GameMaestro (QuizMaestro, BingoMaestro, HitMaestro) Avaliações 382

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik heb al vaker quizzen besteld t.b.v. onze personeelsavonden. Nu voor een sponsoravond voor het goede doel een muziek Bingo avond georganiseerd met behulp van de Bingo's van Quizmaestro. Onze gasten... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ons neven- en nichtendiner hebben we dit jaar gecombineerd met de muziekquiz en foute muziekbingo van QuizMaestro. Een absolute aanrader! De muziekquiz is leuk met veel variatie in rondes en toeganke... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Jogos

Organiseer je een Quiz? Bestel dan nu eenvoudig een kant-en-klare PubQuiz vanaf slechts 19 euro. Met onze PubQuiz ben je verzekerd van een avond vol plezier!

Informações de contato

4,6

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

382 avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 48 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Super leuk

Super leuk! Leuke invulling van en voor een gezellige avond.
Na aanmelden kreeg ik de quiz binnen een paar minuten. Werkt simpel. Had m voor iets meer mensen willen kopen, maar nu waren er paar koppels, ook prima

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Leuke muziekbingo voor alle leeftijden (NYE)

Op oudjaarsavond de NYE muziekbingo gespeeld met 20 personen, leeftijden varierend van jong naar oud. Duidelijke instructies en het het werkte heel makkelijk met de Spotify playlist. We hadden veel lol (zelf prijsjes erbij gedaan) en hebben luidkeels meegezongen!

Enige opmerking/tip: de bingokaarten uitprinten met je “thuisprinter” kost heel veel inkt en lukt nauwelijks met een “huis-tuin-keuken printertje”. De bingokaarten hoeven echt niet met een donkere achtergrondkleur. Dat is dus niet zo gebruiksvriendelijk!
Kun je de bingokaarten op een goede printer op je werk uitprinten dan is het geen probleem…

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wij hebben een heerlijke oud&nieuw…

Wij hebben een heerlijke oud&nieuw gehad dankzij de muziekbingo!
De mail die je ontvangt na betaling is duidelijk. Wij hebben de kaarten geprint je opent de playlist en je kunt beginnen. Meteen feest bij het eerste nummer!
Vooraf had ik nog contact met de klantenservice omdat we tekort kaarten hadden besteld, dat werd super snel geregeld. Nog bedankt daarvoor!

Fun fun

Zeer leuke bezigheid aan de feesttafel
Ik kon enkel niet shuffelen op spotify omdat ik geen abonnement had

29 de dezembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

What a fabulous way to spend New Years…

What a fabulous way to spend New Years Eve!!!! Thank you so much we all enjoyed ourselves thoroughly. Gave us a couple of hours of fun, singing and dancing while waiting for the midnight fireworks. Also received amazing customer service, quick responses to email queries. Wouldn’t hesitate to use again or recommend to anyone

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super leuke quiz om samen te doen

Super leuke quiz om samen te doen; heel gevarieerd qua onderwerpen, erg actueel, leuke muziekfragmenten en geinige filmpjes. Met kahoot extra spannend als de tussenstand weer wordt doorgegeven; top om samen met een grote groep vrienden of collega's te doen, echt een aanrader.

19 de dezembro de 2025

Hilarische foute kerstbingo

Hilarische foute kerstbingo gedaan met 10 man op 1e kerstdag. Heel veel lol, lekker meezingen, het heeft zeker bijgedragen aan de gezelligheid! Instructies duidelijk, Spotify werkte prima, helemaal top!
We gaan dit vaker doen!!

25 de dezembro de 2025

Wow wat een service

De muziekbingo leuk het in eerste instantie niet te doen. Na berichtje s avonds laat meteen antwoord terug en hulp. Kreeg een nieuwe bingo en hulp bij hoe te gebruiken.
Super.
Je kunt m vaker spelen met meerdere spelers. Al veel plezier gehad met familie en ga m zeker vaker spelen

26 de dezembro de 2025

J’adore le bingo

Dès que j’ai vu le concept, j’ai su que ça allait me plaire. J’adore le bingo et j’adore la musique, donc l’idée d’un bingo musical était parfaite. J’ai testé plusieurs thèmes, dont celui spécial “Plaisirs Coupables”, et c’était génial. Les cartes sont toutes différentes, ce qui évite les égalités frustrantes. Très bon produit.

27 de dezembro de 2025
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Was echt heel leuk zelfs met onze 2…

Was echt heel leuk zelfs met onze 2 kids van 7 en 10! Alleen lukte het streamen niet heel makkelijk, alleen het geluid deed het. Uiteindelijk via internet op tv ging het. Dat zou wel makkelijker gemaakt mogen worden, zonder dat je een kabel nodig hebt.

26 de dezembro de 2025
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

We deden de muziekbingo (jong en oud)…

We deden de muziekbingo (jong en oud) met de familie tijdens kerst. Dit was erg gezellig en er werd enthousiast meegedaan en gezongen. Wel vond ik het lastig om te checken welke nummers wel of niet voorbij waren gekomen omdat het door elkaar ging met de shuffle stand, wat werd geadviseerd in de instructie. Hierdoor was de bingo lastig te controleren. Op den duur hadden we naar mijn idee alle nummers gehad maar had een aantal personen nog wel wat open staan op hun kaart, welke ik niet terug kon vinden in de afspeellijst.

25 de dezembro de 2025
Avaliação não solicitada
logotipo da GameMaestro (QuizMaestro, BingoMaestro, HitMaestro)

Resposta da GameMaestro (QuizMaestro, BingoMaestro, HitMaestro)

Dank je wel voor je review! Fijn om te lezen dat de muziekbingo tijdens kerst zo gezellig was 🎶🎄

In de bijlage hebben we een checklist PDF toegevoegd die gebruikt kan worden om bij te houden welke nummers zijn afgespeeld, dat maakt het ook makkelijker om te checken of iemands bingo ook echt klopt. Dat er nummers op de bingokaarten zouden staan die niet in de afspeellijst staan, zou kunnen komen omdat AI-Shuffle mode (Smart Shuffle) is gebruikt, deze kan automatisch nummers toevoegen/verwijderen op basis van de muziek die je leuk vindt. Daarom adviseren we in onze instructies de normale shuffle modus te gebruiken.

Dank voor het review en hopelijk tot een volgende bingoavond! 😊 Als we je verder nog kunt helpen, stuur ons gerust een mailtje op info@quizmaestro.nl

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Kerstbingo

Je ontvangt een afspeellijst via Spotify maar jammer genoeg bleef die haperen en wat jammer is dat er niet afgevinkt kon worden welke nummers waren geweest dus kon het niet gecontroleerd worden.Wel een gezellige bingo

20 de dezembro de 2025
Avaliação não solicitada
logotipo da GameMaestro (QuizMaestro, BingoMaestro, HitMaestro)

Resposta da GameMaestro (QuizMaestro, BingoMaestro, HitMaestro)

Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat de bingo gezellig was 🎶

Het haperen zou kunnen komen door je internetverbinding of Spotify zelf, dat is helaas moeilijk voor ons om iets aan te doen :)
Om de nummers af te vinken die afgespeeld zijn, zit er in onze mail ook een checklist die je daarvoor kunt gebruiken. Dank voor je feedback! Als we je verder nog kunt helpen, stuur ons gerust een mailtje op info@quizmaestro.nl

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.