Fik min forrude udskiftet i dag. Fantastisk oplevelse – ingen skjulte omkostninger, nem booking og alt var præcis som lovet. Kan varmt anbefales!
Veja o que dizem as avaliações
God service og venlig betjening. Jeg havde taget kontakt til firmaet om udskiftning af forrude, for en par måneder siden, for at indhente et tilbud. I mellemtiden bliver jeg forhindret i at gør... Ver mais
Min bil skulle have skiftet forruden. Efter at have surfet lidt rundt i tilbud hos forskellige firmaer, valgte jeg Quickglas. Det har jeg bestemt IKKE fortrudt! * Kort ventetid * Ruden blev skift... Ver mais
Quickglas gjorde et fantastisk stykke arbejde med rudeskiftet på min VW Up. Jeg er meget tilfreds! Efter større revne på motorvejen ringede jeg og fik en hurtig tid, quickglas kom ud på mit kontor... Ver mais
Detalhes da empresa
Informações de contato
Ingen skjulte omkostninger – bare god service
God service og venlig betjening
God service og venlig betjening.
Jeg havde taget kontakt til firmaet om udskiftning af forrude, for en par måneder siden, for at indhente et tilbud. I mellemtiden bliver jeg forhindret i at gøre noget ved min bil, men da jeg tager kontakt igen i sidste uge, får jeg samme gode tilbud samt en tid allerede få dage senere.
Jeg har i dag været ude og få min forrude skiftet, det gik dejligt hurtigt og jeg havde mulighed for at sidde i varmen og vente imens, og jeg fik tilbud om kaffe/te.
Alt i alt en god oplevelse og venlig service. Eneste minus er at der ikke kan betales med dankort eller mobilepay.
fabtastisk service
Samme dag som jeg kontaktede virksomheden, kom de ud og skiftede min forruden. De ankom på min bopæl og i løbet ef ca 1,5 time var alt ordnet.
En rigtig god oplevelse, en rigtig god service. Virksomheden tog sig af alt i forhold til forsikring også. så alt i alt en super oplevelse- stor tak
Jeg fik skiftet en revnet forrude hos Quickglas
Jeg fik skiftet en revnet forrude hos quickglas og uden foregående aftale blev ruden skaffet hjem og monteret samme dag som jeg havde henvendt mig til dem.
Da den gamle rude var fjernet blev der konstateret rust i selve ruderammen på bilen.Dette blev ordnet uden ekstra beregning. Arbejdet blev udført helt perfekt.
( Har tidligere selv været i autobranchen) Oven i det hele fik jeg 40% rabat både på runden og arbejdslønnen, så det har på alle måder været en rigtig god oplevelse at være kunde hos Quickglas; samtidig i rigtig hyggelige omgivelser, med god kaffe :-)
Afslutningsvis kan jeg kun anbefale Quickglas og Leon, og hvis uheldet skulle være ude igen, ved jeg hvor jeg skal have lavet rudeskift / stenslag fremover.
Har brugt Quickglass til at få udskiftet forrude
Har brugt Quickglass til at få udskiftet forruden på min Mercedes 190. Resultatet var virkelig blevet godt og over alt forventning. God dialog og service hele vejen igennem. Jeg vil til enhver tid anbefale Quickglass til andre.
Tak for hjælpen!
Jeg var forbi for at få skiftet forruden idag. Det blev gjort med det samme, og alt er nu i skønneste orden. Jeg takker for god service og god kaffe. Det var hyggeligt. Hvis uheldet skulle være ude igen, så ved jeg at jeg kan regne med jer og få en hjælpende hånd.
Har lige været hos Quickglas og fået en…
Har lige været hos Quickglas og fået en ny forrude.
Super godt arbejde.
Fik den lavet på deres værksted.
Så få lavet jeres ruder hos Quickglas.
Jeg var 100 procent godt tilfreds 5 stjerner
god service
Mega god service..
Kan klart anbefale dem..
Det er helt klart dem vi bruger når der er noget med vores ruder..
Vi var på værkstedet og meget hyggeligt
Skift af forrude
Jeg fik skiftet forrude på min adresse.
Det blev hurtigt og kompetent udført af Leon.
Jeg giver ham mine varmeste anbefalinger.
