Banner for Quooker Danmark

Quooker Danmark Avaliações 3.988

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,2

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Meget kompetent og venlig service. Vi var dog overraskede over, at vi skulle betale 360 kr. for kørsel, når reparatøren anmeldte sin ankomst på vej hjem fra en anden opgave i byen, og ikke den først a... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Quooker Fusion vandhanen gik i stykker, så jeg ringede angående den defekte elektroniske del. Jeg fik virkelig god hjælp over telefonen, og de sendte straks den nye elektroniske del. Den ankom allered... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Havde et problem med min hane, som ikke kunne lukke tæt. Talte med support, som sendte en tekniker ud indenfor 2 dage. Problem fixet af særdeles kompetent tekniker. Kæmpe tilfreds.

Detalhes da empresa

1. Loja de utensílios de cozinha
  2. Loja de suprimentos para encanamento

Escrito pela empresa

Quooker er Vandhanen, der kan det hele. Få 100 C kogende, varmt, koldt og afkølet vand med eller uden brus direkte fra hanen, når som helst og lige ved hånden. Æstetik. Funktionalitet. Teknik. Quooker er den originale kogende vandhane. Da ingeniør Henri Peteri i 1970 blev involveret i udviklingen af minutsuppe for en international fødevarekoncern, indså han hurtigt, at minut-suppe aldrig kan være klar på et minut, medmindre man altid har kogende vand lige ved hånden. Fra da af kunne han ikke længere slippe ideen om kogende vand direkte fra vandhanen. Han sagde op og begyndt at udvikle et apparat til direkte aftapning af kogende vand. Målet var at gøre hverdagen nemmere. Quooker er godt på vej til at erobre verden. Fra hovedkontoret i Ridderkerk (Nederland) arbejder mere end 450 mennesker, hver dag på nye tekniske ideér og designløsninger, der gør Quooker-hanerne endnu mere økonomiske, nemmere at bruge, og ikke mindst endnu smukkere i deres udførsel. Nuværende direktør Walter Peteri: 'Produktinnovation er i vores DNA, og bag kulisserne arbejder vi hårdt hver dag, for at gøre systemet endnu mere økonomisk. Vi er godt i gang med at gøre en Quooker-hane til et uundværligt køkkenværktøj på verdensplan.'

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 98% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Fin service

Fin service

24 de março de 2026

Hej Lars
Tak - det er vi glade for at høre - tak for at anmelde os herinde.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg er meget glad for udskiftningen

Jeg er meget glad for udskiftningen. Teknikeren Allan var meget behagelig, effekt og god!

20 de abril de 2026

Hej Anders
Tak for at dele din oplevelse af dit teknikerbesøg med os - vi er glade for at se at det var til 5 stjerner og vi sender din ros videre til Allan.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Havde besøg af Chris og makker som…

Havde besøg af Chris og makker som skulle skifte en defekt hane. De kom til aftalt tid og opgaven var udført hurtigt.

Alt var i den skønneste orden.

16 de abril de 2026

Hej Julian
Mange tak for de 5 stjerner til vores udekørende teknikere - vi sender din fine ros videre til dem, mange tak for at dele det med os.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fin service og hjælp til reservedele og…

Fin service og hjælp til reservedele og guide

14 de abril de 2026

Hej Torben
Mange tak for den flotte anmeldelse og de 5 stjerner - det betyder meget for os at få af vide at vores kunder modtager en god og korrekt service og vejledning. Tak for at skrive det til os.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Meget kompetent og venlig service, men…

Meget kompetent og venlig service. Vi var dog overraskede over, at vi skulle betale 360 kr. for kørsel, når reparatøren anmeldte sin ankomst på vej hjem fra en anden opgave i byen, og ikke den først aftalte dag.

20 de março de 2026

Utæt hane

17 de abril de 2026

Resposta de Quooker Danmark

'Kæmpe tilfreds' - så kan vi ikke bede om mere, mange tak for at skrive det til os og tak for tos til vores kollega.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Køb ikke Quooker vandhane!!

Køb ikke Quooker vandhane!!! I er ilde stillet hvis den leveres defekt!

