De muziekbingo viel in goede aarde. De groep kwam lekker in beweging en iedereen zong gezellig mee
Veja o que dizem as avaliações
De quiz was best lastig. Er waren veel specifieke vragen over vrij onbekende films. Dit had breder gemogen. Eerlijk gezegd vond ik hem (voor een familiedag met verschillende leeftijden) wat tegenvalle... Ver mais
Afgelopen weken 2 keer een quiz van QuizMaestro besteld - heel goed bevallen. Voor ons bedrijfsfeest met 75 mensen de kerst muziekbingo gespeeld. Verliep enorm vlot. Geen moeilijke software of a... Ver mais
What a fabulous way to spend New Years Eve!!!! Thank you so much we all enjoyed ourselves thoroughly. Gave us a couple of hours of fun, singing and dancing while waiting for the midnight fireworks. Al... Ver mais
Detalhes da empresa
Organiseer je een Quiz? Bestel dan nu eenvoudig een kant-en-klare PubQuiz vanaf slechts 19 euro. Met onze PubQuiz ben je verzekerd van een avond vol plezier!
Informações de contato
Minckelersstraat 16B, 6211GX, Maastricht, Holanda
- info@quizmaestro.nl
- quizmaestro.nl
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Aanrader!
Met oud en nieuw 'de grote 2023 pubquiz' en 'NYE Party Bingo' met een groep van 20 personen gedaan.
Heldere en makkelijke instructies, leuke vragen en muziek. Wij hebben een hele leuke jaarwisseling gehad. Zeker het geld waard. Aanrader!
Heel erg leuk om te doen!
Spel met vieren gespeeld op de TV. Werkt fantastisch. Goede vragen!
Christmas- and Pubquiz
Did the Christmas quiz and Pub quiz during the holidays. What a good choice it was. Super fun quizzes with all sorts of facts and videos from the past year. Highly recommended!
Aanrader; Partybingo
We hebben een hele leuke muziekbingo gespeeld, zat perfect in elkaar, duidelijke uitleg en niet al te makkelijke opdrachten.
Gegarandeerd een gezellig evenement.
Wat een enorm goede quiz met leuke afwisselende vragen en voor elke leeftijdsgroep. Hiermee heb je absoluut een gezellige avond. Onze quizmaster was ook top vanwege de duidelijke instructies. Absoluut een aanrader.
Leuk voor een avondvullend programma
Leuke pubquiz voor thuis met hele diverse vragen waardoor er voor iedereen iets tussen zit. Ook de bingo al eens gespeeld met vrienden, en het zorgt voor een avondvullend programma; zeker een aanrader!
Teambuilding met een lach!
De pubquiz met mijn collega's was een bruisende mix van competitie en gezelligheid! Uitdagende vragen, een vleugje humor en de toevoeging van eigen foto's maakten dit een erg prettige ervaring. Een absolute aanrader voor teambuilding met een lach!
AANRADER!
Super leuke en originele quiz! Perfecte activiteit voor een gezellige avond met familie en/of vrienden! 👍😄 Laatst hebben we ook de muziekbingo uitgeprobeerd, een sfeervolle avond is gegarandeerd.
Aanrader voor gezellige gebruiksvriendelijke Quiz
Wij hadden voor onze kerstborrel de Pubquiz gekocht en 10 persoonlijke vragen toegevoegd. Dit werkt heel erg fijn en gemakkelijk. De quiz afspelen is ook gebruiksvriendelijk dus top. Wij hadden de Pubquiz over 2023 gekocht en vonden het alleen jammer dat de vragen vrij simpel waren. Dit mag best iets uitdagender:) Verder zeer tevreden!
Werkte foutloos en goed
Snel makkelijk en leuk
Engaging and Fun - Perfect for Events!
QuizMaestro's Big 2023 Pub Quiz transformed our office Christmas party! It offers a mix of challenging questions, humorous videos, and catchy music, all easily accessible via Kahoot. The instant delivery and easy setup made it ideal for a last-minute plan. Highly recommend for an enjoyable and interactive group experience!
superleuke vragen & in kahoot!
superleuke vragen, en doordat de quiz in Kahoot gemaakt is, heel eenvoudig te spelen en werkt het voor iedereen op de telefoon.
Een aanrader!
Super gezellig om samen met de familie te spelen! Herkenbare liedjes en het spelelement maakt het leuk voor jong en oud.
Helaas veel storingen gehad en…
Helaas veel storingen gehad en problememen met dr Kahoot server. Ook zijn er veel spelers uitgegooid die een nieuw account aan moesten maken. We waren met 60 spelers. Vragen waren wel leuk, lekker afwisselend.