Vh
Henning Saabøll
Gl. Holte
Bedste pris og super service
Bedste pris jeg kunne finde for skift af forrude - og samtidig super kompetent service og imødekommende betjening af Leon (som fandt en tid til mig trods fuldt booket denne uge). Kan varmt anbefales:)
Seriøs, fleksibel og professionel service.
Seriøs, fleksibel og professionel service hele vejen igennem.
Hurtig eksekvering fra kontakt til udskiftning af forruden. Alt gik efter planen, selvom det dog regnede.
QuickGlas og Leon kan klart anbefales herfra.
Professionel og super god service
* Kort ventetid
* Ruden blev skiftet på min P-plads
* Super flink og imødekommende service
* Flot arbejde!
Jeg vælger med sikkerhed Quickglas igen hvis uheldet skulle være ude.
Jeg kontakter quickglas i forbindelse…
Amatør firma
Jeg kontakter quickglas i forbindelse med et stenslag i min forrude.
Og laver aftale om dato af reparation
To dage før aftalen har jeg ikke fået nogen ordre bekræftelse og ved ikke noget om tidspunk .
Jeg tænker derfor at der ikke er en aftale .
Jeg bliver kontaktet kl 13 samme dag som aftalt og jeg giver udtryk for at jeg ikke troede vi havde nogen aftale da jeg intet har hørt .
Og vil derfor gerne annullere aftalen.
Jeg får afvide at det koster et gebyr og at han er på vej inden for en halv time .og at han har sat tiden af selvom vi aldrig har aftalt et tidspunkt. Og ikke informeret om det ved første opkald.
Jeg anede ikke at det var sådan det foregik .troede man fik besked om et tidsrum og ordrebekræftelse .der oplyse at et eget ikke firma som ikke har den slags service.
Da jeg føler at armen bliver vredet om på mig mht at jeg skal betale føler jeg at jeg er tvunget til at bruge quickglas og at han er på vej
Da det er et meget lille stenslag går jeg ud fra at det kan repareres
Quickglas er i tvivl om han kan lave det . Og resultatet er en flig i ruden som jeg er sikker på andre firmaer kunne have lavet ordentligt Da den hverken var dyb eller bred . Nu er jeg sandsynligvis tvunget til at få skiftet hele forruden til næste syn
En generel meget dårlig oplevelse
Og firmaet virker yders amatør artig
Kan kun fraråde at bruge dette mobile værksted
Jeg kontakter ejeren af firmaet og ytre min utilfredshed . Han bliver råbende og smider røret på
Jeg ringer ikke til andre fremover
Efter større revne på motorvejen ringede jeg og fik en hurtig tid, quickglas kom ud på mit kontor og under 1 time senere var bilen køre klar igen!!
Imponerende hurtig service inden for 30…
Imponerende hurtig service inden for 30 min. Flot resultat. Plus ekstra service med ruderens og fjernet motorvejsmarkater helt frit :)
God og hurtig service
Fantastisk oplevelse Quickglas.nu
Har idag haft en fantastisk positiv veludført oplevelse med Quickglas.nu
Modtager tilbud i forbindelse med Black Friday. Jeg er lidt længe om at beslutte mig til skift af forruden. Torsdag i sidste uge bliver jeg kontaktet af et konkurrerende Glasfirma, der var noget dyre, som forsøger at overbevise mig om jeg skulle vælge dem. Pris og at glasfirmaet kommer til mig er en vigtig faktor. Derfor vælger jeg Quickglas.nu de kommer til mig, havde meget kort leveringstid på skift af forrude. Kommer til aftalt tid og ringer inden ankomst.
Jeg kan kun varmt anbefale Quickglas.nu i bliver ikke skuffet.
Jeg har fået lavet et stenslag hos…
Jeg har fået lavet et stenslag hos quickglas.nu og er yderst tilfreds, med den gode og hurtige service. De kom allerede ud dagen efter jeg havde ringet og udførte et virkelig godt resultat.
Kæmpe anbefaling herfra.
Jeg har fået lavet et stenslag og rudeskift
Jeg har fået lavet et stenslag tidligere af anden leverandør, som jeg ikke var tilfreds med da det var meget synligt.
QuickGlas kom hurtigt og fik åbnet op for det gamle stenslag og lavet det så det nærmest var usynligt. Ikke en finger at sætte finger på processen fra jeg ringede til udførelsen.
Har efterfølgende fået skiftet rude på min brors bil som tak for lån, hvor jeg fik en fin pris på ruden og montering.
Alt i alt gode oplevelser herfra.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.