De overholder ikke deres pligter ved købeloven. Vi har købt en vandhane, hvor der fra start har været noget galt med at den ikke kunne lukke ordentligt. Har prøvet med glasrens og diverse som de sagt. Uden effekt.
Ringer for at reklamere vandhanen. Igen igen.
Sælger fra Quooker giver mig ret i der er noget galt med vandhane. Noget indeni fungerer ikke og skal skiftes. Men det skal vi selv gøre! De vil ikke garantere at afholde udgiften for et service besøg.
Jeg skal ikke ind og rode i en vandhane som de ikke selv har lavet ordentligt fra fabrikken. Jeg er ikke VVS uddannet.

Ifølge købeloven skal sælger, hvis de vælger reparation som løsning mod at ombytte varen, afholde alle udgifter ved reprationen!!! Det gør Quooker ikke. De kan ikke garantere man ikke selv skal betale for servicebesøget!!!

De må ikke engang tage penge for at komme ud og kigge på den ifølge loven.

Magen til service skal man lede længe efter til en vandhane til 12.000 kr. IKEA har bedre service!

16 de abril de 2026

super professional

super professional, slick and smart business - with smart working people .))

18 de março de 2026

Hello Sonja
One could almost believe that you worked here 😊
Jokes aside, thank you for the fantastic review.
Best, Quooker

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Stor tak for en fantastisk service

Stor tak for en fantastisk service, både fra jeres kunde service som ringede til mig og fant en hurtigt tid hos os, og en virkelig god hjemmeside hvor man kunne finde en tid ser passer en.

Meget fink montør Lars, ringede 15 mi. Før og sagde han var på vej til os. Lavet den hurtigt og gav os det info vi skulle.

Vi giver kæmpe stjerner her fra.
Der ud over er det bare godt at have sin kogende vand igen.

Tak her fra..

15 de abril de 2026

Hej Patrick
Mange tak for din tilbagemelding, hvor er det dejligt at høre at du fik en god service fra alle de forskellige led, som sammen giver os 5 stjerner. Fra kundeservice, over website, til tekniker - mange tak for at belyse dette og så til sidst, tak for at du er en tilfreds Quooker-kunde, som heldigvis har øjeblikkeligt kogende vand igen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg havde en rigtig god oplevelse med…

Jeg havde en rigtig god oplevelse med servicemanden fra Quooker. han var meget professionel, venlig og vidste præcis, hvad problemet var med det sammen. Arbejdet blev udført hurtigt og effektivt, og han tog sig også tid til at forklare, hvad der var galt. Det er tydeligt, at han stor erfaring og går op i sit arbejde, og han hedder Rasmus

17 de março de 2026

Hej Gayane
Mange tak for at dele din oplevelse med dit servicebesøg herinde - og for den flotte ros til Rasmus, den sørger vi for at sende videre til ham. Tak for at tage dig tid, til at skrive til os.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

5 forskellige vand er en mindre…

5 forskellige vand er en mindre overdrivelse, men det kogende og det brusende er genial Det såkaldte kolde vand har nogenlunde samme temperatur som alm. koldt vand.

31 de março de 2026

Hej Lars
Det skyldes at du kan tappe de 2 såkaldte almindelige: varmt og koldt vand, samt kogende og afkølet + afkølet med brus, det bliver 5 slags - og det er dejligt at høre at du er meget glad for det kogende og det med brus.
Når det omhandler det afkølede vand, kan det skyldes at CUBE køleenhed ikke har luft nok til ventilation, men det kan også skyldes vandtrykket, så vi anbefaler altid at kontakte vores service support på 7025 20 50, for at høre nærmere.

Behagelig mand

Behagelig mand, og hurtig til at ordne fejlen, derfor er vi fuldt tilfreds. Hilsen Erik og Elva

14 de abril de 2026

Hej Erik og Elva
Mange tak for at tage jer tid til at skrive til os - det er vi meget taknemmelige for.
Tak for de 5 stjerner.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super hurtig betjening samt label til…

Super hurtig betjening samt label til returbeholder

17 de março de 2026

Resposta de Quooker Danmark

Tak for de 5 stjerner til vores retur-pantsystem, dejligt at høre at det gik super hurtigt og giver os 5 stjerner.
Mvh. Quooker

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais