det værd. Stor anbefaling herfra!
Lille ordre stor service
Den gode oplevelse er at Qualitec ekspedere selv en meget lille ordre.
Nemt og bekvemt og levering til tiden.
IKKJE BILLIG Pass på
IKKJE BILLIG Pass på! Pris blir, pluss pluss. moms og toll.

5-stjernet overalt
Kunne jeg give 6 stjerner, så havde jeg gjort det.
God og overskuelig hjemmeside.
God kundeservice ved telefonhenvendelser.
Attraktive varer og priser.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Resposta de Qualitec
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.